جدیدترین مطالب

چشم‌انداز تنش‌ نظامی یمن و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین- گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: رژیم صهیونیستی که نزدیک به 10 ماه است در یک جنگ فرسایشی با مقاومت فلسطین قرار دارد، همزمان از سایر جبهه‌های جنگ نیز تحت فشار است.

نتایج غیرمنتظره انتخابات فرانسه برای راست‌گرایان افراطی و مشکلات حکمرانی ماکرون

شورای راهبردی آنلاین – رصد: تغییر غیرمنتظره آراء به نفع چپ‌ها در انتخابات زودهنگام، حماسه راست‌گراها را در فرانسه شکست داده است، اما اکنون بحرانی در پاریس در انتظار حکمرانی است که قدرت امانوئل ماکرون را بیشتر ضعیف خواهد کرد.

تحلیلی بر”اشغال‌گر” خواندن رژیم صهیونیستی توسط دیوان بین‌المللی دادگستری

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: شورای امنیت، مجمع عمومی و شورای حقوق بشر و دیگر نهادهای سازمان ملل از این پس، حتی اگر نخواهند هم ناچارند در بیانیه‌ها و قطعنامه‌های آتی خود به رای مشورتی دیوان بین‌المللی دادگستری مبنی بر “اشغال‌گر” خواندن رژیم اسرائیل و اقدامات غیرقانونی آن در سرزمین‌های اشغالی علیه فلسطینیان اشاره و به آن ارجاع دهند و این یک شکست سیاسی و حقوقی برای این رژیم و حامیانش است.

گسترش همکاری‌های ناتو و ژاپن برای مقابله با تهدیدات چین

شورای راهبردی آنلاین – رصد: اضافه شدن کشورهایی مانند ژاپن به اجلاس ناتو سوالات ویژه‌ای را درباره اینکه چرا ناتو به توسعه روابط نزدیک با کشورهایی که عضوی از پیمان شمال اتلانتیک نیستند و دور از منطقه مسئولیت اعضای ناتو واقع شده‌اند، مطرح می‌نماید.

دلایل نزدیکی راهبردی ارمنستان به اروپا و آمریکا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: سفیر پیشین ایران در ارمنستان گفت: نزدیکی راهبردی ارمنستان به اروپا و آمریکا، چندان دور از انتظار نیست، چراکه دولت پاشینیان نگران است که اگر حمله دیگری در مرزهایش اتفاق بیفتد، نتواند موقعیت خود را حفظ و از کشورش دفاع کند، از این رو سعی دارد متحدانی برای خود در غرب فراهم کند.

دلایل و شانس اردوغان برای آشتی با دولت سوریه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اخیرا وزیر خارجه ترکیه در نشست خبری مشترک با همتای سعودی خود اظهار داشت: «استراتژی ما در حال حاضر گفتگو و صلح است و از ایران و روسیه نیز می‌خواهیم که در این روند نقشی سازنده ایفا کنند.» با توجه به این صحبت‌ها بار دیگر این مسئله مورد توجه قرار گرفته که سیاست ترکیه در قبال پناهجویان سوریه به چه صورت است و تبعات این سیاست چیست؟

Loading

أحدث المقالات

پالتیکو: اسرائیل به آمریکا فشار آورده تا زودتر سلاح دریافت کند

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در سفر خود به آمریکا به مقامات این کشور فشار آورده تا هر چه سریع‌تر فهرستی از سلاح‌ها را که تل‌آویو در نبرد به آن‌ها نیاز دارد، تهیه کند، زیرا در حال حاضر انبارهای خود را در جنگ با حماس و حزب‌الله خالی کرده است.

ترامپ: اظهارات «هریس» در مورد اسرائیل، بی‌احترامی است/ رابطه من با نتانیاهو هرگز بد نبوده/ اسیران در غزه باید فوراً آزاد شوند

دونالد ترامپ ضمن انتقاد از سخنان «کامالا هریس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا درباره جنگ غزه، این سخنان را «بی‌احترامی به اسرائیل» توصیف کرد و گفت رابطه او با نتانیاهو هیچگاه بد نبوده است.

ترامپ خطاب به نتانیاهو: خروج آمریکا از برجام بهترین کار من برای اسرائیل بود

دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق و نامزد جمهوریخواهان برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا در دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل گفت که خروج آمریکا از توافق هسته‌ای ایران (برجام) «بهترین کاری» بود که برای اسرائیل انجام دادم.

ترامپ: اگر من پیروز نشوم جنگ جهانی سوم راه می‌افتد

دونالد ترامپ، نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ در دیدار با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل مدعی شده که چنانچه در انتخابات پیروز نشود جنگ‌های خاورمیانه ادامه خواهد یافت و ممکن است جنگ جهانی سوم راه بیفتد.

تیم انتخاباتی ترامپ: ترامپ در دیدار با نتانیاهو متعهد شد که در صورت بازگشت به کاخ سفید، صلح برقرار کند و با یهودستیزی مبارزه کند

تیم انتخاباتی ترامپ اعلام کرد: ترامپ در دیدار با نتانیاهو متعهد شد که در صورت بازگشت به کاخ سفید، صلح برقرار کند و با یهودستیزی مبارزه کند.

تغییر موضع دولت انگلستان در قبال حمایت از نتانیاهو در دادگاه لاهه

حزب کارگر در جریان رقابت‌های انتخابات مجلس (که ماه گذشته در انگلستان برگزار شده بود) و با هدف جلب جمعیت روزافزون رای دهندگان طرفدار فلسطین در این کشور وعده داده بود در صورت پیروزی در انتخابات مخالفت دولت قبلی با حکم دادگاه لاهه علیه نتانیاهو را پس بگیرد و همچنین کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد.

Loading

اهداف سفر بنت به روسیه

۱۴۰۰/۱۲/۲۳ | خبر تاپ, سیاسی, گفتگو

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل روسیه گفت: هدف اصلی سفر نفتالی بنت به مسکو، گفتگو درباره اوضاع اوکراین بود؛ چرا که به هر حال تل‌آویو تمایل دارد دولت زلنسکی در کی‌یف ماندگار شود و این جنگ را علیه منافع خود در اوکراین ارزیابی می‌کند.

حسن بهشتی پور در گفتگو با سایت شورای راهبردی روابط خارجی با بیان اینکه دستور کار مهم سفر نخست وزیر رژیم صهیونیستی به مسکو، مسئله اوکراین بود، تصریح کرد: این رژیم اصولا منتقد سیاست‌های روسیه در قبال اوکراین است و در قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل نیز به نفع کی‌یف رای داد. در عین حال حمله روسیه به اوکراین نیز، ضربه جدی به روابط رژیم اسرائیل و روسیه وارد کرده است.

 

بعید بودن میانجی‌گری رژیم صهیونیستی میان روسیه و اوکراین

وی ضمن اشاره به برخی تحرکات آلمان و رژیم صهیونیستی درخصوص جنگ اوکراین، امکان میانجی‌گری رژیم صهیونیستی میان روسیه و اوکراین را به دلیل بی‌طرف نبودن آن، بعید ارزیابی کرد و ادامه داد: با توجه به روابط نزدیک روسیه و این رژیم در سه دهه گذشته، بنت در این سفر تلاش کرد مسکو را وادارد که این حملات را متوقف کند، چرا که ضربه جدی به منافع این رژیم می‌زند.

بهشتی پور با بیان اینکه سفیر اوکراین در اراضی اشغالی اظهار کرده احتمالا قدس میزبان مذاکرات اوکراین و روسیه باشد، در عین حال گفت: براساس گزارش رسانه‌های صهیونیستی، نخست وزیر این رژیم اعلام کرده که نقش میانجی‌گر میان اوکراین و روسیه را نداشته و تنها پیام روسای جمهوری دو کشور درگیر جنگ را به یکدیگر منتقل کرده است.

این کارشناس مسائل روسیه، رایزنی درباره مذاکرات وین و احتمال به سرانجام رسیدن آن را از دیگر موضوعات مهم مورد بررسی در این سفر عنوان کرد و گفت: رژیم صهیونیستی همواره روابط ایران و روسیه را با حساسیت دنبال می‌کند و به صراحت مخالفت خود را با برجام اعلام کرده است. در این سفر هم تلاش کردند روسیه را برای مخالفت با برجام متقاعد کنند، که میزان موفقیت آن مشخص نیست.

بهشتی پور با انتقاد از برخی تفسیرها از اظهارات وزیر خارجه روسیه که با وجود اعمال تحریم‌ها علیه مسکو، خواستار تضمین کتبی آمریکا درباره روابط ایران و روسیه پس از برجام شده بود، ادامه داد: اگرچه روس‌ها مایل هستند بعد از برجام بتوانند روابط گسترده‌ای در حوزه‌های مختلف با ایران داشته باشند و تحریم‌های مربوط به اوکراین مانع از این توسعه روابط نشود، لیکن درخواست تضمین کتبی آنها از آمریکا که با واکنش منفی هم مواجه شده می‌تواند موجب اختلال در روند مذاکرات وین شود.

این کارشناس مسائل روسیه، به انتقادات کشورهای اروپایی نسبت به آنچه «باج گیری» و «شرط‌گذاری» روسیه در مسیر مذاکرات خوانده‌اند، اشاره کرد و توضیح داد: کشورهای اروپایی این اظهارات را بهانه جویانه مطرح می‌کنند، چرا که آمریکا این درخواست روسیه را رد کرده است. وی افزود: البته ناگفته نماند که بیش از هر چیز تعلل آمریکا مذاکرات را طولانی کرده است.

بهشتی پور با اشاره به عدم انتشار عکسی از دیدار پوتین و بنت، و برخی تحلیل‌ها در رسانه‌های صهیونیستی مبنی بر اینکه تل‌آویو نمی‌خواسته عکس مشترکی از پوتین و بنت در دوره حمله روسیه به اوکراین منتشر شود، گفت: اکنون روابط روسیه با رژیم صهیونیستی هم دچار مشکل شده و کاملا مشخص است این رژیم از اوکراین حمایت می‌کند.

 

زیان رژیم صهیونیستی از جنگ اوکراین

وی با بیان اینکه فرماندهان ارتش رژیم صهیونیستی از نفتالی بنت خواسته اند در جنگ اوکراین طرف هیچ یک از دو طرف را نگیرد، ادامه داد: هدف اصلی سفر بنت به مسکو، گفتگو درباره اوضاع اوکراین بود؛ چرا که به هر حال تل‌آویو تمایل دارد دولت زلنسکی در کی‌یف ماندگار شود. قطعا رژیم صهیونیستی این جنگ را علیه منافع خود در اوکراین ارزیابی می‌کند.

بهشتی پور به ضرورت تنظیم روابط میان روسیه و ایران، بدون درنظرگرفتن مواضع غرب اشاره کرد و افزود: فرانسه در شرایطی مواضع روسیه را «باج گیری» توصیف کرده که اشاره‌ای به این نمی‌کند که چرا تعهدات 11گانه کتبی را که بعد از خروج آمریکا از برجام به ایران دادند، اجرا نکردند!

 

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *