جدیدترین مطالب

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

Loading

أحدث المقالات

فرسایش ارتش نتانیاهو؛ تمرد ده‌ها چترباز از شرکت در حمله به رفح

در سایه لجاجت کابینه رژیم صهیونیستی بر حمله زمینی به رفح با وجود تمامی هشدارهای داخلی و خارجی، ده‌ها نظامی اسرائیلی در تیپ چتربازان با اعلام خسته شدن از جنگ، به فرماندهان خود اطلاع دادند که در عملیات احتمالی علیه رفح شرکت نخواهند کرد.

Loading

برندگان و بازندگان جنگ غزه

۱۴۰۰/۰۳/۱۹ | خبر تاپ, سیاسی, گفتگو

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا یکی از مهم‌ترین شکست‌های راهبردی برای رژیم صهیونیستی در جنگ غزه را افزایش فشارها برای کنار گذاشتن نتانیاهو از قدرت عنوان کرد و گفت: بسیاری از دولت‌ها و سازمان‌های عربی و اسلامی با بی‌عملی و بی‌تفاوتی که در پیش گرفتند، جزو شرمندگان این صحنه بودند که باید در کنار رژیم صهیونیستی قرار گیرند.

سید رضا صدرالحسینی در گفتگو با سایت شورای راهبردی روابط خارجی در ارزیابی از پیامدهای راهبردی شکست رژیم صهیونیستی در جنگ غزه، اظهار داشت: بازنده اصلی این جنگ، در درجه اول شخص آقای نتانیاهو بود و پس‌ازآن رژیم صهیونیستی و مقامات عالی آن، به‌ویژه روسای موساد و ستاد کل نیروهای مسلح و همچنین ساکنانی که از نقاط مختلف دنیا به سرزمین‌های اشغالی آمده‌اند و از آن‌ها به‌عنوان یک ملت یاد می‌شود، در این جنگ بازنده میدان بودند.

وی افزود: بااینکه تبلیغات گسترده‌ای در طول سه دهه گذشته نسبت به قدرت امنیتی، نظامی و سیاسی رژیم صهیونیستی صورت می‌گرفت، اما این رژیم شکست‌های مختلفی را در همین ایام تجربه کرد. درواقع در این سال‌ها، به‌ویژه در جنگ 52 روزه و 12 روزه، رژیم صهیونیستی بیشترین شکست عملی را متحمل شده است.

این کارشناس مسائل غرب آسیا درعین‌حال با تأکید بر اینکه مقاومت فلسطین در این دوره از جنگ، دیگر در موضع دفاعی صرف قرار نداشت، به حملات موشکی برنامه‌ریزی‌شده به اراضی اشغالی اشاره کرد و ادامه داد: البته در هیچ جنگی برنده واقعی وجود ندارد، چراکه این رژیم آن‌چنان با وحشی‌گری اقدامات غیرانسانی علیه مردم غزه انجام داد که با وجود خوشحالی نسبت به پیروزی که به دست آوردند، برای مدتی عزادار هستند.

 

شرمندگی برخی دولت‌ها و سازمان‌های عربی و اسلامی در قبال جنگ غزه

صدرالحسینی با اشاره به آزمون اتحادیه عرب در قبال مسئله فلسطین و جنایات رژیم صهیونیستی در این جنگ و همچنین عملکرد برخی دولت‌های عربی نسبت به آن، گفت: متأسفانه برخی دولت‌ها و سازمان‌های عربی و اسلامی با بی‌عملی و بی‌تفاوتی که در پیش گرفتند، جزو شرمندگان این صحنه بودند که باید در کنار رژیم صهیونیستی قرار گیرند.

وی با یادآوری اینکه مقاومت اسلامی به معنای واقعی آن پیروز این جنگ شد به حمایت مرکل، صدراعظم آلمان، از برقراری ارتباط با حماس به‌عنوان قدرت مهم در غزه برای پیگیری آتش‌بس اشاره کرد و افزود: در این جنگ نظریه مقاومت یک‌بار دیگر توانست ثابت کند برای استقلال، آزادی و سرافرازی انسان‌ها می‌تواند بهترین نسخه در شرایط کنونی روابط بین‌الملل به‌ویژه در منطقه غرب آسیا قلمداد شود و برای فلسطینیان روشن شد این گزینه برای آن‌ها در جنگ با دشمن مؤثرترین است.

 

همبستگی جریان‌های مقاومت، یکی از مهم‌ترین دستاوردهای جنگ غزه

صدرالحسینی با بیان اینکه می‌توان حدود 30 دستاورد در این جنگ برای مقاومت در نظر گرفت، ادامه داد: یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین دستاوردهای این جنگ، همبستگی جریان‌های مقاومت فلسطینی بود که در سالیان گذشته اختلافاتی با هم داشتند. درواقع این پیروزی، یکی از نتایج گردهمایی جریان‌های فعال ضد صهیونیستی فلسطینی در لبنان و دیدار آن‌ها با سید حسن نصرالله، هنیه و فرماندهان ارشد جنبش جهاد اسلامی بود که در آن میثاق نامه‌ای میان همه جریان‌های کوچک و بزرگ مقاومت امضا شد.

وی اضافه کرد: در حین عملیات علیه رژیم صهیونیستی، همکاری‌های دقیق و عملیاتی میان حماس، جهاد اسلامی، گردان‌های الاقصی و قدس و حتی جریان‌های کوچک میان مردم فلسطین، چه در کرانه و چه در غزه را شاهد بودیم. در این جنگ حتی حمایت‌های مردمی در سرزمین‌های 48 که اصطلاحاً شهروند اسرائیل لقب گرفته بودند، چنان بود که می‌توان از این به بعد، فلسطین را یکپارچه دید و این دستاورد با همبستگی و همکاری گروه‌ها و جریانات مقاومت فلسطینی که با فرماندهی مشترک، اقدامات عملیاتی و تدافعی‌شان را تنظیم کرده بودند حاصل شد.

این کارشناس مسائل غرب آسیا در خصوص نگاه آمریکا به جنایات رژیم صهیونیستی در جنگ غزه، یادآور شد: در حین جنگ، حمایت‌های نظامی و کمک‌های مالی دولت دموکرات بایدن را به رژیم صهیونیستی شاهد بودیم که 700 میلیون دلار به‌صورت مستقیم به این رژیم کمک کرد. همچنین در این جنگ انتقادهای زیادی به عملکرد کشورهای اروپایی وجود دارد و برخی از این کشورها عمق وابستگی‌شان به این رژیم جنایتکار و کودک کش را نشان دادند.

 

خروج نتانیاهو از قدرت و شکست راهبردی رژیم صهیونیستی

صدرالحسینی با اشاره به بحران‌های داخلی سیاسی در رژیم صهیونیستی و تلاش‌ها برای کنار گذاشتن نتانیاهو از قدرت و همچنین پیگیری پرونده فساد او پس‌ازآن، تأکید کرد: یکی از مهم‌ترین شکست‌های راهبردی برای رژیم صهیونیستی در این جنگ، افزایش فشارها برای کنار گذاشتن آقای نتانیاهو است که تصور می‌کرد با ناامن سازی منطقه می‌تواند قدرت رژیم را به رخ دیگر کشورها بکشاند.

وی توقف طرح معامله قرن و یا تعلیق طولانی‌مدت آن را از دیگر دستاوردهای مقاومت در جنگ غزه عنوان کرد و گفت: توقف طرحی که با عنوان عادی‌سازی روابط کشورهای منطقه با رژیم صهیونیستی دنبال می‌شد و همچنین وقفه در طرح ایجاد دو دولت از دیگر شکست‌ها و پیامدهای راهبردی این جنگ برای این رژیم است؛ چراکه اکنون تغییرات بسیاری در وضعیت مقاومت و این رژیم ایجاد شده است.

 

توجه چشمگیر افکارعمومی دنیا به موضوع فلسطین

به گفته این تحلیلگر مسائل غرب آسیا، اکنون مسئله فلسطین که در طول 30 سال گذشته تلاش می‌کردند به فراموشی سپرده شود، مسئله اول جهان اسلام و یکی از مهم‌ترین مسائل برای جوانان عرب در سراسر جهان اسلام شد؛ چراکه شاهد اعتراضات و راهپیمایی‌های بزرگ جوانان ازجمله در عراق و اردن بودیم.

صدرالحسینی تأکید کرد: درواقع برانگیخته شدن توجهات و مطرح‌شدن دوباره مظلومیت مردم فلسطین برای بسیاری از مردم دنیا ازجمله مردم اروپا و آمریکا شکست راهبردی دیگری برای رژیم صهیونیستی بود که خشم مردم غیرمسلمان را هم در نقاط مختلف دنیا برانگیخت.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *