جدیدترین مطالب

پیمان نظامی روسیه و کره شمالی؛ معضلی بزرگ برای غرب؟

شورای راهبردی آنلاین-رصد: «ارتقای روابط روسیه و کره شمالی امری نگران کننده است. نه به دلیل وعده مبهم احتمال حمایت مسکو از پیونگ یانگ در جریان درگیری با آمریکا یا کره جنوبی، بلکه به این دلیل که سفر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به پیونگ یانگ از افزایش انتقال مهمات کره شمالی برای کمک به جنگ مسکو علیه اوکراین و احتمالا تمایل روسیه به ارائه کمک فن آوری نظامی پیچیده‌تر به کره شمالی حکایت می‌کند.»

راهبرد جدید انصارالله یمن در مقابله با رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: از آغاز تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به غزه، مقاومت اسلامی یمن با ترسیم خطوط جدید سیاست خارجی خود، از طریق اقداماتی که علیه منافع و مراکز صهیونیستی انجام می‌دهد، عملاً به یکی از «بازیگران مؤثر» تحولات میدانی مربوط به جنگ غزه تبدیل شده است.

چشم‌انداز تنش‌ نظامی یمن و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین- گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: رژیم صهیونیستی که نزدیک به 10 ماه است در یک جنگ فرسایشی با مقاومت فلسطین قرار دارد، همزمان از سایر جبهه‌های جنگ نیز تحت فشار است.

نتایج غیرمنتظره انتخابات فرانسه برای راست‌گرایان افراطی و مشکلات حکمرانی ماکرون

شورای راهبردی آنلاین – رصد: تغییر غیرمنتظره آراء به نفع چپ‌ها در انتخابات زودهنگام، حماسه راست‌گراها را در فرانسه شکست داده است، اما اکنون بحرانی در پاریس در انتظار حکمرانی است که قدرت امانوئل ماکرون را بیشتر ضعیف خواهد کرد.

تحلیلی بر”اشغال‌گر” خواندن رژیم صهیونیستی توسط دیوان بین‌المللی دادگستری

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: شورای امنیت، مجمع عمومی و شورای حقوق بشر و دیگر نهادهای سازمان ملل از این پس، حتی اگر نخواهند هم ناچارند در بیانیه‌ها و قطعنامه‌های آتی خود به رای مشورتی دیوان بین‌المللی دادگستری مبنی بر “اشغال‌گر” خواندن رژیم اسرائیل و اقدامات غیرقانونی آن در سرزمین‌های اشغالی علیه فلسطینیان اشاره و به آن ارجاع دهند و این یک شکست سیاسی و حقوقی برای این رژیم و حامیانش است.

گسترش همکاری‌های ناتو و ژاپن برای مقابله با تهدیدات چین

شورای راهبردی آنلاین – رصد: اضافه شدن کشورهایی مانند ژاپن به اجلاس ناتو سوالات ویژه‌ای را درباره اینکه چرا ناتو به توسعه روابط نزدیک با کشورهایی که عضوی از پیمان شمال اتلانتیک نیستند و دور از منطقه مسئولیت اعضای ناتو واقع شده‌اند، مطرح می‌نماید.

دلایل نزدیکی راهبردی ارمنستان به اروپا و آمریکا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: سفیر پیشین ایران در ارمنستان گفت: نزدیکی راهبردی ارمنستان به اروپا و آمریکا، چندان دور از انتظار نیست، چراکه دولت پاشینیان نگران است که اگر حمله دیگری در مرزهایش اتفاق بیفتد، نتواند موقعیت خود را حفظ و از کشورش دفاع کند، از این رو سعی دارد متحدانی برای خود در غرب فراهم کند.

Loading

أحدث المقالات

پیمان نظامی روسیه و کره شمالی؛ معضلی بزرگ برای غرب؟

شورای راهبردی آنلاین-رصد: «ارتقای روابط روسیه و کره شمالی امری نگران کننده است. نه به دلیل وعده مبهم احتمال حمایت مسکو از پیونگ یانگ در جریان درگیری با آمریکا یا کره جنوبی، بلکه به این دلیل که سفر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به پیونگ یانگ از افزایش انتقال مهمات کره شمالی برای کمک به جنگ مسکو علیه اوکراین و احتمالا تمایل روسیه به ارائه کمک فن آوری نظامی پیچیده‌تر به کره شمالی حکایت می‌کند.»

راهبرد جدید انصارالله یمن در مقابله با رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: از آغاز تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به غزه، مقاومت اسلامی یمن با ترسیم خطوط جدید سیاست خارجی خود، از طریق اقداماتی که علیه منافع و مراکز صهیونیستی انجام می‌دهد، عملاً به یکی از «بازیگران مؤثر» تحولات میدانی مربوط به جنگ غزه تبدیل شده است.

پالتیکو: اسرائیل به آمریکا فشار آورده تا زودتر سلاح دریافت کند

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در سفر خود به آمریکا به مقامات این کشور فشار آورده تا هر چه سریع‌تر فهرستی از سلاح‌ها را که تل‌آویو در نبرد به آن‌ها نیاز دارد، تهیه کند، زیرا در حال حاضر انبارهای خود را در جنگ با حماس و حزب‌الله خالی کرده است.

ترامپ: اظهارات «هریس» در مورد اسرائیل، بی‌احترامی است/ رابطه من با نتانیاهو هرگز بد نبوده/ اسیران در غزه باید فوراً آزاد شوند

دونالد ترامپ ضمن انتقاد از سخنان «کامالا هریس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا درباره جنگ غزه، این سخنان را «بی‌احترامی به اسرائیل» توصیف کرد و گفت رابطه او با نتانیاهو هیچگاه بد نبوده است.

ترامپ خطاب به نتانیاهو: خروج آمریکا از برجام بهترین کار من برای اسرائیل بود

دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق و نامزد جمهوریخواهان برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا در دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل گفت که خروج آمریکا از توافق هسته‌ای ایران (برجام) «بهترین کاری» بود که برای اسرائیل انجام دادم.

ترامپ: اگر من پیروز نشوم جنگ جهانی سوم راه می‌افتد

دونالد ترامپ، نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ در دیدار با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل مدعی شده که چنانچه در انتخابات پیروز نشود جنگ‌های خاورمیانه ادامه خواهد یافت و ممکن است جنگ جهانی سوم راه بیفتد.

تیم انتخاباتی ترامپ: ترامپ در دیدار با نتانیاهو متعهد شد که در صورت بازگشت به کاخ سفید، صلح برقرار کند و با یهودستیزی مبارزه کند

تیم انتخاباتی ترامپ اعلام کرد: ترامپ در دیدار با نتانیاهو متعهد شد که در صورت بازگشت به کاخ سفید، صلح برقرار کند و با یهودستیزی مبارزه کند.

Loading

ادامه گفتگوها و توفیقات میدانی بهترین راه مقابله با اقدامات ترامپ

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ | نمای راهبردی

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها:کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا گفت: بهترین اقدام ایران، روسیه و دیگر متحدان سوریه در برابر اقدام تجاوزکارانه امریکا به سوریه، ادامه گفتگوهای سیاسی و پیروزی های میدانی است.

سید هادی سید افقهی کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا در گفتگویی با اشاره به آخرین تحولات سوریه اظهار داشت: آمریکا با حمله موشکی به پایگاه الشعیرات سوریه چند هدف را دنبال می‌کرد؛ هدف اول ضعف دولت ترامپ بود که هر روز در داخل آمریکا کاهش محبوبیت وی را به دنبال داشت و او خواست با این اقدام قاطعیت خودش را نشان دهد اما این اقدام ترامپ، بازتاب منفی در داخل آمریکا داشت، البته بعضی از اعضای کنگره هم از این موضوع استقبال کردند و برخی دیگر از اعضای کنگره هم به دنبال آن هستند که ترامپ را به کنگره آورده و این سؤال را از وی بپرسند که به چه حقی بدون اجازه کنگره آمریکا، وارد عملیات نظامی در کشور دیگری شده‌اید چرا که این موضوع خلاف قانون اساسی آمریکا است.

وی ادامه داد: از طرف دیگر جنگجویان قدیمی آمریکایی که در جنگ‌های ویتنام و کره حضور داشتند، اعلام تظاهرات مردمی کردند که ترامپ خلاف وعده انتخاباتی خود که همان توجه به مسائل داخلی، پرهیز از اقدامات مداخله‌جویانه در سایر کشورها و همچنین عدم تمایل وی به تغییر رژیم‌های دیگر کشورها از طریق قوه قهریه بوده، عمل کرده است.

کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا با بیان اینکه ترامپ قصد داشت با انجام این اقدام نظامی در سوریه، بخشی از محبوبیت از دست رفته خودش را احیاء کند، گفت: حمله موشکی آمریکا در سطح منطقه چند پیام را به دنبال داشت که یکی از آنها جلوگیری و یا کاهش سرعت پیشروی ارتش و نیروهای مقاومت سوریه در برابر تروریست‌ها بود؛ به این معنا که بخواهد توازن قوایی را میان نیروهای تروریستی و نیروهای مقاومت در صحنه سوریه به وجود آورد که این به دلیل پیشروهای اخیر نیروهای ارتش و مقاومت در سوریه است.

سید افقهی تصریح کرد: آمریکا ادعا کرد که موضوع حمله شیمیایی در «ادلب» از طرف حکومت سوریه اتفاق افتاده اما برای اثبات ادعای خود حاضر نشد گروه حقیقت‌یاب بی طرف به طور رسمی از سوی سازمان ملل راجع به این مساله تحقیق کنند و پس از آن امریکا بخواهد اقدام مقتضی را نسبت به این موضوع انجام دهد؛ بنابراین در اینجا آمریکا هم در نقش شاکی و هم در قامت قاضی و اجراکننده حکم درآمد و آن چیزی را اجرا کرد که خودش می‌خواست و نه آن چیزی را که نهادهای بین‌المللی همچون سازمان ملل و یا شورای امنیت منظور کرده باشند و در نهایت این اقدام آنها منجر به این خواهد شد که مشخص نشود چه کسی از سلاح شیمیایی در سوریه استفاده کرده است.

وی با بیان اینکه همزمانی حمله جبهه‌ النصره و داعش به چند جبهه علیه نیروهای مقاومت و همچنین حمله موشکی آمریکا به پایگاه هوایی سوریه، مُبَیِن هماهنگی این اقدام با تروریست‌ها و حامیان آنها همچون ترکیه، عربستان و قطر بوده است، خاطرنشان کرد: نتیجه این حمله آن شد که ترامپ به هیچ کدام از اهدافی که برشمردیم، دست پیدا نکرد و دیدیم که هواپیماهای پایگاه هوایی شعیرات سوریه مجدد آغاز به کار کردند و اسد به عنوان رئیس‌جمهور سوریه، ارتش و نیروهای مقاومت آن کشور همگی مصمم‌تر از گذشته به مبارزه علیه تروریست‌ها در خاک کشورشان خواهند پرداخت.

سید افقهی با بیان اینکه متأسفانه شاهد حمایت برخی کشورهای مرتجع عربی منطقه و همچنین ترکیه و بعضی از کشورهای غربی از این اقدام آمریکا بودیم، گفت: در این شرایط، بهترین اقدامی که ایران و متحدان ما شامل روس‌ها و نیروهای مقاومت می‌توانند در قبال این اقدام جنایتکارانه انجام دهند، این است که در عرصه عملیاتی به پیشروی‌های خود ادامه دهند و پیروزی‌های بیشتری را به دست آورند و دیگر اینکه همچنان به دنبال پیشبرد اهداف گفتگوهای سیاسی در «آستانه» و ژنو باشند که یکی از اهداف ترامپ از حمله به سوریه، متوقف کردن روند این گفتگوها بود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ایران می‌تواند از ظرفیت‌های مختلف رسانه‌ای، حقوقی و بین‌المللی در جهت محکوم کردن گسترده این اقدام جنایتکارانه آمریکا بهره‌برداری کند و همچنین به دنبال یافتن شیوه‌ها و راه‌های بازدارندگی آمریکا از تکرار چنین اقدامات جنایتکارانه‌ای باشد.

منبع: مهر

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *