جدیدترین مطالب

اهمیت راهبردی کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شبه قاره گفت: هند و امارات متحده عربی کار بر روی اولین مرحله از ایجاد کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا معروف به کریدور آی‌مک (عرب‌مِد) که به عنوان مسیری جایگزین برای تنگه هرمز و طرح جاده ابریشم چین معرفی شده بود را آغاز کرده‌اند. اگرچه برخی گمانه‌زنی‌ها مطرح است که با ادامه جنگ در غزه و التهاب در خاورمیانه، ممکن است کار بر روی این کریدور به حاشیه رانده شود.

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

Loading

أحدث المقالات

سندرز از تظاهرات دانشجویان آمریکا حمایت کرد/ اعتراض به حمایت مالی دولت آمریکا از تل آویو

تهران- ایرنا- برنی سندر سناتور مستقل آمریکایی از تظاهرات دانشجویی در دانشگاه‌های این کشور حمایت کرد و گفت که دانشجویان بنا به دلایل درست به حمایت نظامی و مالی ایالات متحده از اسرائیل اعتراض می‌کنند.

ببینید | حمله پهپادی اوکراین به پایگاه هوایی روسیه

۲۷ آپریل اوکراینی ها با استفاده از تعدادی پهپاد انتحاری به پایگاه هوایی کوشیوفسکایای در منطقه کراسنودار حملاتی را ترتیب دادند که تعدادی از پهپادها توسط پدافند روسیه سرنگون شدند و تعدادی نیز به اهداف مورد نظر رسیدند.

اختصاص کمک یک میلیارد یورویی اتحادیه اروپا به لبنان برای مهار موج مهاجران

تهران- ایرنا- اتحادیه اروپا اعلام کرد، یک بسته کمکی یک میلیارد یورویی در اختیار لبنان قرار خواهد داد که بخش زیادی از آن برای کنترل مرزها و متوقف کردن موج مهاجران و پناهجویان به اروپا اختصاص خواهد یافت.

Loading

وزیر جدید امور خارجه آمریکا در یک نگاه

۱۳۹۸/۰۴/۰۴ | موضوعات

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها: اختلافات عمیق میان دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا و رکس تیلرسون وزیر خارجه برکنار شده این کشور که از همان ابتدای ورود ترامپ به کاخ سفید مشهود بود، سرانجام باعث کنار گذاشتن مدیر شرکت نفتی اکسون موبیل از کابینه شد.

رئیس جمهوری آمریکا روز سه شنبه رکس تیلرسون را از وزارت خارجه برکنار و مایک پمئپو رئیس سازمان جاسوسی آمریکا (سیا) را جانشین وی کرد.

تیلرسون میانه رو از زمان تشکیل دولت ترامپ در کابینه حضور داشت، اما از همان ماههای اول خبرها از اختلاف نظر وی و ترامپ حکایت داشتند و صحبت ازبرکناری وی بود.برخی رسانه ها حتی از فشار برخی کشورهای خارجی از جمله امارات از طریق یک بازرگان برای جابجایی تیلرسون از وزارت خارجه خبر داده بودند.

رکس تیلرسون، (Rex Tillerson)، زاده 23 مارس 1952 ایالت تگزاس، دولتمرد و مدیر کسب و کار آمریکایی و شصت و نهمین وزیر امور خارجه این کشور بود که از یکم فوریه 2017 در این سمت مشغول به فعالیت بود. تیلرسون از سال 2006 تا 2016 رئیس هیات مدیره، و مدیر ارشد اجرایی ابرشرکت اکسون‌ موبیل بود.

تیلرسون در 31دسامبر 2016 از مدیریت اکسون موبیل استعفا داد و بعد از پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، به عنوان وزیر خارجه این کشور معرفی و منصوب شد.

اما از همان ماه های ابتدای ورود خود به وزارت خارجه آمریکا، متوجه اختلافات عمیق خود با رئیس جمهور ترامپ تندرو و تیم امنیتی وی شد که از آن جمله می توان به اختلاف نظرهای این دو درباره مسائل ایران، کره شمالی و تحولات عربستان اشاره کرد.

مایک پمپِیو (Mike Pompeo) که پیش از جانشینی تیلرسون ریاست سازمان اطلاعات مرکزی ایالات متحده آمریکا (سیا) را بر عهده داشت، رسانه های آمریکایی وی را یکی از تندروهای کابینه ترامپ می شناسند. پمپئو عضو جنبش تی‌پارتی در حزب جمهوری‌خواهان آمریکا است و در سمت راست طیف سیاسی جمهوری‌خواهان قرار می‌گیرد. او همچنین عضو انجمن ملی اسلحه، گروه لابی گسترش استفاده از سلاح گرم در آمریکا می باشد.

پمپئو با بستن بازداشتگاه گوانتانامو مخالف بوه و معتقد است که روحانیون مسلمانی که حملات تروریستی رابشدت محکوم نمی‌کنند، «همدست» تروریست‌ها هستند.

منبع: ایرنا

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *