جدیدترین مطالب

اهمیت راهبردی کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شبه قاره گفت: هند و امارات متحده عربی کار بر روی اولین مرحله از ایجاد کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا معروف به کریدور آی‌مک (عرب‌مِد) که به عنوان مسیری جایگزین برای تنگه هرمز و طرح جاده ابریشم چین معرفی شده بود را آغاز کرده‌اند. اگرچه برخی گمانه‌زنی‌ها مطرح است که با ادامه جنگ در غزه و التهاب در خاورمیانه، ممکن است کار بر روی این کریدور به حاشیه رانده شود.

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

Loading

أحدث المقالات

Loading
مرکز مطالعات بین‌الملل و راهبردی آمریکا مطرح کرد

بزرگترین و متنوع‌ترین زرادخانه موشکی خاورمیانه در ایران

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ | موضوعات

شورای راهبردی آنلاین - رسانه ها: یک موسسه مطالعاتی آمریکایی گزارش داد: ایران بزرگ‌ترین و متنوع‌ترین زرادخانه موشکی خاورمیانه را در اختیار دارد.

مرکز مطالعاتی بین‌الملل و راهبردی مستقر در واشنگتن در گزارشی با عنوان “موشک‌های ایران” نوشت:  اگر چه ایران هنوز موشکی را که قادر باشد به آمریکا حمله کند، مستقر یا آزمایش نکرده است، اما تحت برنامه پرتاب به فضای خود، به توسعه فن‌آوری موشک‌های دور ـ برد ادامه می‌دهد. ایران علاوه بر افزایش کمیت زرادخانه موشکی‌اش روی توسعه کیفیت در زمینه دقت و قدرت موشک‌هایش کار می‌کند.

این موسسه مطالعاتی در ادامه گزارش خود جدولی از انواع موشک‌های ایران منتشر و ‌آورده است: ایران با در اختیار داشتن موشک‌های بالستیک کوتاه و میان برد و موشک‌های کروز که می‌توانند اسرائیل و جنوب شرق اروپا را هدف قرار دهند، دارای بزرگ ترین و متنوع‌ترین زرادخانه موشکی در منطقه خاورمیانه است.

موشک‌ها به یک ابزار اساسی و کلیدی در طرح‌ریزی قدرت ایران و قابلیت‌های ضد دسترسی اتمی منطقه (ابزاری که برای جلوگیری از اشغال یا عبور دشمن در ناحیه‌ای از یک منطقه استفاده می‌شود) در مواجهه با آمریکا و نیروی دریایی و هوایی شورای همکاری خلیج (فارس) در منطقه تبدیل شده است.

منبع: ایسنا

 

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *