جدیدترین مطالب

چشم‌انداز تنش‌ نظامی یمن و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین- گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: رژیم صهیونیستی که نزدیک به 10 ماه است در یک جنگ فرسایشی با مقاومت فلسطین قرار دارد، همزمان از سایر جبهه‌های جنگ نیز تحت فشار است.

نتایج غیرمنتظره انتخابات فرانسه برای راست‌گرایان افراطی و مشکلات حکمرانی ماکرون

شورای راهبردی آنلاین – رصد: تغییر غیرمنتظره آراء به نفع چپ‌ها در انتخابات زودهنگام، حماسه راست‌گراها را در فرانسه شکست داده است، اما اکنون بحرانی در پاریس در انتظار حکمرانی است که قدرت امانوئل ماکرون را بیشتر ضعیف خواهد کرد.

تحلیلی بر”اشغال‌گر” خواندن رژیم صهیونیستی توسط دیوان بین‌المللی دادگستری

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: شورای امنیت، مجمع عمومی و شورای حقوق بشر و دیگر نهادهای سازمان ملل از این پس، حتی اگر نخواهند هم ناچارند در بیانیه‌ها و قطعنامه‌های آتی خود به رای مشورتی دیوان بین‌المللی دادگستری مبنی بر “اشغال‌گر” خواندن رژیم اسرائیل و اقدامات غیرقانونی آن در سرزمین‌های اشغالی علیه فلسطینیان اشاره و به آن ارجاع دهند و این یک شکست سیاسی و حقوقی برای این رژیم و حامیانش است.

گسترش همکاری‌های ناتو و ژاپن برای مقابله با تهدیدات چین

شورای راهبردی آنلاین – رصد: اضافه شدن کشورهایی مانند ژاپن به اجلاس ناتو سوالات ویژه‌ای را درباره اینکه چرا ناتو به توسعه روابط نزدیک با کشورهایی که عضوی از پیمان شمال اتلانتیک نیستند و دور از منطقه مسئولیت اعضای ناتو واقع شده‌اند، مطرح می‌نماید.

دلایل نزدیکی راهبردی ارمنستان به اروپا و آمریکا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: سفیر پیشین ایران در ارمنستان گفت: نزدیکی راهبردی ارمنستان به اروپا و آمریکا، چندان دور از انتظار نیست، چراکه دولت پاشینیان نگران است که اگر حمله دیگری در مرزهایش اتفاق بیفتد، نتواند موقعیت خود را حفظ و از کشورش دفاع کند، از این رو سعی دارد متحدانی برای خود در غرب فراهم کند.

دلایل و شانس اردوغان برای آشتی با دولت سوریه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اخیرا وزیر خارجه ترکیه در نشست خبری مشترک با همتای سعودی خود اظهار داشت: «استراتژی ما در حال حاضر گفتگو و صلح است و از ایران و روسیه نیز می‌خواهیم که در این روند نقشی سازنده ایفا کنند.» با توجه به این صحبت‌ها بار دیگر این مسئله مورد توجه قرار گرفته که سیاست ترکیه در قبال پناهجویان سوریه به چه صورت است و تبعات این سیاست چیست؟

Loading

أحدث المقالات

پالتیکو: اسرائیل به آمریکا فشار آورده تا زودتر سلاح دریافت کند

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در سفر خود به آمریکا به مقامات این کشور فشار آورده تا هر چه سریع‌تر فهرستی از سلاح‌ها را که تل‌آویو در نبرد به آن‌ها نیاز دارد، تهیه کند، زیرا در حال حاضر انبارهای خود را در جنگ با حماس و حزب‌الله خالی کرده است.

ترامپ: اظهارات «هریس» در مورد اسرائیل، بی‌احترامی است/ رابطه من با نتانیاهو هرگز بد نبوده/ اسیران در غزه باید فوراً آزاد شوند

دونالد ترامپ ضمن انتقاد از سخنان «کامالا هریس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا درباره جنگ غزه، این سخنان را «بی‌احترامی به اسرائیل» توصیف کرد و گفت رابطه او با نتانیاهو هیچگاه بد نبوده است.

ترامپ خطاب به نتانیاهو: خروج آمریکا از برجام بهترین کار من برای اسرائیل بود

دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق و نامزد جمهوریخواهان برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا در دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل گفت که خروج آمریکا از توافق هسته‌ای ایران (برجام) «بهترین کاری» بود که برای اسرائیل انجام دادم.

ترامپ: اگر من پیروز نشوم جنگ جهانی سوم راه می‌افتد

دونالد ترامپ، نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ در دیدار با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل مدعی شده که چنانچه در انتخابات پیروز نشود جنگ‌های خاورمیانه ادامه خواهد یافت و ممکن است جنگ جهانی سوم راه بیفتد.

تیم انتخاباتی ترامپ: ترامپ در دیدار با نتانیاهو متعهد شد که در صورت بازگشت به کاخ سفید، صلح برقرار کند و با یهودستیزی مبارزه کند

تیم انتخاباتی ترامپ اعلام کرد: ترامپ در دیدار با نتانیاهو متعهد شد که در صورت بازگشت به کاخ سفید، صلح برقرار کند و با یهودستیزی مبارزه کند.

تغییر موضع دولت انگلستان در قبال حمایت از نتانیاهو در دادگاه لاهه

حزب کارگر در جریان رقابت‌های انتخابات مجلس (که ماه گذشته در انگلستان برگزار شده بود) و با هدف جلب جمعیت روزافزون رای دهندگان طرفدار فلسطین در این کشور وعده داده بود در صورت پیروزی در انتخابات مخالفت دولت قبلی با حکم دادگاه لاهه علیه نتانیاهو را پس بگیرد و همچنین کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد.

Loading
استاد و متفکر آمریکایی مطرح کرد:

دولت جدید آمریکا افراطی است

۱۳۹۸/۰۴/۰۴ | نمای راهبردی

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها:یک اندیشمند آمریکایی از سیاست دولت آمریکا در ممنوع کردن ورود اتباع 7 کشور مسلمان به این کشور انتقاد کرد و گفت دولت جدید آمریکا افراطی است و با قانون جدید افراطگرایی و دشمنی را در آمریکا توسعه می‌دهد.

دونالد ترامپ رئیس جمهور جدید آمریکا اندکی بعد از مراسم تحلیفش، فرمانی صادر کرد که به موجب آن اتباع هفت کشور اسلامی از جمله ایران تا مدت معینی اجازه ورود به خاک آمریکا را نخواهند داشت.  این اقدام آمریکا که از آن با تعابیر مختلفی مانند «افراطی و تبعیض‌آمیز» یاد شده، با واکنش‌‌های متعددی مواجه شد و خیل وسیعی از دانشجویان، اساتید، هنرمندان، بازرگانان و ورزشکاران را متاثر کرد. در همین خصوص، دکتر جیمز پتراس، متفکر و تحلیلگر آمریکایی  گفت که اتخاذ این سیاست را باعث افزایش افراطی‌گری و نشانه افراطی‌ بودن دولت جدید آمریکا می‌داند.

پروفسور «جیمز پتراس» استاد بازنشسته آمریکایی در رشته جامعه شناسی از دانشگاه «بینگ همتون» نیویورک است که تا کنون بیش از 64 کتاب به 29 زبان دنیا با موضوعات مختلف شامل موضوعات سیاسی و جامعه شناسی به نگارش درآورده است. همچنین بیش از 560 مقاله تخصصی در نشریات تخصصی جهان منتشر کرده است.

آمریکا مسبب جنگ‌های مخرب در کشورهای اسلامی‌است ولی برچسب افراطی‌گری و تروریسم را به مسلمانان می‌زند

دکتر پتراس در ابتدای گفت‌وگو ضمن پاسخ به سوالی درباره سیاست‌های کلی دولت‌های آمریکا و سیاست فردی ترامپ در قبال مسلمانان گفت «دولت آمریکا در جنگ‌های زیادی علیه مسلمانان مشارکت داشته است و خرابی‌های زیادی در کشورهای مسلمان مثل عراق و سوریه و یمن  به بار آورده و این مساله باعث شده عموم مردم در آمریکا شامل افرادی چون ترامپ به جای این‌که به جنایاتی که آمریکا مرتکب شده اعتراف کنند، بر قربانیان این جنایات در کشورهای هدف برچسب می‌زنند.»

این متفکر آمریکایی افزود، «به نظر من ترامپ فکر می‌کند تمام این خشونت‌هایی که خود آمریکا در کشورهای مسلمان انجام داده منجر به دشمن‌سازی در میان همه مسلمانان شده که با همه مردم آمریکا دشمنی دارند و این رویکرد بسیار بسیار اشتباهی است.»

وی در ادامه در پاسخ به سوال دیگری پیرامون تبعات این تصمیم‌گیری دولت آمریکا گفت «من فکر می‌کنم ترامپ سیاستی را در پیش گرفته که با دنیای اسلام مبارزه کند و این به مخالفت‌های وسیعی در داخل آمریکا خواهد انجامید. این تصمیم از سوی ترامپی اتخاذ شد که خودش و کابینه‌اش افراطی و به شکل افراطی ضد اسلام هستند. حتما این سیاست ترامپ به دشمنی وسیعی داخل آمریکا می‌انجامد.»

این پروفسور ساکن کالیفرنیا در پاسخ به سوال دیگری درباره آینده این فرمان دولت آمریکا در تبعیض گذاشتن میان اتباع کشورهای مختلف گفت که بعد از این تصمیم ترامپ در کنگره آمریکا شکاف افتاده و این سیاست‌های ترامپ در قبال مهاجران مخالفت‌های زیادی در میان دموکرات‌ها داشته است.

سال‌ها بود اعتراضاتی به وسعت تظاهرات ضد ترامپ در آمریکا دیده نشده بود

وی تصریح کرد «به نظر من ترامپ برای اجرایی کردن این دستور مشکل خواهد داشت. تا همین الان مخالفت‌های شدیدی در شهرهای بزرگ به راه افتاده است و سال‌ها بود چنین تظاهراتی در آمریکا ندیده بودیم. فکر می‌کنم تصمیم ترامپ که بیشتر انعکاس حزب جمهوری‌خواه آمریکاست، سختی‌های زیادی برای پیش‌برد خواهد داشت و فکر می‌کنم این موضع ترامپ در میان اقلیتی در کنگره حامی خواهد داشت.»

پتراس درباره تبعات این تصمیم‌گیری دولت آمریکا در صحنه بین‌الملل، در جان اسلام و ایران نیز گفت که «واضح است چنین تصمیمی در دولت ترامپ به عداوت زیادی در میان کشورهای هدف و در سراسر جهان منجر شود. وقتی آمریکا علیه اتباع ایرانی چنین قانونی را تدوین کرده است، ایران هم چنین اقدام متقابلی اتخاذ می‌کند. تمام کشورهای اروپایی شامل آلمان و انگلیس این طرح را محکوم کردند. دولت کانادا هم در تضاد با این برنامه گفت که تمام مسلمانان از این کشورها را می‌پذیرد. همه در تقابل با این اقدام حرکت خواهند کرد.»

این استاد آمریکایی همچنین بیان داشت، ترامپ فکر می‌کند که با این اقدام افراطی‌گری را کاهش می دهد اما در عمل اتفاق عکسی می‌افتد [و افراطی‌گری را افزایش می‌دهد]. خصومت‌ها در جهان و افراطی‌گری در جهان کاهش پیدا نکرده، بلکه افزایش هم می‌یابد.

ترامپ کشور مستقلی مانند ایران را حذف کرده و به دنبال دوستی با حامی اصلی تروریسم، عربستان سعودی است

پروفسور جیمز پتراس در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر استاندارد دوگانه رویکرد دولت آمریکا در ممنوعیت ورود برای اتباع برخی کشورهای اسلامی شامل ایران گفت «این سیاست‌های آمریکا در ممنوعیت ورود مسلمانان برخی کشورها،  تبعیض‌آمیز است زیرا عربستان سعودی که دشمن همه مسلمانان است و از لحاظ مالی و نظامی همواره تروریست‌هایی چون داعش را تامین کرده، در میان هفت کشوری نیست که اتباعش ممنویت ورود به آمریکا دارند، و نام عربستان سعودی حذف شده است».

پتراس خاطر نشان کرد «من فکر می‌کنم تناقض و دورویی ترامپ همین‌جا معلوم می‌شود که ایران را در این لیست وارد می‌کند در حالی که عربستان را حذف کرده و این عربستان سعودی است که با تروریست‌ها در سراسر خاورمیانه و خارج از آن، مشارکت دارد.»

این استاد دانشگاهی آمریکایی ادامه داد «واضح است که دولت ترامپ سعی دارد با عربستان به دلایل متعدد مثل نفت، منافع نفتی، درآمد و سرمایه‌گذاری نفتی،‌ متحد چون گروه‌هایی که با ترامپ کار می‌کنند از این مساله حمایت می‌کند. اما ترامپ با این سیاست تبعیض گذاشته است و حذف کردن مسلمانان در کشورهایی شامل ایران که کشورهای مستقل و به دنبال استقلال هستند را حذف کرده در حالی که با سیاست انتخابی عربستان را برگزیده ولی با کشوری دوستی می‌کند که بیشترین حمایت از تروریسم را داشته است.»

منبع: خبرگزاری فارس

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *