جدیدترین مطالب

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

همکاری در حوزه انرژی؛ مانع بروز شکاف در روابط آذربایجان – اتحادیه اروپا؟

شورای راهبردی آنلاین-رصد: پرچم جمهوری آذربایجان در سال 2001 در شورای اروپا برافراشته شد، اما عضویتش در مجمع پارلمانی این شورا 23 سال بعد، به دلیل سوابق ضعیف حقوق بشری به حالت تعلیق درآمد. این مساله نشان دهنده تنش‌هایی رو به رشد میان باکو و برخی کشورهای غربی است.

Loading

أحدث المقالات

افشای هراس صهیونیست ها از واقعیت های جنگ غزه

«آمریکایی ها به صهیونیست ها توصیه کرده اند که بهتر است جنگ غزه را هر چه سریعتر خاتمه داده و ادعای پیروزی کنند و در عوض، ترور هدفمند رهبران حماس را در دستورکار قرار دهند.»

Loading

ایتالیا و روسیه در قعر جدول رشد اقتصادی گروه 20

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ | موضوعات

سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD) در گزارشی اعلام کرد که ایتالیا از نظر رشد تولید ناخالص ملی در میان 20 اقتصاد بزرگ جهان، در رده 19 جدول و قبل از روسیه قرار دارد.

در این رتبه بندی روسیه در وضعیت بدتر از ایتالیا قرار گرفته است. با وجود اینکه سازمان توسعه و همکاری های اقتصادی، تخمین رشد اقتصاد ایتالیا را برای سال 2015 میلادی افزایش داده بود و پیش‌بینی خود را از یک دهم درصد قبلی به دودهم درصد رساند، ولی باز هم رتبه ایتالیا در میان کشورهای گروه 20 تغییری نکرد و ایتالیا در همان رتبه نوزدهم قبلی باقی ماند.

تنها روسیه که برایش در سال 2015 رشد صفر درصدی پیش بینی شده است، پشت سر ایتالیا قرار دارد.

آنجل گوریا، دبیرکل سازمان توسعه و همکاری های اقتصادی ضمن مثبت خواندن اقدامات دولت متئو رنتزی، نخست وزیر ایتالیا در زمینه ایجاد اصلاحات در بازار کار و اشتغال گفت: این اقدامات برای کمک به اقتصاد ایتالیا و حتی در سطح اتحادیه اروپا که به نظر می رسد در وضعیت رکود اقتصادی طولانی و نرخ پایین تورم قرار گرفته است، کافی نیست.

این سازمان در مورد رشد اقتصاد در کشورهای منطقه یورو نیز پیش بینی های گذشته خود را یعنی رشدی یک و یک دهم درصدی برای سال 2015 و یک و هفت دهم درصدی برای سال 2016 دوباره تائید کرد.

وضعیت اقتصادی روسیه نیز نامساعد است. در این زمینه بانک مرکزی روسیه در اواسط ژوئیه 2014 اعلام کرد، با توجه به بحران اوکراین و پیامدهای منفی اقتصادی آن، میزان تولید ناخالص داخلی این کشور امسال کمتر از حد انتظار خواهد بود.

بانک مرکزی روسیه اعلام کرد، رشد اقتصادی این کشور امسال به چهار دهم درصد خواهد رسید و این در حالی است که روسیه در سال 2013 حدود یک و سه دهم درصد رشد اقتصادی را تجربه کرده بود.

دولت روسیه نیز رشد اقتصادی معادل نیم تا یک و یک دهم درصد را پیش بینی کرده است.

حال آنکه شماری از کارشناسان اقتصادی و صندوق بین المللی پول عقیده دارند که روسیه اکنون دچار رکود اقتصادی شده است.

پیش از این، آنتون سیلوانوف، وزیر دارایی روسیه در اواسط آوریل 2014 اذعان کرد اقتصاد این کشور به دلیل بحران اوکراین ممکن است شاهد رشد صفر در سال جاری میلادی باشد.

وی هشدار داد که اقتصاد این کشور با دشوارترین شرایط از بحران سال 2008 به این سو روبرو شده است.

بانک مرکزی روسیه در آخرین نشست کمیته سیاست پولی خود تصمیم گرفت نرخ بهره بانکی را به هفت و نیم درصد برساند.

همچنین ذخایر طلا و ارز خارجی روسیه در 6 ماهه نخست سال جاری میلادی، به دلیل عواقب ناشی از بحران اوکراین، 10 درصد معادل 52 میلیارد دلار کاهش یافته است.

همچنین، مساله خروج سرمایه از روسیه که پیش بینی می شود تا پایان امسال به 100 میلیارد دلار برسد، در کنار کاهش درآمدهای نفتی به دلیل کاهش بهای نفت در بازارهای جهانی که درآمد اصلی روسیه را تشکیل می دهد، از دیگر عوامل دیگر کاهش ذخایر طلا و ارز خارجی این کشور عنوان شده است.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *