جدیدترین مطالب

رد یک گزاره!

رد یک گزاره!

سید محمد شفیعی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: ایران می سنجد که واکنش گنبد آهنین و پدافند اسرائیل در مقابل بالستیک، کروز، هایپرسونیک و پهپادها چه بوده و ساختار آن چگونه عمل می‌کند و از سمت مقابل اسرائیل به دنبال سنجیدن سرعت واکنش پدافند ایران، عملکرد تکنولوژی ایران در مقابل کوادکوپتر و… است.

سایه جنگ گسترده بر خاورمیانه

سایه جنگ گسترده بر خاورمیانه

اکبر فیجانی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: تنها یک گزینه متصور است و آن حمله اتمی محدود اما برق آسا به ایران است. اما، گرچه از رژیم نسل کش اسرائیل هر جنایتی بر می آید، با توجه به قدرت دفاعی و تهاجمی ایران و توان و همراهی گروه های مقاومت منطقه، و تبعات اقتصادی امنیتی آن برای جهان، در حالت عادی وقوع چنین اقدام خطرناکی بعید است. 

ایران به «اسرائیل» حمله نکرد!

ایران به «اسرائیل» حمله نکرد!

علی مفتح در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: در بحث حمله به «اسرائیل» هم همین است! اول اینکه، ایران به خاک رژیم صهیونیستی حمله نکرده است. بحث در اینجا مربوط به سازمان ملل و حقوق بین الملل نیست. بحث در درجه اول اخلاقی و سیاسی است! رژیم صهیونیستی یک رژیم اشغالگر است که ادعای خاک دارد اما در واقعیت خاکی ندارد (چه برسد به عمق راهبردی)! اصلا حمله انتقام جویانه کشورمان هم هیچ حمله ای به اسرائیل یا خاک آن نبود چرا که اساسا موجودیتی با این مختصات و مشخصات وجود ندارد.

تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی

وزارت خزانه داری آمریکا در راستای ادامه سیاست‌های تحریمی خود علیه جمهوری اسلامی ایران، بیش از ۱۲ نهاد، شخص و کشتی را به بهانه ایفای نقش در تسهیل و تامین مالی فروش مخفیانه پهپاد‌های ایرانی در جنگ اوکراین و روسیه تحریم کرد.

Loading

أحدث المقالات

پاسخ تند سندرز به نتانیاهو: اعتراض به کشته شدن ۳۴ هزار فلسطینی، یهودستیزی نیست

تهران-ایرنا- «برنی سندرز» نماینده مجلس سنای ایالات متحده با رد اتهامات «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که اعتراضات دانشجویان آمریکایی علیه جنگ غزه را یهودی‌ستیزی خواند، گفت: این اعتراضات ضدیهودی نیست وقتی شما ۳۴ هزار فلسطینی را کشته و بیش از ۷۷ هزار نفر را مجروح کرده‌اید.

عکس | حضور تک‌تیراندازها بر بام خانه‌های اطراف دانشگاه های بزرگ آمریکا

بنا بر تصاویر منتشر شده و گزارش دانشجویان آمریکایی تک تیراندازان آمریکایی بر بام برخی خانه های مشرف به دانشجویان معترض در آمریکا مستقر شده و منتظر دستور برای هدف قرار دادن دانشجوبان هستند. منبع: خبرگزاری داشنجو

Loading

فروپاشی محتوم رژیم صهیونیستی علیرغم تلاش‌های آن برای فرافکنی

۱۴۰۰/۰۶/۰۶ | خبر تاپ, سیاسی, گفتگو

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینکه رژیم صهیونیستی محصور در چالش‌های اقتصادی داخلی، رفتارهای اجتماعی مبتنی بر بی‌هویتی، نداشتن تاریخ، فرهنگ و سردرگمی اجتماعی است، گفت: داده‌های واقعی درباره رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد مباحث مطرح‌شده درباره فروپاشی این رژیم، صرفا بر مبنای تحلیل‌ها نیست، بلکه حقیقتی است که آمار و اعداد واقعی آن را عیان می‌کند.

مهدی عزیزی در گفتگو با سایت شورای راهبردی روابط خارجی با تأکید بر اینکه مسائل و چالش‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی در رژیم صهیونیستی محصول رویدادهای امروز یا رفتارهای دولت نتانیاهو نیست، اظهار داشت: این مسائل ناشی از هفت دهه اشغالگری و بی‌هویتی است و رژیم صهیونیستی بعد از هفت دهه اشغالگری دچار چالشی هویتی شده که خود را در ابعاد مختلف نشان می‌دهد.

 

کمک نتانیاهو به تسریع فروپاشی رژیم صهیونیستی

وی افزود: جامعه صهیونیستی اساساً به امید زندگی بهتر از مناطق مختلف جهان به سرزمین‌های فلسطینی آمدند؛ اما ازآنجاکه این جامعه با اتکا بر قدرت نظامی شکل‌گرفته، از شاخصه‌های یک ملت برخوردار نیست و اقتدار، اعتمادبه‌نفس و تصمیمات سیاسی – اجتماعی‌اش بر مبنای قدرت نظامی شکل می‌گیرد؛ به همین دلیل شکست‌های پی‌درپی رژیم صهیونیستی، به‌ویژه از سال 2006 تا 2008 و تا جنگ اخیر 12 روزه، به‌شدت بر رفتار این جامعه تأثیرگذار است.

این تحلیلگر مسائل غرب آسیا با اشاره به مقاله منتشر شده از سوی رئیس سابق دستگاه امنیت عمومی رژیم صهیونیستی (شاباک) در روزنامه «یدیعوت أحرونوت» که در آن از احتمال فروپاشی این رژیم در آینده نزدیک نوشته بود، گفت: درواقع عملکرد نتانیاهو به پیامدهای این ناهمگونی اقتصادی، سیاسی و اجتماعی سرعت و شدت بخشید؛ به‌ویژه اینکه جامعه اسرائیل در چند سال اخیر اعتراضاتی را در حوزه‌های مختلف مطرح کرده و علاوه بر آن به‌شدت دچار تشتت و نژادپرستی شده است.

وی افزود: همان‌طور که شاهدیم اکنون میان یهودیانی که از آفریقا کوچ کرده‌اند و یهودیان دیگر در این اراضی تبعیض طبقاتی شدیدی حاکم است و اتفاقاً قشری که بیشتر اعتراضات را راهبری کرده، آن‌ها هستند که این تبعیض نژادی را تجربه می‌کنند و اعتمادبه‌نفسشان درنتیجه شکست‌های پی‌درپی ارتش رژیم صهیونیستی از بین رفته است.

عزیزی بابیان اینکه برخی رفتارها و سیاست‌های سران رژیم صهیونیستی با هدف بازگرداندن این اعتمادبه‌نفس اعمال می‌شود، به چالش‌های اقتصادی و ساختار سیاسی شکننده و همچنین بن‌بست سیاسی و پرونده‌های فساد نتانیاهو اشاره کرد و ادامه داد: یک سری داده‌های واقعی در رژیم صهیونیستی وجود دارد که نشان می‌دهد مباحث مطرح‌شده درباره فروپاشی این رژیم صرفا بر مبنای تحلیل‌ها نیست، بلکه مبتنی بر آمار و اعداد واقعی است.

 

ناهمگونی جامعه صهیونیست‌ها

وی به اظهارات یائیر لاپید، در گفتگو با خبرگزاری رویترز مبنی بر اینکه مردم در اراضی اشغالی به‌شدت ناامید و خشمگین هستند، زیرا به‌جایی مهاجرت کرده‌اند که شرایط برایشان از هر زمان دیگری دشوارتر شده است، اشاره و اضافه کرد: برای نخستین بار است که جامعه صهیونیستی به ساختار سیاسی خود این چنین بی‌اعتماد شده است و همین تشتت و پراکندگی در احزاب و چند شاخه شدن آن‌ها نشان می‌دهد این جامعه به‌شدت ناهمگون شده است.

عزیزی تصریح کرد: هیچ‌کدام از وعده‌هایی که مطرح می‌شد محقق نشده، این مردم تاریخ و فرهنگ مشترکی ندارند و رفتار اجتماعی مشترکی میان آن‌ها دیده نمی‌شود. تنها اتکا بر توانمندی نظامی آن‌ها را کنار هم نگه‌داشته و ناکارآمدی این توانمندی، به‌عنوان نماد قدرت این رژیم، نیز امروزه به‌خوبی روشن‌شده است. بر اساس گزارش منتشرشده در رسانه‌های صهیونیستی، امروز بیش از 50 درصد از جامعه صهیونیستی ساکن در داخل سرزمین‌های اشغالی معتقدند شرایط آن‌ها بد است، فساد روزبه‌روز گسترده‌تر می‌شود، خبری از دموکراسی نیست و شرایط امنیتی هرروز بدتر از دیروز می‌شود.

 

رژیم صهیونیستی در محاصره جبهه مقاومت

این کارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینکه با روند تقویت توانمندی در محور مقاومت، از جنبه دیگری هم شاهد افول و زوال قدرت رژیم صهیونیستی هستیم، گفت: در سوی دیگر نیز مقاومت اسلامی در فلسطین، لبنان و منطقه شکل‌گرفته و معادلات را تغییر داده است و هم‌افزایی میان مقاومت در تمامی جغرافیای فلسطین شکل‌گرفته به‌طوری‌که به جغرافیای خاص مانند غزه و یا ابزارهای خاص محدود نشده است. شیوه‌ها و رویکردهای مقاومت و ایجاد توازن نظامی، رژیم صهیونیستی را محاصره کرده است و آن‌ها امروز درواقع در میان دیوارهایی که برای تأمین امنیت خود کشیدند، محصور شده‌اند.

عزیزی با تأکید بر اینکه رژیم صهیونیستی محصور در چالش‌های اقتصادی داخلی، رفتارهای اجتماعی مبتنی بر بی‌هویتی، نداشتن تاریخ، فرهنگ و سردرگمی اجتماعی و مهاجرت معکوس است، ادامه داد: آمریکایی‌ها تلاش می‌کنند در این شرایط، به این رژیم کمک‌های متعددی داشته باشند، اما این جامعه نمی‌تواند این ساختار شکننده را تحمل کنند.

وی به ماجراجویی‌های رژیم صهیونیستی در کشورهای منطقه و محور مقاومت اشاره کرد و افزود: علاوه بر اینکه جنگ‌طلبی و ایجاد تنش، بخشی از ساختار و هویت ذاتی این رژیم را تشکیل می‌دهد؛ در هر بحران و چالش‌های داخلی تلاش می‌کند این چالش‌ها را فرافکنی کند. این رژیم خود را اسطوره شکست‌ناپذیری می‌دانست و تلاش کرده بود این انگاره را به دیگران نیز القا کند!

عزیزی با تأکید بر اینکه امروز این اسطوره شکست‌ناپذیری درنتیجه اقدامات محور مقاومت در هم شکسته شده است، تصریح کرد: محور مقاومت امروز در شرایطی قرار گفته که بالنده شده و به‌راحتی می‌تواند رژیم صهیونیستی را تهدید کند. این رژیم تلاش می‌کند با چنین وضعیتی تنش‌ها و چالش‌های داخلی را به بیرون منتقل کند و در این راستا ما شاهد حملات به سوریه و دخالت در لبنان هستیم.

وی درعین‌حال گفت: رژیم صهیونیستی با تمامی کمک‌های میلیاردی آمریکا در وضعیتی به سر می‌برد که نمی‌تواند مانع فروپاشی خود شود.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *