جدیدترین مطالب

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

همکاری در حوزه انرژی؛ مانع بروز شکاف در روابط آذربایجان – اتحادیه اروپا؟

شورای راهبردی آنلاین-رصد: پرچم جمهوری آذربایجان در سال 2001 در شورای اروپا برافراشته شد، اما عضویتش در مجمع پارلمانی این شورا 23 سال بعد، به دلیل سوابق ضعیف حقوق بشری به حالت تعلیق درآمد. این مساله نشان دهنده تنش‌هایی رو به رشد میان باکو و برخی کشورهای غربی است.

Loading

أحدث المقالات

ببینید | تصاویری از نماز خواندن یک پیرمرد در زیر آوار

یکی از اعضای دفاع غیرنظامی در غزه ویدئویی را منتشر کرده که پیرمردی در حالی که زیر آوار خانه‌اش در حال خواندن نماز صبح دیده می‌شود. خانه او پس از بمباران توسط رژیم صهیونیستی ویران شده و این مرد فلسطینی در این وضعیت نماز می‌خواند. طبق تازه‌ترین آمارهای اعلام شده از سوی وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه از آغاز جنگ تا این لحظه ۳۴۳۸۸ فلسطینی به شهادت رسیده و ۷۷۴۳۷ نفر هم زخمی شدند./فرارو

ببینید | تصاویری از نماز خواندن یک پیرمرد در زیر آوار

یکی از اعضای دفاع غیرنظامی در غزه ویدئویی را منتشر کرده که پیرمردی در حالی که زیر آوار خانه‌اش در حال خواندن نماز صبح دیده می‌شود. خانه او پس از بمباران توسط رژیم صهیونیستی ویران شده و این مرد فلسطینی در این وضعیت نماز می‌خواند. طبق تازه‌ترین آمارهای اعلام شده از سوی وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه از آغاز جنگ تا این لحظه ۳۴۳۸۸ فلسطینی به شهادت رسیده و ۷۷۴۳۷ نفر هم زخمی شدند./فرارو

Loading
6بهمن ماه 1397

رسانه ها؛ ادامه کشمکش سیاسی در ونزوئلا و…

۱۳۹۷/۱۱/۰۶ | گزیده های راهبردی

شورای راهبردی آنلاین: تظاهرات حامیان مادورو در ونزوئلا، مخالفت چین با دخالت آمریکا در امور داخلی ونزوئلا، حمایت کلمبیا از ونزوئلا، سفر دبیرکل ناتو به آمریکا، استقبال سران اروپا از تغییر نام مقدونیه، بیانیه جدید آمریکا در باره نشست ورشو، توافق آلمان، فرانسه و انگلیس درباره سیستم مالی مستقل با ایران، تأکید لاوروف بر ضرورت بازگشت سوریه به اتحادیه عرب ، طرح پایان دادن به توافقنامه امنیتی با آمریکا در پارلمان عراق، سفر مکرون به مصر و توافق ترامپ با کنگره برای بازگشایی دولت فدرال ازمهم‌ترین خبرهای روابط خارجی بود که در رسانه ها بازتاب یافت. در ادامه گزیده ای از آنها را مرور می کنیم.

یورونیوز:  نیکلاس مادورو، رئیس جمهوری ونزوئلا از آمادگی خود برای دیدار با خوان گوآیدو، رهبر مخالفان دولت خبر داد. رئیس جمهوری ونزوئلا گفت: «من همیشه طرفدار گفتگوی ملی هستم. خوان گوآیدو خواستار ادامه اعتراضات شده است. وی روز چهارشنبه در میان هوادارانش در کاراکاس خود را رئیس جمهور موقت ونزوئلا اعلام کرد.

رادیو چین:  سخنگوی وزارت خارجه چین گفت  امور داخلی ونزوئلا باید به انتخاب و تصمیم مردم آن کشور واگذار شود و چین با هر نوع دخالت خارجی در امور ونزوئلا به ویژه هر گونه تهدید نظامی، مخالف است. هوا چون یینگ در نشست خبری در پکن گفت چین بر آن است همۀ کشورها باید منشور سازمان ملل مخصوصاً اصول و اهداف آن دربارۀ عدم دخالت در امور داخلی کشورها، احترام به حق حاکمیت و تمامیت ارضی و عدم تهدید نظامی مراعات کنند.

اسپوتنیک روسیه: حامیان نیکلاس مادورو، رئیس جمهوری منتخب ونزوئلا در حمایت از حق حاکمیت دولت و صلح به خیابان‌های شهرهای مختلف این کشور سرازیر شدند.به گزارش اسپوتنیک ، شهروندان ونزوئلایی که به خیابان‌ها آمده اند، در شعارهای خود همچنین با حمل پلاکاردهایی بار دیگر بر حمایت از دولت این کشور در مقابل کسانی که به دنبال بی‌ثباتی در ونزوئلا هستند تأکید کردند.

خبرگزاری صداو سیما:  وزارت دفاع کلمبیا اعلام کرد این کشور هیچ تدارکی جهت مداخله نظامی در ونزوئلا به عنوان یک کشور همسایه به عمل نمی‌آورد. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دولت کلمبیا اعلام کرد این کشور برای حمله به ونزوئلا خاک خود را در اختیار آمریکا قرار نمی‌دهد.

خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا):  استولتنبرگ، دبیرکل ناتو از امروز (شنبه) برای دیدار با وزیر خارجه آمریکا، سرپرست پنتاگون و مشاور امنیت ملی آمریکا راهی واشنگتن می‌شود و تا دوشنبه در آنجا حضور خواهد داشت. به گزارش ایسنا، برنامه ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو با نشست شورای ناتو – روسیه و رایزنی درباره معاهده قوای هسته‌ای میان‌برد موسوم به آی‌ان‌اف آغاز می‌شود.ایالات متحده تاکید دارد چنانچه روسیه به تبعیت از این توافق بازنگردد، از این توافق خارج می‌شود. با این حال، مسکو هرگونه نقض این توافق قوای موشکی را رد می‌کند.

 خبرگزاری مهر:  رئیس کمیسیون اروپا و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از تصویب تغییر نام مقدونیه در پارلمان یونان استقبال کردند. به گزارش خبرگزاری مهر، «ژان کلود یونکر» رئیس کمیسیون اروپا، «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و «دونالد تاسک» رئیس پارلمان اروپا از تصویب تغییر نام مقدونیه در پارلمان یونان استقبال و ابراز خرسندی کردند. « ینس استولتنبرگ » دبیرکل ناتو نیز در خصوص پیوستن قریب الوقوع مقدونیه به ناتو به عنوان ۳۰ امین عضو ابراز امیدواری کرد.

خبرگزاری ایرنا: پس از دو هفته جدال سیاسی و رسانه ای در باره نشست’ضد ایرانی ورشو’، وزارت امور خارجه آمریکا در بیانیه ای جدید درباره نشست ورشو با موضوع ‘صلح و امنیت در خاورمیانه’ نامی از ایران نبرده است.به گزارش ایرنا، وزارت خارجه آمریکا دیروز(جمعه)با صدور بیانیه ای جزئیات مربوط به نشست ‘ترویج آینده صلح وامنیت درخاورمیانه’ که قرار است روزهای 24و 25بهمن ماه درورشو لهستان برگزار شود را اعلام کرد.

خبرگزاری تسنیم: یک هفته‌نامه آلمانی از توافق اروپا درباره سیستم مالی مستقل از دلار به‌منظور تضمین مناسبات تجاری با ایران با وجود تحریم‌های آمریکا خبر داد.به گزارش خبرگزاری تسنیم، هفته‌نامه “اشپیگل” از توافق کشورهای فرانسه، انگلیس و آلمان درباره یک سیستم مالی مستقل به‌منظور تضمین مناسبات تجاری با ایران با وجود تحریم‌های آمریکا خبر داد. رئیس این سازوکار مالی یک آلمانی خواهد بود.

خبرگزاری فارس:  وزیر خارجه روسیه که به تونس سفر کرده است، بر ضرورت تلاش برای بازگشت سوریه به اتحادیه عرب تأکید کرد. به گزارش خبرگزاری فارس، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه در کنفرانس خبری مشترک با «خمیس الجهیناوی» همتای تونسی خود گفت که سفرش به تونس در راستای رایزنی سیاسی بین دو کشور صورت گرفته است.لاوروف گفت که در دیدار با دوستان تونسی درباره ضرورت تلاش برای بازگشت سوریه به اتحادیه صحبت کردم.

الکوثرفارسی: سخنگوی ائتلاف اصلاح در عراق خبر داد طرح پیشنهادی برای پایان دادن به توافقنامه امنیتی امضاء شده با آمریکا، به رئیس پارلمان تحویل داده شد.به گزارش پایگاه شبکه الکوثر ، صباح السعدی سخنگوی ائتلاف اصلاح عراق با اعلام این خبر افزود : نمایندگان در این طرح خواستار پایان دادن به حضور نیروهای آمریکایی و دیگر نیروهای بیگانه در عراق شدند و بر این نکته تاکید کردند که ظرف مدت یک سال پس از تصویت این طرح هیچ پایگاه نظامی خارجی نباید در کشور وجود داشته باشد.

العالم: رئیس جمهوری فرانسه برای رایزنی با مقامات مصری در خصوص تحولات منطقه و روابط دوجانبه فردا وارد قاهره خواهد شد. پیشتر اخباری در خصوص اینکه قرار است مسئولان مصری در جریان این سفر قرار داد خرید جنگنده های رافائل را امضا کنند منتشر شده بود اما کاخ الیزه روز گذشته با صدور بیانیه ای اعلام کرد که مصر این قرارداد را امضا نخواهد کرد.

آناتولی ترکیه: گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد در امور میانمار از مقامات عربستان سعودی و هندوستان خواست مسلمانان روهینگیا را به بنگلادش دیپورت نکنند.یانگ‌هی لی، گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد در امور میانمار طی یک نشست مطبوعاتی در دکا پایتخت بنگلادش گفت: اخبار دال بر بازداشت و اخراج روهینگیایی‌ها از عربستان سعودی و هند و ارسال آنها به بنگلادش نگران‌کننده است. بی‌توجهی میانمار به نگرانی جامعه بین المللی پذیرفتنی نیست”.

تی .آر.تی ترکیه:  دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که با کنگره این کشور بر سر آغاز فعالیت دولت فدرال تا 15 فوریه به توافق رسیده است.وی همچنین تاکید کرد: مذاکره با دموکرات‌های کنگره بر سر «دیوار مرزی مکزیک» ادامه خواهد داشت زیرا به این دیوار احتیاج داریم.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *