جدیدترین مطالب

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

همکاری در حوزه انرژی؛ مانع بروز شکاف در روابط آذربایجان – اتحادیه اروپا؟

شورای راهبردی آنلاین-رصد: پرچم جمهوری آذربایجان در سال 2001 در شورای اروپا برافراشته شد، اما عضویتش در مجمع پارلمانی این شورا 23 سال بعد، به دلیل سوابق ضعیف حقوق بشری به حالت تعلیق درآمد. این مساله نشان دهنده تنش‌هایی رو به رشد میان باکو و برخی کشورهای غربی است.

Loading

أحدث المقالات

هواداران فاشیسم در ایتالیا در سالگرد اعدام موسولینی تظاهرات کردند

تهران- ایرنا- ده‌ها نفر در ایتالیا روز یکشنبه در هفتادونهمین سالگرد اعدام بنیتو موسولینی دیکتاتور فاشیست این کشور دستان خود را به نشانه سلام فاشیستی بلند کرده و به دیکتاتور سابق ایتالیا ادای احترام کردند.

هواداران فاشیسم در ایتالیا در سالگرد اعدام موسولینی تظاهرات کردند

تهران- ایرنا- ده‌ها نفر در ایتالیا روز یکشنبه در هفتادونهمین سالگرد اعدام بنیتو موسولینی دیکتاتور فاشیست این کشور دستان خود را به نشانه سلام فاشیستی بلند کرده و به دیکتاتور سابق ایتالیا ادای احترام کردند.

Loading

تحلیلی بر اقدام رژیم صهیونیستی برای تشکیل گنبد آهنین سایبری

شورای راهبردی آنلاین - گفتگو: کارشناس مسائل خاورمیانه با اشاره به اینکه رسانه‌های رژیم صهیونیستی مدعی شدند طی هفته‌های اخیر مقامات این رژیم نشست‌هایی با نمایندگان امارات متحده، بحرین و مغرب برای تعریف یک سازوکار دفاعی مشترک موسوم به گنبد آهنین سایبری برگزار کردند، گفت: «با اینکه مکان برگزاری این نشست چهار جانبه از سوی رسانه‌های رژیم صهیونیستی مشخص نشده، اما به نظر می‌رسد که این رژیم پس از شکست در تشکیل یک جبهه عبری-عربی علیه ایران اکنون در صدد نفوذ و جاسوسی الکترونیکی در کشورهای عرب منطقه برآمده است.»

حسن‌ هانی‌زاده در گفتگو با سایت شورای راهبردی روابط خارجی افزود: «اسرائیل طی ماه‌های اخیر به‌شدت مورد حمله هکرهای ناشناس قرار گرفته که بخشی از این هکرها از اراضی اشغالی فلسطین توانستند با نفوذ به حساس‌ترین زیرساخت‌های نظامی و امنیتی به بخش مهمی از اطلاعات فوق سری این رژیم دست یابند.»

هانی‌زاده با بیان اینکه هکرهای بین‌المللی و محلی در ماه‌های اخیر توانستند سامانه‌های خدمات نظامی و شهری و تاسیسات آب و برق رژیم صهیونیستی را برای مدتی فلج کنند، گفت: «این امر نشان می‌دهد که علیرغم تبلیغات گسترده جهانی در رابطه با قدرت بالای امنیت سایبری اسرائیل این رژیم به‌شدت در این حوزه حساس، ضعیف و آسیب‌پذیر است.»

این کارشناس ادامه داد: «رژیم صهیونیستی طی سال‌های اخیر 7 رزمایش سایبری مشترک با ‌آمریکا در مرکز سایبری ایالت جورجیا برگزار کرد اما نتوانست به امنیت سایبری قابل‌قبولی دست یابد.»

وی توضیح داد: «زیرساخت‌های اینترنتی و حوزه‌های سایبری رژیم صهیونیستی اکنون کاملا تحت نفوذ هکرهای موسوم به “عصای موسی” قرار دارند و دستگاه‌های امنیت سایبری اسرائیل نتوانستند مانع نفوذ هکرهای ناشناس شوند.»

هانی‌زاده توضیح داد: «این هکرها ظاهرا با به دست آوردن رمز عبور سامانه‌های الکترونیکی مربوط به پشتیبانی نظامی و خدمات شهری و سامانه‌های هشدار دهنده نظامی بارها توانستند این سامانه‌ها را فلج کنند.»

به گفته این کارشناس، این رژیم بارها مدعی شده که هکرهای ایرانی طی سال‌های اخیر در چند حمله موفقیت‌آمیز سایبری موفق شدند اطلاعات بیش از 300 هزار اسرائیلی از جمله نخست وزیر سابق، وزیر جنگ و رئیس موساد را هک کنند. همچنین برآیند تحلیل‌ها نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی با وجود تمام تلاش‌های سیاسی و نظامی نتوانست یک جبهه گسترده عبری-عربی علیه ایران ایجاد کند .»

کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: «از این رو این رژیم با بزرگنمایی خطر حملات سایبری هکرهای نا شناس اکنون در یک اقدام فریبکارانه جدید درصدد نفوذ و جاسوسی الکترونیکی در کشورهای عربی برآمده است.»

وی افزود: «هر 3 کشور عربی امارات، بحرین و مغرب هرگز مورد حمله سایبری قرار نگرفته‌اند اما رژیم صهیونیستی به هر بهانه‌ای تلاش دارد تا از رهگذر بزرگنمایی خطر هکرهای ایرانی این کشورها را با خود شریک سازد.»

به گفته هانی‌زاده، آسیب پذیری اسرائیل در حوزه امنیت سایبری و شکست گنبد آهنین نشان داد که یک جبهه جهانی و منطقه‌ای برای تقابل غیرتهاجمی و غیرنظامی علیه این رژیم تشکیل شده است.

وی افزود: «مقامات رژیم صهیونیستی بشدت نگران گسترش نفوذ معنوی ایران در منطقه و جهان هستند؛ زیرا این رژیم با وجود برخورداری از حمایت‌های گسترده آمریکا و غرب همچنان از انزوای سیاسی رنج می‌برد و طی سال‌های اخیر حداقل 12 تقابل نظامی بین ارتش رژیم صهیونیستی و رزمندگان فلسطینی در غزه صورت گرفت که هر بار برتری میدانی رزمندگان فلسطینی کاملا آشکار بوده است.»

کارشناس مسائل خاورمیانه معتقد است که قدرت موشکی جنبش‌های مبارز فلسطینی در حال حاضر بگونه‌ای است که از هر یکصد موشکی که به سوی اهداف نظامی رژیم صهیونیستی پرتاب می‌شود تنها 30 موشک ردیابی و منهدم می‌شوند و این امر از ناکارامدی گنبد اهنین اسرائیل حکایت دارد.

هانی‌زاده افزود: «بهره گیری رزمندگان فلسطینی از موشک‌های پیشرفته و اصابت دقیق این موشک‌ها به اهداف حساس نظامی در عمق اراضی اشغالی ثابت کرد که گنبد اهنین این رژیم قادر به ایجاد امنیت پایدار برای صهیونیست‌ها نیست. اسرائیل طی سال‌های اخیر در هر دو حوزه نظامی و امنیت سایبری با شکست‌هایی مواجه شده و از این رو یک جریان‌سازی وسیعی در زمینه ایران هراسی در میان کشورهای عرب منطقه ایجاد کرده است.»

هانی‌زاده در خصوص تلاش رژیم صهیونیستی برای تشکیل یک جبهه دفاع مشترک سایبری در برابر آنچه که این رژیم آن را مقابله با هکرهای ایرانی نام نهاده، گفت قطعا این طرح  با شکست مواجه خواهد شد.

وی در نهایت تاکید کرد: «شکست طرح آمریکا و رژیم صهیونیستی برای شکل گیری جبهه عبری-عربی علیه ایران و محور مقاومت نیز به خوبی ثابت کرد که بسیاری از کشورهای عربی تمایلی برای شرکت در ماجراجویی‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی ندارند.»

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *