جدیدترین مطالب

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

همکاری در حوزه انرژی؛ مانع بروز شکاف در روابط آذربایجان – اتحادیه اروپا؟

شورای راهبردی آنلاین-رصد: پرچم جمهوری آذربایجان در سال 2001 در شورای اروپا برافراشته شد، اما عضویتش در مجمع پارلمانی این شورا 23 سال بعد، به دلیل سوابق ضعیف حقوق بشری به حالت تعلیق درآمد. این مساله نشان دهنده تنش‌هایی رو به رشد میان باکو و برخی کشورهای غربی است.

Loading

أحدث المقالات

افشای هراس صهیونیست ها از واقعیت های جنگ غزه

«آمریکایی ها به صهیونیست ها توصیه کرده اند که بهتر است جنگ غزه را هر چه سریعتر خاتمه داده و ادعای پیروزی کنند و در عوض، ترور هدفمند رهبران حماس را در دستورکار قرار دهند.»

Loading

تشدید جنگ قدرت و دورنمای تاریک رژیم صهیونیستی

۱۴۰۱/۰۶/۲۵ | خبر تاپ, سیاسی, گفتگو

شورای راهبردی آنلاین- گفتگو: کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: «صف‌آرایی رهبران احزاب رژیم صهیونیستی برای تسلط بر اهرم‌های قدرت و حذف یکدیگر از عرصه‌های سیاسی در آستانه انتخابات کنست اسرائیل شدت گرفته است».

حسن هانی‌زاده در گفتگو با سایت شورای راهبردی روابط خارجی توضیح داد: «پنجمین انتخابات زودهنگام کنست یا پارلمان رژیم صهیونیستی در طول 3 سال اخیر قرار است در تاریخ دهم آبان برگزار شود، اما بخت احزاب بزرگ برای تشکیل یک کابینه یکدست بسیار اندک است».

هانی‌زاده با اشاره به اینکه چهار سیاستمدار تاثیرگذار برای پیروزی در این انتخابات از هم اکنون رقابت با یکدیگر را آغاز کرده‌‌‌اند، تاکید کرد: «بنیامین نتانیاهو و نفتالی بنت، نخست وزیران سابق، یائیر لاپید، نخست وزیر فعلی و بنی گانتس، وزیر جنگ جغدهای شومی هستند که برای احراز کرسی‌های بیشتر پارلمان به رقابت می‌پردازند».

این کارشناس با بیان اینکه شرایط اراضی اشغالی از 3 جنبه سیاسی، اقتصادی و امنیتی ناپایدار است، گفت: «در چنین شرایطی، یهودیان ساکن فلسطین و اعراب موسوم به 1948 رغبتی برای شرکت در این انتخابات از خود نشان نمی‌دهند».

وی توضیح داد: «از سال 2019 که کابینه بنیامین نتانیاهو سقوط کرد چهار دوره انتخابات زودهنگام در سرزمین‌های اشغالی برگزار شد، اما هیچ‌یک از احزاب نتوانستند اکثریت را بدست آورند و کابینه‌ها به‌صورتی موقت و چرخشی تشکیل شد».

کارشناس مسائل خاورمیانه درباره وضعیت حضور صهیونیست‌ها در انتخابات نیز گفت: «در حوزه سیاسی، رهبران احزاب به دلیل فساد مالی و رانت‌خواری، اعتماد خود را در میان جامعه یهودیان بویژه در بین احزاب دینی از دست داده‌اند و لذا تنها کمتر از نیمی از یهودیان در انتخابات گذشته شرکت کردند. فلسطینیان 1948 نیز که دارای 14 کرسی در کنست اسرائیل هستند به دلیل رفتار خشونت‌‌‌‌آمیز ارتش رژیم صهیونیستی با مردم فلسطین و تبعیض‌های ناروایی که در حق آن‌ها صورت می‌گیرد تهدید کردند که در انتخابات آبان‌ماه شرکت نخواهند کرد».

هانی‌زاده در خصوص پدیده مهاجرت از سرزمین‌های اشغالی نیز بیان کرد: «در حوزه اقتصادی، افزایش رکود اقتصادی، تورم و نرخ بیکاری از 3 سال گذشته تاکنون، موج مهاجرت معکوس در میان یهودیان دو تابعیتی را افزایش داده است؛ تا جایی که رهبران رژیم صهیونیستی به‌شدت نسبت به گسترش پدیده مهاجرت معکوس ابراز نگرانی کردند».

وی درباره اوضاع داخلی و تنش‌ها بین احزاب در کنست گفت: «اخیرا ژنرال رونین بار، رئیس سازمان اطلاعات داخلی «شاباک» رژیم در دیدار با معاون وزیر خارجه آمریکا به‌شدت نسبت به اوضاع ناپایدار و فروپاشی تدریجی رژیم صهیونیستی ابراز نگرانی کرد . همچنین انحلال پی در پی پارلمان طی 3 سال اخیر از وجود شکاف عمیق سیاسی بین فراکسیون‌های کنست حکایت دارد که این امر گسست میان صهیونیست‌ها را تشدید کرده است».

 

ابراز نگرانی روسای سازمان‌های اطلاعاتی از دورنمای تاریک رژیم صهیونیستی

هانی‌زاده تاکید کرد: «این نخستین بار است که در طول 7 دهه گذشته روسای سازمان‌های اطلاعاتی این رژیم به‌صورتی آشکار نسبت به فروپاشی احتمالی و دورنمای تاریک رژیم صهیونیستی ابراز نگرانی می‌کنند».

این کارشناس درباره وضعیت امنیتی این رژیم هم تصریح کرد: «در حوزه امنیتی در طول 6 ماه گذشته 47 عملیات شهادت طلبانه در اراضی اشغالی صورت گرفته است؛ به گونه‌ای که بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی صریحا اعلام کرد که حرکت در خیابان‌های تل‌آویو به‌شدت دشوار شده است. همچنین در دو سال اخیر دو جنگ علیه مردم غزه توسط ارتش رژیم صهیونیستی صورت گرفت که هر دو بار این رژیم به دلیل شلیک صدها موشک از سوی حماس و جهاد اسلامی علیه تاسیسات استراتژیک رژیم صهیونیستی با پذیرش شکست، آتش‌بس یک جانبه اعلام کرد.»

به گفته این کارشناس، نگرانی دیگری که در حوزه امنیتی و نظامی وجود دارد احتمال بروز جنگ میان حزب‌الله لبنان و ارتش رژیم صهیونیستی است که اگر این جنگ صورت گیرد این رژیم شکست سخت دیگری را متحمل خواهد شد.

وی ادامه داد: «از آنجایی که رژیم صهیونیستی اخیرا یک سلسله حفاری‌هایی در میدان گازی کاریش برای استخراج گاز از محدوده ‌آب‌های اقلیمی لبنان در دریای مدیترانه انجام داد، لذا سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان تهدید کرد که اگر این رژیم از این میدان بهره‌برداری کند، حزب الله تاسیسات گازی صهیونیستی را منهدم خواهد ساخت.»

هانی‌‌زاده توضیح داد: «از این رو رژیم صهیونیستی که قرار بود در مهر ماه این میدان گازی را افتتاح کند به دلیل تهدید جدی دبیرکل حزب الله بهره‌برداری از این میدان گازی را به بعد از انتخابات آبان‌ماه موکول کرد.»

وی در نهایت درباره سناریوهای احتمالی انتخابات آتی در سرزمین‌های اشغالی نیز گفت: «نظرسنجی‌هایی که اخیرا در خصوص انتخابات آینده فلسطین اشغالی صورت گرفته، نشان می‌دهد که درصد شرکت کنندگان کمتر از 40 درصد خواهد بود و هیچ‌یک از احزاب راست و چپ و دینی نخواهند توانست اکثریت را بدست آورند. به موجب قوانین موجود در فلسطین اشغالی هر حزبی که از 120 کرسی کنست بتواند 61 کرسی را احراز کند، می‌تواند کابینه یکدست تشکیل دهد، اما اگر نتواند اکثریت را کسب کند باید با احزاب دیگر ائتلاف کند.»

هانی‌زاده تاکید کرد:« لذا با توجه به اختلافات شدید سیاسی میان رهبران احزاب و ناامیدی یهودیان از آینده خود، احزاب بزرگ نخواهند توانست اکثریت را بدست آورند و کابینه ائتلافی نیز شکننده و موقتی خواهد بود.»

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *