جدیدترین مطالب

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

Loading

أحدث المقالات

Loading

اشپیگل: وقت مقاومت اروپا در برابر آمریکا است

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ | موضوعات

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها:مجله «اشپیگل» سرمقاله خود را به موضوع خروج آمریکا از «برجام» اختصاص داد و با توجه به آن، خواستار مقاومت اروپا در برابر آمریکا شد.

مجله «اشپیگل» سرمقاله روز جمعه خود را به موضوع خروج آمریکا از «برجام» اختصاص داد و با توجه به آن خواستار مقاومت اروپا در برابر آمریکا شد. 

در این سرمقاله به موضوع تمجیدهای اغراق‌آمیز «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا از خودش اشاره شده و نوشته شده است: «ترامپ می‌گوید به شدت پولدار است، اما او خودش را با کازینوهایش طوری به خاک سیاه نشاند که سال 1990، دویست و نود و پنج میلیون دلار بدهی بالا آورد. بانک‌ها و پدرش بودند که به دادش رسیدند.»

اشپیگل می‌افزاید: «بالاترین افسانه، اما به توانایی‌های ادعایی ترامپ برای مذاکره مربوط می‌شود. این حرف هم مهملی بیش نیست. ترامپ هیچگاه در هنر معامله، تبحر نداشته است. در کسوت تاجر، هزینه‌های زیادی صرف املاک نیمه‌استاندارد کرد و در کسوت سیاستمدار، هیچ‌گاه شاهد صبوری از سوی او نبودیم.»

در ادامه مطلب آمده است: «او کنجکاو نیست. راهبرد و تاکتیک هر دو برای او بیگانه هستند. ترامپ تنها در ویرانگری متبحر است و این همان کاری است که الان دارد انجام می‌دهد.»

نشریه اشپیگل نوشته در واشنگتن عصر ترامپ تنها چیزی که اهمیت دارد از بین بردن میرات رئیس‌جمهور قبلی، باراک اوباما است.»

در بحش دیگری از این مطلب آمده است: «ترامپ می‌خواهد کاری کند که حکومت ایران با تحریم‌ها به زانو در بیاید؛ اما ملاحظات سیاسی داخلی در تهران باعث می‌شود که نرمش نشان دادن این کشور بعید باشد.»

«در ایران، مسئولانی که ضعف نشان بدهند کناره زده می‌شوند. اکنون، بیشتر محتمل است که آنها (ایرانی‌ها) متحد شوند.»

نشریه آلمانی نوشته است: «با وجود این، شوکه‌کننده‌ترین موضوع مسئله‌ای است که مستقیماً بر ما اثرگذار است: غرب، به آن صورتی که زمانی آن را می‌شناختیم، دیگر وجود خارجی ندارد. اسم روابط ما با آمریکا را در حال حاضر نمی‌توان دوستی گذاشت و به زحمت می‌توان آن را شراکت خواند. رئیس‌‌جمهور ترامپ به ادبیاتی روی آورده که 70 سال اعتماد را نادیده می‌گیرد. برای تنبیه، تعرفه می‌خواهد و دنبال آن است که از او اطاعت شود.»

در ادامه آمده است: «مسئله دیگر این نیست که آیا آلمان و اروپا در مداخلات نظامی خارجی در افغانستان یا عراق شرکت خواهند کرد یا خیر. موضوع این است که آیا همکاری‌های فراسوی آتلانتیک در عرصه‌های اقتصادی، خارجی و امنیتی، اصلا وجود خارجی دارند؟ پاسخ، منفی است.»

منبع: فارس

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *