جدیدترین مطالب

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

Loading

أحدث المقالات

بیگدلی: اسرائیل تاکنون به این حد منفور نشده بود/ اعتراضات در آمریکا بر تحولات غزه اثرگذار خواهد بود

یک کارشناس مسائل بین‌الملل با اشاره به اینکه اعتراضات در آمریکا در حال تاثیرگذاری بر روی اتفاقات غزه است گفت: در طول ۷۵ سال حکومت اسرائیل، آنها تا این حد مورد تنفر فضای بین‌المللی قرار نگرفته بودند

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

Loading

طرح تازه لابی اف‌دی‌دی برای تحریم ایران

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها: بنیاد «دفاع از دموکراسی‌ها» که نقش پررنگی در سیاستگذاری دولت کنونی آمریکا در قبال ایران داشته، در تازه‌ترین طرح خود علیه ایران به ترامپ پیشنهاد کرده برای وادار کردن اروپایی‌ها به اجرای تحریم‌ها علیه ایران، سامانه «سوئیفت» و بانکداران اروپایی همکار با ایران را تحریم کند.

روز دوشنبه ساعاتی پس از آنکه «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا از راهبرد این کشور در قبال ایران رونمایی کرد، اندیشکده «بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها» (FDD) با انتشار یادداشتی راهکارهایی را به دولت آمریکا پیشنهاد کرده تا واشنگتن به واسطه آن‌ها اروپایی‌ها را به تبعیت از تحریم‌های آمریکا علیه ایران وادار کند.

«مارک دوبوویتز» مدیر اجرایی «اف. دی. دی» و «ریچارد گلدبرگ» از کارشناسان امور تحریمی و از مشاوران این اندیشکده در ابتدای این یادداشت که با عنوان «ایران، برای نبرد ریال آماده باش» در روزنامه «وال استریت ژورنال» منتشر شده، با اشاره به سخنرانی پامپئو، نوشته‌اند: «دولت [دونالد] ترامپ علیه رژیم ایران جنگ مالی اعلام کرد. وخامت اوضاع واحد پولی ایران باعث شده بتوان با اعتماد بالایی شرط بست که آمریکا پیروز شود.»

اف. دی. دی که به دلیل رابطه نزدیک مالی و سیاسی به رژیم صهیونیستی و امارات متحده عربی عملا به یک لابی ضدایرانی در واشنگتن بدل شده، در این یادداشت وضعیت اقتصادی ایران را «بحرانی» توصیف کرده و مدعی شده با اعمال دوباره تحریم‌های آمریکا و خروج شرکت‌های خارجی از ایران، این اوضاع بدتر هم می‌شود.

نویسندگان این مطلب با بیان اینکه آمریکا می‌تواند علیه سپاه پاسداران، بنیاد‌های اقتصادی و همچنین صنایع راهبردی مانند معدن، ساخت و ساز و مهندسی تحریم‌های گسترده تازه‌ای وضع کند، نوشته‌اند واشنگتن باید شرکت‌ها و بانک‌های همکار با حزب‌الله لبنان را نیز تحریم کند.

دوبوویتز و گلدبرگ سپس اروپا را بر سر دو راهی همکاری با ایران یا آمریکا توصیف کرده و نوشته‌اند: «اروپایی‌ها می‌توانند در راهبرد فشار حداکثری، چند نقش مهم ایفا کنند. سامانه پیام‌رسان مالی، “سوئیفت”، که در بروکسل مستقر است، دسترسی بانک مرکزی ایران و دیگر بانک‌های تحریم‌شده ایرانی را قطع کند.»

این یادداشت می‌افزاید: «بانک مرکزی اروپایی انجام تراکنش‌های یوروپایه ایرانی‌ها از طریق سامانه پرداخت “Target2” را متوقف کند. قوانین مربوطه به این سیستم، صراحتا همکاری با بانک‌های دخیل در فعالیت‌های مالی غیرقانونی را ممنوع کرده است. بانک‌های مرکزی کشورهای اروپایی تلاش برای دور زدن تحریم‌های نفتی ایران از طریق پرداخت مستقیم به بانک مرکزی ایران را متوقف کنند. اروپا کل سپاه پاسداران و حزب‌الله را به عنوان گروه تروریستی در فهرست قرار دهد.»

اف. دی. دی سپس به سراغ تهدید اروپایی‌ها رفته و نوشته است: «اگر اروپایی‌ها بخواهند کله‌شقی کنند و راهبرد ایالات متحده را تضعیف کنند، ممکن است از انجام این کارها سر باز بزنند. اما آقای ترامپ گزینه‌هایی برای پاسخ خواهد داشت. قوانین آمریکا به او اجازه می‌دهند سوئیفت و مدیران آن را در صورت خودداری از قطع دسترسی بانک‌های ایرانی، تحریم کند. رئیس‌جمهور می‌تواند از اختیارات اجرایی خود استفاده کند و اعضای هیئت مدیره و مقام‌های ارشد بانک مرکزی اروپایی، بانک سرمایه‌گذاری اروپایی و بانک مرکزی کشورها را در فهرست تحریم قرار دهد.»

در انتهای این یادداشت با بیان اینکه «روابط دموکراتیک پیوند‌دهنده آمریکا با اروپا» قدرتمندتر از رابطه اروپا با ایران است و مقام‌های اروپایی گفته‌اند که به دنبال جنگ تجاری با آمریکا نیستند، آمده است: «شاید بروکسل در همراه شدن با جنگ مالی بی حد و مرز تازه آمریکا علیه رژیم ایران کند باشد. اما بانک‌ها و شرکت‌های اروپایی باید یک چیز را به خاطر داشته باشند: در نبرد ریال، هر کاری جایز است.»

منبع: فارس

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *