جدیدترین مطالب

چشم‌انداز تنش‌ نظامی یمن و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین- گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: رژیم صهیونیستی که نزدیک به 10 ماه است در یک جنگ فرسایشی با مقاومت فلسطین قرار دارد، همزمان از سایر جبهه‌های جنگ نیز تحت فشار است.

نتایج غیرمنتظره انتخابات فرانسه برای راست‌گرایان افراطی و مشکلات حکمرانی ماکرون

شورای راهبردی آنلاین – رصد: تغییر غیرمنتظره آراء به نفع چپ‌ها در انتخابات زودهنگام، حماسه راست‌گراها را در فرانسه شکست داده است، اما اکنون بحرانی در پاریس در انتظار حکمرانی است که قدرت امانوئل ماکرون را بیشتر ضعیف خواهد کرد.

تحلیلی بر”اشغال‌گر” خواندن رژیم صهیونیستی توسط دیوان بین‌المللی دادگستری

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: شورای امنیت، مجمع عمومی و شورای حقوق بشر و دیگر نهادهای سازمان ملل از این پس، حتی اگر نخواهند هم ناچارند در بیانیه‌ها و قطعنامه‌های آتی خود به رای مشورتی دیوان بین‌المللی دادگستری مبنی بر “اشغال‌گر” خواندن رژیم اسرائیل و اقدامات غیرقانونی آن در سرزمین‌های اشغالی علیه فلسطینیان اشاره و به آن ارجاع دهند و این یک شکست سیاسی و حقوقی برای این رژیم و حامیانش است.

گسترش همکاری‌های ناتو و ژاپن برای مقابله با تهدیدات چین

شورای راهبردی آنلاین – رصد: اضافه شدن کشورهایی مانند ژاپن به اجلاس ناتو سوالات ویژه‌ای را درباره اینکه چرا ناتو به توسعه روابط نزدیک با کشورهایی که عضوی از پیمان شمال اتلانتیک نیستند و دور از منطقه مسئولیت اعضای ناتو واقع شده‌اند، مطرح می‌نماید.

دلایل نزدیکی راهبردی ارمنستان به اروپا و آمریکا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: سفیر پیشین ایران در ارمنستان گفت: نزدیکی راهبردی ارمنستان به اروپا و آمریکا، چندان دور از انتظار نیست، چراکه دولت پاشینیان نگران است که اگر حمله دیگری در مرزهایش اتفاق بیفتد، نتواند موقعیت خود را حفظ و از کشورش دفاع کند، از این رو سعی دارد متحدانی برای خود در غرب فراهم کند.

دلایل و شانس اردوغان برای آشتی با دولت سوریه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اخیرا وزیر خارجه ترکیه در نشست خبری مشترک با همتای سعودی خود اظهار داشت: «استراتژی ما در حال حاضر گفتگو و صلح است و از ایران و روسیه نیز می‌خواهیم که در این روند نقشی سازنده ایفا کنند.» با توجه به این صحبت‌ها بار دیگر این مسئله مورد توجه قرار گرفته که سیاست ترکیه در قبال پناهجویان سوریه به چه صورت است و تبعات این سیاست چیست؟

Loading

أحدث المقالات

پالتیکو: اسرائیل به آمریکا فشار آورده تا زودتر سلاح دریافت کند

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در سفر خود به آمریکا به مقامات این کشور فشار آورده تا هر چه سریع‌تر فهرستی از سلاح‌ها را که تل‌آویو در نبرد به آن‌ها نیاز دارد، تهیه کند، زیرا در حال حاضر انبارهای خود را در جنگ با حماس و حزب‌الله خالی کرده است.

ترامپ: اظهارات «هریس» در مورد اسرائیل، بی‌احترامی است/ رابطه من با نتانیاهو هرگز بد نبوده/ اسیران در غزه باید فوراً آزاد شوند

دونالد ترامپ ضمن انتقاد از سخنان «کامالا هریس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا درباره جنگ غزه، این سخنان را «بی‌احترامی به اسرائیل» توصیف کرد و گفت رابطه او با نتانیاهو هیچگاه بد نبوده است.

ترامپ خطاب به نتانیاهو: خروج آمریکا از برجام بهترین کار من برای اسرائیل بود

دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق و نامزد جمهوریخواهان برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا در دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل گفت که خروج آمریکا از توافق هسته‌ای ایران (برجام) «بهترین کاری» بود که برای اسرائیل انجام دادم.

ترامپ: اگر من پیروز نشوم جنگ جهانی سوم راه می‌افتد

دونالد ترامپ، نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ در دیدار با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل مدعی شده که چنانچه در انتخابات پیروز نشود جنگ‌های خاورمیانه ادامه خواهد یافت و ممکن است جنگ جهانی سوم راه بیفتد.

تیم انتخاباتی ترامپ: ترامپ در دیدار با نتانیاهو متعهد شد که در صورت بازگشت به کاخ سفید، صلح برقرار کند و با یهودستیزی مبارزه کند

تیم انتخاباتی ترامپ اعلام کرد: ترامپ در دیدار با نتانیاهو متعهد شد که در صورت بازگشت به کاخ سفید، صلح برقرار کند و با یهودستیزی مبارزه کند.

تغییر موضع دولت انگلستان در قبال حمایت از نتانیاهو در دادگاه لاهه

حزب کارگر در جریان رقابت‌های انتخابات مجلس (که ماه گذشته در انگلستان برگزار شده بود) و با هدف جلب جمعیت روزافزون رای دهندگان طرفدار فلسطین در این کشور وعده داده بود در صورت پیروزی در انتخابات مخالفت دولت قبلی با حکم دادگاه لاهه علیه نتانیاهو را پس بگیرد و همچنین کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد.

Loading

ریاضت و اعتبار در منطقه یورو

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ | موضوعات

شورا آنلاین – ترجمه: در خلال بحران اقتصادی اروپا سیاستگذاران تلاش کردند تا با توسل به بودجه های ریاضتی مجددا ایجاد "اعتبار" کنند.

لیان مک منامین، مایکل برین و خوان مونوز پورتیلو در مقاله‌ای که در شماره 16 سال 2015 مجله سیاست‌های اتحادیه اروپا به چاپ رسید، نوشتند: مطالعات در خصوص موضوع ریاضت به واسطه مسائل موجود در حوزه‌های درونی  و سنجه‌ای سر بسته باقی ماند. ما آزمون مستقیمی از تاثیر عامل “ریاضت”  بر” اطمینان” با محاسبه اثر فوری بودجه های ریاضتی بر اوراق قرضه دولتی ترتیب دادیم. از آنجاییکه بودجه های ریاضتی تحت شرایط خاصی به تصویب رسیدند، طرح آثار رفتاری را به منظور سنجش واکنش‌های بازار مورد استفاده قرار می دهیم.

یافته های ما ریاضت بودجه ای را عامل ایجاد شوک اعتباری مثبت ندانسته و در این خصوص یافته‌های ما ناامیدکننده بود. بازارها از بودجه‌های ریاضتی استقبال نمی کنند. به عکس بودجه های ریاضتی با افزایش نرخ بهره ها پیوندی اساسی دارند. این نتایج نمایانگر عملکرد دولت‌های تحت فشار در بحران‌های بدهی اند.

بخش اعظمی از بحران بدهی اروپا، بحران اعتبار محسوب می شد. به علاوه همانطور که بسیاری اشاره کرده اند، آمارهای بدهی اروپا به خوبی با انگلیس و ایالات متحده مقایسه شد. زمانی که سرمایه‌گذاران مردد بودند آیا اروپا بدهی هایش را خواهد پرداخت یا خیر، “ماریو دراقی”، رییس بانک مرکزی اروپایی وعده داد که هر آنچه را برای نجات بازارهای حوزه اروپا نیاز باشد، همانند انگلیس و آمریکا انجام خواهد داد و در نهایت پرداخت بدهی ها توسط بانک مرکزی اروپا ضمانت شد. پیش از مداخله “دراقی ” بار مسئولیت بدهی ها به منظور اثبات اینکه آنها تمایل عمل به تعهدات خود را دارند، متوجه دولت‌ها بود، چه به عنوان بدهکاران انفرادی و یا به صورت بدهکاران گروهی در قالب اعضای حوزه نقدینگی.

“اعتبار” همانند آنچه که در زندگی های سیاسی و اجتماعی در جریان است، موضوع چرخه‌های درستکاری و تبهکاری به شمار می‌رود. دولت مورد اعتماد، نرخ‌های سود پایین‌تری را دریافت می کند، در حالیکه اعتبار خود را بیش از پیش افزایش می دهد. حکومتی که اعتبار خود را از دست بدهد، نرخ‌های بهره بالاتری را خواهد پرداخت و ممکن است به طور ناگهانی خود را با وجود وخامت ناچیز اوضاع مالی‌اش در بحران بدهی ها بیابد. این تفسیری باورپذیر از اوضاع ایتالیا در خلال بحران‌هایش است. مشخص‌ترین مسیر برای خروج از چرخه تبهکاری، نفوذ و دخالت چشمگیر به منظور تلاش در جهت اعمال شوک اعتبار است.

در بحران بدهی، بودجه سالانه به طور خاص فرصت مناسبی برای بازسازی اعتبار به شمار می‌رود. این یک نظریه رسمی در حوزه اروپا در خلال بحران بوده است. برای مثال “اولی رن”، مامور عالیرتبه در امور پولی و اقتصادی عنوان کرد که بودجه ایرلندی می تواند در بحبوحه بدهی ها، اثرات مثبت اعتبار سیاست‌های مالی را به واسطه سنجه‌های پیش‌پرداخت بودجه‌ای تسهیل نماید، حتی اگر این سنجه ها اثرات منفی کوتاه مدت بر رشد اقتصادی داشته باشند. به علاوه یافتن شواهدی مبنی بر خوشامدگویی بازار به ریاضت چندان هم دشوار نیست.

تفسیر ما از آنچه گفته شد در ادامه می آید: بازارها نباید نظریات اقتصادی را در پس مقوله “ریاضت” قرار دهند. ما تفاسیر دقیق بیشتری را در این خصوص آزمودیم که ریاضت، بازارها را به سمت پیش‌بینی اینکه آیا دولت‌ها سرانجام مجبور به اتخاذ سیاست‌های انبساطی مالی خواهند شد و یا خیر، هدایت می‌نماید. ما نشان دادیم که  تاخیر زمانی ریاضت و کنش‌های متقابل آن ناچیز بوده و در نتیجه اصلی تغییری صورت نداده است.

بحران حوزه اروپا با مباحث سیاسی مناقشه‌انگیزی مواجه بوده است. یکی از تلخ‌ترین و فنی‌ترین آنها مناقشه بر سر سیاست مالی بود. “ریاضت” به یکی از کلمات پربار در فرهنگ سیاسی اروپایی ها مبدل شده است. سیاست‌گذاران اروپایی از ریاضت به عنوان سیاست “اداره مناسب” که میان درآمد و هزینه‌ها ایجاد تراز و تعادل نماید، دفاع نمی‌کنند. در عوض آنها دریافتند که بحران بدهی اروپا در مقیاس کلان یک بحران اعتباری است. قطعا بودجه های ریاضتی شوک اعتباری مثبتی را ایجاد کرده و به بازارها این علائم را ارسال می‌کند که دولت‌های حوزه اروپا متمایل و قادر به جلوگیری از بحران هستند.

افزایش در اطمینان بازار، منافع نسبتا فوری را به شکل کاهش نرخ بهره ها در اوراق قرضه دولتی ایجاد کرده که این می تواند  چرخه مثبت اعتبار اقتصادی و سیاسی را بنا نهد. به نظر می‌رسد که این بحث نیازهای کنونی را پاسخگوست، اما دارای ریشه های ایدئولوژیکی عمیقی است که طبق نظر بسیاری از پژوهشگران برجسته دارای بنیان محکمی می باشد.

با وجود بسیاری از مهارت‌های اقتصادسنجی، تلاش‌ها جهت محاسبه اثرات ریاضت با موانع سخت درونی و سنجه ای مواجه شد. این خصوصا در مطالعه اثرات “اطمینان” صادق است. در مطالعه ای به عکس العمل‌های فوری بازار اوراق قرضه دولتی به طرح‌های ریاضت بودجه ای پرداختیم که در آن به تهیه آزمون نسبتا مستقیمی از بحث اطمینان اقدام نموده و متوجه شدیم که ریاضت اقتصادی عامل ” اطمینان ” را در اوراق قرضه دولتی افزایش نمی‌دهد.

در مقابل بودجه های ریاضتی به شدت با افزایش نرخ بهره ها در ارتباطند. این نتیجه برای طیف نمونه ها و موضوعات آماری معتبر است. بازارها حداقل در شرایط سخت به دلیل اعتقاد به بحث اطمینان ظهور نمی یابند. آنها معتقدند که ریاضت گرایش به کاهش اعتبار اوراق قرضه دولتی دارد تا تقویت آنها.

ما به طور کلی تنها به ادبیات ریاضت و یا اقتصاد سیاسی تطبیقی نمی پردازیم. مشاهدات ما مطالب بسیاری را در خصوص سیاست‌های مالی در اتحادیه پولی عنوان می کنند. بسیاری از یافته های ضد ریاضتی ما دلالت بر آزادی بیشتر در سیاست‌های مالی  دارند. بطور مشخص این تحقیق پیشنهاد می کند که دولت‌ها باید درباره نظریاتی که جایگزینی برای ریاضت در بحران بدهی ها قائل نیستند، شکاک و کم باور باشند. ما نشان دادیم که برجسته ترین سیاست مالی نباید در جهت تلاش برای بنای دوباره اعتبار بازار به کار گرفته شود. در این زمینه تعجب برانگیز نیست که بانک مرکزی اروپا تنها نهادی بوده که به آرام سازی بازارها اقدام نموده است.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *