جدیدترین مطالب

آینده حکومت در غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: بدون توافق با حماس هیچ شخص یا گروهی نمی‌تواند در غزه به قدرت برسد و هر کسی هم جز حماس در غزه به قدرت برسد، باید با هماهنگی حماس باشد.

رویکرد ترامپ و چشم‌انداز صلح اوکراین

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: مهم‌ترین چالش ترامپ در این دوره از ریاست‌جمهوری‌اش برای تعامل با روسیه، جنگ اوکراین است که به نظر می‌آید جز ترامپ، طرف‌های دیگر چندان آمادگی، اراده و اعتماد لازم برای پایان دادن به این جنگ را ندارند.

رقابت عربستان با امارات برای تبدیل شدن به قطب تجارت منطقه‌ای

شورای راهبردی آنلاین-رصد: «امارات برای چندین دهه، از مرکزیت اقتصادی منطقه برخوردار بوده و سرمایه‌گذاران خارجی را جذب کرده است. با این حال، اخیراً عربستان تلاش خود را برای رقابت با دبی و معرفی خود به عنوان رهبر اقتصادی منطقه دوچندان کرده است. این رقابت می‌تواند روابط عربستان و امارات را تغییر و کل منطقه را تحت تاثیر قرار دهد.»

دکتر خرازی در ملاقات رئیس مجلس عراق:
مقاومت همچنان قدرتمند است و به حیات پر نشاط خود ادامه خواهد داد

شورای راهبردی آنلاین: رئیس شورای راهبردی روابط خارجی امروز میزبان رئیس مجلس عراق و هیئت همراه بود. در این ملاقات دو طرف در خصوص مهمترین مسائل دوجانبه، منطقه ای و به ویژه آینده مقاومت در منطقه به تبادل نظر پرداختند.

غیر ممکن بودن کوچاندن مردم غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: پاکسازی غزه از جمعیت فلسطینی از آرزوهای دیرینه رژیم صهیونیستی است. این طرح از سال 2018 که قانون «اسرائیل به عنوان کشور ملی یهودیان» تصویب شد، مورد توجه جریان «راست افراطی اسرائیل» و «صهیونیسم مسیحی در آمریکا» قرار گرفته است.

ابعاد و گستره منازعه آنکارا و کُردهای سوریه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت مهمان: افزایش تلفات غیرنظامیان و شهروندان عادی در منطقه شمال و شرق سوریه، متعاقب تداوم و تشدید حملات هوایی و توپخانه‌ای ارتش ترکیه و شبه نظامیان وابسته به آن، یعنی ارتش ملی سوریه (SNA) منجر به ایجاد نگرانی‌های مضاعف نسبت به روند تحولات سوریه در آینده شده است.

دکتر خرازی در ملاقات دستیار سیاست خارجی رئیس جمهوری آذربایجان:
ایجاد منطقه قدرتمند در سایه همکاری منطقه‌ای امکان پذیر است

شورای راهبردی آنلاین: رئیس شورای راهبردی روابط خارجی در ملاقات دستیار سیاست خارجی رئیس جمهوری آذربایجان با تاکید بر اینکه ایجاد منطقه قدرتمند در سایه همکاری منطقه‌ای امکان پذیر است، تصریح کرد که سیاست جمهوری اسلامی ایران، همکاری منطقه‌ای در عین تفاوت در سیستم حکومت‌هاست.

چالش اروپا در تعامل با ترامپ

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل اروپا و آمریکا گفت: ترامپ در دوره جدید ریاست جمهوری خود یک عقب‌نشینی تاکتیکی و مقطعی انجام می‌دهد تا آمریکا را از دورن قوی کند تا بتواند در آینده نزدیک هجمه و ساختارشکنی‌های جدی‌تری شبیه به موضوع طرح الحاق کانادا به آمریکا را انجام دهد. از این رو اروپا به شدت احساس خطر می‌کند.

Loading

أحدث المقالات

رهبر انقلاب: مذاکره با چنین دولتی غیرعاقلانه، غیرهوشمندانه و غیرشرافتمندانه است و با آن نباید مذاکره کرد

رهبر انقلاب: مذاکره با چنین دولتی غیرعاقلانه، غیرهوشمندانه و غیرشرافتمندانه است و با آن نباید مذاکره کرد

ایشان با اشاره به پُر کاری وزارت امور خارجه کشورمان در زمینه مذاکره و رفت و آمد و انعقاد قرارداد با همه کشورهای دنیا، تأکید کردند: تنها استثنایی که در این زمینه وجود دارد آمریکا است. البته اسم رژیم صهیونیستی را به‌عنوان استثنا نمی‌بریم؛ چرا که این رژیم اساساً دولت نیست بلکه یک باند جنایتکار و غاصب سرزمین است. برخی وانمود می‌کنند اگر پشت میز مذاکره بنشینیم فلان مشکل حل می‌شود اما واقعیتی که باید درست بفهمیم این است که مذاکره با آمریکا هیچ تأثیری در رفع مشکلات کشور ندارد.

طوفان الاقصی به روایت وزیر جنگ سابق اسرائیل

وزیر جنگ سابق اسرائیل طوفان‌ الاقصی را شکست اطلاعاتی نهادهای نظامی، امنیتی و اطلاعاتی رژیم اشغالگر دانست و گفت توافق آتش‌بس کنونی به روحیه این رژیم آسیب بزرگی زده است.

طالبان: هیچ هکی در کار نیست، اسناد عمومی و قدیمی هستند

وزارت مخابرات و تکنولوژی اطلاعاتی حکومت طالبان در واکنش به انتشار اسناد «طالب‌لیکس» اعلام کرد هیچ یک از سیستم‌های دولتی هک نشده و اطلاعات منتشر شده عمدتاً مربوط به سال‌های گذشته و به طور عمومی قابل دسترسی هستند.

Loading
خزانه داری آمریکا رو در روی وزارت خارجه

رفع تحریم ها در بن بست داخلی آمریکا

1398/04/03 | موضوعات

شوراآنلاین – رسانه ها: وزارت خزانه داری و وزارت خارجه آمریکا طی ماههای گذشته در زمینه تجارت با ایران با یکدیگر در تضاد بوده اند. خزانه داری تحت «قانون پاتریوت» همواره نسبت به پولشویی از سوی ایران ابراز نگرانی کرده و به شرکتهای خارجی برای تعامل با ایران هشدار داده و گفته است که جانب احتیاط را رعایت کنند. جان کری از سوی دیگر گفته است که تلاشهای خود را حتی فراتر از ضوابط توافق هسته ای در راه تسهیل تجارت با ایران به کار می گیرد.

هفته نامه ویکلی استاندارد با بیان اینکه خزانه داری و وزارت خارجه آمریکا در زمینه تحریمهای ایران با هم اختلاف دارند تاکید کرد که این خارج از توان وزارت خارجه است که به شرکتهای خارجی برای تجارت با ایران تضمین دهد.

به گزارش هفته نامه ویکلی استاندارد در گزارشی به بررسی رویکرد چند ماه گذشته دولت باراک اوباما در قبال تحریمها علیه ایران پرداخت و نوشت: جان کری وزیر خارجه آمریکا گفته است که دستورالعمل صادر شده از سوی وزارت خزانه داری آمریکا که ماه گذشته منتشر شد از تجارت بانکهای خارجی با ایران در برابر تحریمهای باقیمانده آمریکا محافطت می کند حتی اگر این تعامل با نهادهایی باشد که همچنان تحت تحریم قرار دارند.

ویکلی استاندار به نقل از تحلیلگران آمریکا و همچنین منابع کنگره گزارش داد که این روند بخشی از تلاشهای دولت اوباما به رهبری جان کری برای تقویت اقتصاد ایران است. 

جان کری روز دوشنبه در نشست چتم هاوس در لندن نیز گفت: دستورالعمل جدید به بانکها می گوید که آنها می توانند با خیال راحت با ایران تجارت کنند بدون هیچ سعی و تلاش اضافی و اگر تعاملات انها با نهادهای نظامی تحریم شده نباشد هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت. با این حال وی همچنین تاکید کرد که دولت اوباما این را کاملا واضح مشخص کرده است که استانداردهای تحریم ایران باید همچنان حفظ و رعایت شود. 

براساس این گزارش، این اظهارات کری چند هفته بعد از آن بیان می شود که آدام زوبین از مقامات وزارت خزانه داری آمریکا گفته بود که تعامل بانکها با ایران باید در سطحی باشد تا از تعامل و منفعت رساندن به نهادهایی که تحت تحریم هستند جلوگیری شود.

زوبین تاکید کرده بود که نقض بعضی از این دستورالعملها تحریمهای سرسختانه ای که در سبد خود داریم را موجب خواهد شد.

ویکلی استاندارد نوشت؛ نمایندگان کنگره آمریکا بارها تلاشهای جان کری برای متقاعد کردن تجارت با ایران را محکوم کرده اند. مارکو روبیو سناتور ایالت فلوریدا در واکنش به اظهارات اخیر کری گفته است که جان کری در نقش یک نماینده دو فاکتوی تجاری ایران عمل می کند. وی نسبت به تجارت با ایران به ویژه تجارت با سپاه پاسداران ایران به بانکها و سازمانهای اقتصادی غربی هشدار داد.

ویکلی استاندارد در ادامه افزود: وزارت خزانه داری و وزارت خارجه آمریکا طی ماههای گذشته در زمینه تجارت با ایران با یکدیگر در تضاد بوده اند. خزانه داری تحت «قانون پاتریوت» همواره نسبت به پولشویی از سوی ایران ابراز نگرانی کرده و به شرکتهای خارجی برای تعامل با ایران هشدار داده و گفته است که جانب احتیاط را رعایت کنند. جان کری از سوی دیگر گفته است که تلاشهای خود را حتی فراتر از ضوابط توافق هسته ای در راه تسهیل تجارت با ایران به کار می گیرد. 

این درحالیست که کارشناسان و تحلیلگران می گویند که در نهایت توانایی وزارت خارجه برای تضمین دادن به شرکتهای خارجی برای تجارت با ایران محدود است.

یک مقام ارشد یک سازمان مستقر در واشنگتن که بر روی تحریمهای ایران کار می کند می گوید که حرفهای کری فقط حرف هستند و قابلیت نقد شدن ندارند. همه میدانند که مدیریت تحریمها در اختیار وزارت خزانه داری آمریکا است. بنابراین جان کری نمیتواند یک جهان موازی خلق کند که در آن تجارت با ایران تضمین شده و مطمئن باشد. 

واشنگتن فری بیکن هم اخیرا گزارش داد که در ماه ژوئن مقامات وزارت خزانه داری آمریکا از  اظهارات جان کری درباره اینکه آمریکا احتمالا دسترسی ایران به دلار آمریکا را تسهیل میکند بسیار عصبانی شده بودند.

وزارت خارجه امریکا طی چند ماه گذشته بارها از سوی مقامات و رهبران ایران به خاطر عدم پایبندی به تعهدات خود طبق وافق هسته ای مورد حمله قرار گرفته است.

تحلیلگران و مقامات ایرانی نیز معتقدند که اقتصاد ایران آنطور که انتظار می رفت از توافق هسته ای نفعی نبرده است.

منبع: دیپلماسی ایرانی

0 Comments

Submit a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Samir Design Group گروه طراحی سمیر