جدیدترین مطالب

پیمان نظامی روسیه و کره شمالی؛ معضلی بزرگ برای غرب؟

شورای راهبردی آنلاین-رصد: «ارتقای روابط روسیه و کره شمالی امری نگران کننده است. نه به دلیل وعده مبهم احتمال حمایت مسکو از پیونگ یانگ در جریان درگیری با آمریکا یا کره جنوبی، بلکه به این دلیل که سفر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به پیونگ یانگ از افزایش انتقال مهمات کره شمالی برای کمک به جنگ مسکو علیه اوکراین و احتمالا تمایل روسیه به ارائه کمک فن آوری نظامی پیچیده‌تر به کره شمالی حکایت می‌کند.»

راهبرد جدید انصارالله یمن در مقابله با رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: از آغاز تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به غزه، مقاومت اسلامی یمن با ترسیم خطوط جدید سیاست خارجی خود، از طریق اقداماتی که علیه منافع و مراکز صهیونیستی انجام می‌دهد، عملاً به یکی از «بازیگران مؤثر» تحولات میدانی مربوط به جنگ غزه تبدیل شده است.

چشم‌انداز تنش‌ نظامی یمن و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین- گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: رژیم صهیونیستی که نزدیک به 10 ماه است در یک جنگ فرسایشی با مقاومت فلسطین قرار دارد، همزمان از سایر جبهه‌های جنگ نیز تحت فشار است.

نتایج غیرمنتظره انتخابات فرانسه برای راست‌گرایان افراطی و مشکلات حکمرانی ماکرون

شورای راهبردی آنلاین – رصد: تغییر غیرمنتظره آراء به نفع چپ‌ها در انتخابات زودهنگام، حماسه راست‌گراها را در فرانسه شکست داده است، اما اکنون بحرانی در پاریس در انتظار حکمرانی است که قدرت امانوئل ماکرون را بیشتر ضعیف خواهد کرد.

تحلیلی بر”اشغال‌گر” خواندن رژیم صهیونیستی توسط دیوان بین‌المللی دادگستری

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: شورای امنیت، مجمع عمومی و شورای حقوق بشر و دیگر نهادهای سازمان ملل از این پس، حتی اگر نخواهند هم ناچارند در بیانیه‌ها و قطعنامه‌های آتی خود به رای مشورتی دیوان بین‌المللی دادگستری مبنی بر “اشغال‌گر” خواندن رژیم اسرائیل و اقدامات غیرقانونی آن در سرزمین‌های اشغالی علیه فلسطینیان اشاره و به آن ارجاع دهند و این یک شکست سیاسی و حقوقی برای این رژیم و حامیانش است.

گسترش همکاری‌های ناتو و ژاپن برای مقابله با تهدیدات چین

شورای راهبردی آنلاین – رصد: اضافه شدن کشورهایی مانند ژاپن به اجلاس ناتو سوالات ویژه‌ای را درباره اینکه چرا ناتو به توسعه روابط نزدیک با کشورهایی که عضوی از پیمان شمال اتلانتیک نیستند و دور از منطقه مسئولیت اعضای ناتو واقع شده‌اند، مطرح می‌نماید.

دلایل نزدیکی راهبردی ارمنستان به اروپا و آمریکا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: سفیر پیشین ایران در ارمنستان گفت: نزدیکی راهبردی ارمنستان به اروپا و آمریکا، چندان دور از انتظار نیست، چراکه دولت پاشینیان نگران است که اگر حمله دیگری در مرزهایش اتفاق بیفتد، نتواند موقعیت خود را حفظ و از کشورش دفاع کند، از این رو سعی دارد متحدانی برای خود در غرب فراهم کند.

Loading

أحدث المقالات

Loading

بحران قطر و شکست پروژه ائتلاف‌سازی علیه ایران

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ | موضوعات

شورای راهبردی آنلاین - رسانه ها: روزنامه نزاویسیمایا گازتا نوشت: بروز تنش عربی بر سر قطر، نقشه های آمریکا را برای ایجاد ائتلاف منطقه ای گسترده علیه ایران ناکام گذاشت.

رسانه روسی روز یکشنبه در مقاله ای به قلم راویل موصطافین خبرنگار و کارشناس امور بین‌المللی در باره تنش عربی در منطقه خلیج فارس نوشت: مساله اصلی این است که مقاصد دولت آمریکا برای تشکیل ائتلاف نظامی سیاسی ضدایران نقش بر آب می‌شود.
نویسنده ادامه داده است: بحران قطر همچنین باعث می‌شود، نظامیان آمریکایی مستقر در این کشور در موقعیت دشواری قرار گیرند.
موصطافین در مقاله خود خاطرنشان کرد: تلاش های دیپلماتیک کویت برای میانجیگری با هدف حل تنش عربی پیرامون قطر کافی نبود و این کشور از پذیرش درخواست‌های اتمام حجت عربستان سعودی و متحدان عرب ریاض خودداری کرد.
در مقاله امده است: اختلافات پیرامون این مساله به درازا می‌کشد و در این شرایط واشنگتن برای جستجوی راه خروج از بن بست تلاش می‌کند.
نزاویسیمایا گازتا نوشت: علت فعال شدن دیپلماسی آمریکا در خلیج فارس در وهله اول با این مساله ارتباط دارد که مجازات قطر طراحی شده از طرف ترامپ و عربستان سعودی، نتایج مورد انتظار را در پی نداشت.
نویسنده مقاله خاطرنشان کرده است: اقدامات علیه قطر به جای منصرف کردن این کشور از توسعه روابط با ایران، باعث شده است، دوحه به همکاری بیشتر و گسترده تر با تهران سوق یابد.
روزنامه روسی نوشته است: ایران که اکنون آماده است، دست کمک به سوی قطر دراز کند، اعلام کرده، می‌تواند خوراک و کالاهای مورد نیاز اولیه به این کشور بفرستد و حریم هوایی و دریایی خود را برای شکست محاصره نیز می گشاید. همزمان نیز ترکیه با گسیل چند هزار نظامی روی مقاصد تهاجم به قطر برای تغییر حکومت خط می کشد. 
در پایان مقاله نیز با اشاره به رد شرایط عربستان و متحدانش برای توقف اقدام های ضدقطری آمده است: برای ریاض هم منصرف شدن از درخواست‌ها رسوایی خواهد بود که این وضعیت سبب شکست تلاش های میانجیگرانه از جمله توسط واشنگتن می شود.

منبع: ایرنا

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *