جدیدترین مطالب

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

Loading

أحدث المقالات

نبنزیا: عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل اولین گام برای حل مناقشه در خاورمیانه است

تهران- ایرنا- واسیلی نبنزیا نماینده دائم روسیه در سازمان ملل در نشست مجمع عمومی روز چهارشنبه (به وقت محلی) این سازمان گفت: عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل به عنوان یک کشور مستقل از شروط اساسی و اولین گام برای حل و فصل مسالمت‌آمیز مناقشه در خاورمیانه است.

تاکید بر اهمیت احترام اروپا به نیروهای مسلح ایران

وزیر امور خارجه با اشاره به نقش سازنده سپاه پاسداران در کمک به امنیت پایدار در منطقه و مبارزه با تروریسم، خواستار توجه اتحادیه اروپا در احترام به نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در چارچوب حقوق بین‌الملل شد.

Loading

ترامپ به قدرت ایران پی برده است

۱۳۹۸/۰۴/۰۴ | نمای راهبردی

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها: عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان این‌که «در آینده اقدامات ترامپ توسط دوستان آمریکا مهار خواهد شد» گفت: ترامپ با طرح این صحبت که "ایران اعتنایی به آمریکا نمی‌کند"، نه تنها چراغ سبزی به ایران نشان داده که به قدرت ایران نیز پی برده است.

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه در تحلیلی از صحبت‌های اخیر ترامپ مبنی بر اینکه “ایران به ما بی‌اعتنایی می‌کند”، گفت: به رغم آنکه ترامپ تلاش کرده موضع منفی علیه ایران اتخاذ کند و دارای لحن بی ادبانه‌ای نیز است، ‌اما در صحبت‌هایش نوعی چراغ سبز به ایران دیده می‌شود.

وی توضیح داد: اینکه ترامپ در صحبت‌هایش گفته ایران اعتنایی به آمریکا نمی‌کند و در صورت اعتنای ایران با این توافق مشکلی نداشته، بدان معناست که ترامپ قدرت ایران را به خوبی شناخته است. این چراغ سبز در محاسبات بین المللی محسوب می‌شود.

فلاحت‌پیشه با یادآوری اینکه «ترامپ دارای روح استکباری است» گفت: او علی رغم داشتن چنین روحیه‌ای به قدرت ایرانی‌ها پی برده و فهمیده که ایران آنقدر به قدرت رسیده که می‌تواند به قدرت‌های دیگر اعتنایی نکند. در مناسبات بین المللی واژه اعتنا تعریف بسیار مهمی دارد، آن هم در مناسبات بین ایران و آمریکا که بعد از انقلاب اسلامی ایران هیچ اعتنایی به آمریکا نکرده است.

وی افزود: از طرف دیگر آمریکایی‌ها می‌دانند که نمی‌توانند وارد جنگ و چالش با جمهوری اسلامی ایران شوند و نمی‌توانند چتر مدیریتی خود را بر کشور بگستراند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه «در حال حاضر ترامپ برای پیاده سازی شعارهای انتخاباتی‌اش درباره برجام و ورود مهاجران به آمریکا با دو مشکل روبروست» گفت: مشکل اول ناظر بر ساز و کارهای داخلی آمریکاست که اجازه تندروی‌ها را نمی‌دهد به طوری که حکم دادگاهی توانست فرمان ترامپ در ممانعت از ورود اتباع هفت کشور از جمله ایران را به آمریکا لغو کند.

فلاحت پیشه ادامه داد: مشکل دیگر آن است که در حال حاضر دولت آمریکا از حیث امکانات و قدرت در حد قدرت سال 2001 دولت بوش نیست و دچار انفعال شده است. از این رو عمل کردن ترامپ به شعارهای انتخاباتی‌اش کاری مشکل به شمار می‌آید.

وی در مورد اقدام ایران در برابر مواضع ترامپ گفت: در حال حاضر بسیاری از کشورهای دنیا نسبت به سیاست‌ها و تصمیمات ترامپ اعتراض و ابراز نگرانی کرده‌اند چرا که بیم آن می‌رود که آمریکا دچار راستگرایی افراطی و فاشیسم شود که در نهایت حتی کشورهای غربی نیز از سیاست‌های ترامپ مصون نخواهند ماند. همچنین اگر ترامپ دچار اشتباه محاسباتی درباره ایران شود با چالش جدی روبرو خواهد شد.

فلاحت پیشه در پایان گفت: انتظار می‌رود مسئولان جمهوری اسلامی ایران نیز با اتخاذ سیاست‌های درست تلاش کنند به هدف افراط گرایی در دنیای امروز و سیاست‌های ترامپ تبدیل نشوند چون شر ترامپ توسط دوستان آمریکا مهار خواهد شد.

منبع: ایسنا

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *