جدیدترین مطالب

رد یک گزاره!

رد یک گزاره!

سید محمد شفیعی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: ایران می سنجد که واکنش گنبد آهنین و پدافند اسرائیل در مقابل بالستیک، کروز، هایپرسونیک و پهپادها چه بوده و ساختار آن چگونه عمل می‌کند و از سمت مقابل اسرائیل به دنبال سنجیدن سرعت واکنش پدافند ایران، عملکرد تکنولوژی ایران در مقابل کوادکوپتر و… است.

سایه جنگ گسترده بر خاورمیانه

سایه جنگ گسترده بر خاورمیانه

اکبر فیجانی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: تنها یک گزینه متصور است و آن حمله اتمی محدود اما برق آسا به ایران است. اما، گرچه از رژیم نسل کش اسرائیل هر جنایتی بر می آید، با توجه به قدرت دفاعی و تهاجمی ایران و توان و همراهی گروه های مقاومت منطقه، و تبعات اقتصادی امنیتی آن برای جهان، در حالت عادی وقوع چنین اقدام خطرناکی بعید است. 

ایران به «اسرائیل» حمله نکرد!

ایران به «اسرائیل» حمله نکرد!

علی مفتح در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: در بحث حمله به «اسرائیل» هم همین است! اول اینکه، ایران به خاک رژیم صهیونیستی حمله نکرده است. بحث در اینجا مربوط به سازمان ملل و حقوق بین الملل نیست. بحث در درجه اول اخلاقی و سیاسی است! رژیم صهیونیستی یک رژیم اشغالگر است که ادعای خاک دارد اما در واقعیت خاکی ندارد (چه برسد به عمق راهبردی)! اصلا حمله انتقام جویانه کشورمان هم هیچ حمله ای به اسرائیل یا خاک آن نبود چرا که اساسا موجودیتی با این مختصات و مشخصات وجود ندارد.

تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی

وزارت خزانه داری آمریکا در راستای ادامه سیاست‌های تحریمی خود علیه جمهوری اسلامی ایران، بیش از ۱۲ نهاد، شخص و کشتی را به بهانه ایفای نقش در تسهیل و تامین مالی فروش مخفیانه پهپاد‌های ایرانی در جنگ اوکراین و روسیه تحریم کرد.

Loading

أحدث المقالات

پاسخ برنی سندرز به فرافکنی نتانیاهو

«برنی سندرز» نماینده مجلس سنای ایالات متحده با رد اتهامات «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که اعتراضات دانشجویان آمریکایی علیه جنگ غزه را یهودی‌ستیزی خواند، گفت: این اعتراضات ضدیهودی نیست وقتی شما ۳۴ هزار فلسطینی را کشته و بیش از ۷۷ هزار نفر را مجروح کرده‌اید.

Loading

تنش در روابط آلمان و ترکیه: جهت‌گیری جدید آلمان

۱۳۹۶/۰۵/۱۷ | موضوعات

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها:آلمان و ترکیه طی چند ماه گذشته درگیر جنگ لفظی و تنش های دیپلماتیک بین خود بوده اند.

آلمان و ترکیه طی چند ماه گذشته درگیر جنگ لفظی و تنش های دیپلماتیک بین خود بوده اند. به رغم، پیوندهای دیرینه بین دو کشور در حوزه های گوناگون، به ویژه به لحاظ تجاری و اقتصادی و اقامت شمار قابل توجهی از ترک ها در آلمان، در نتیجه تلاش های رجب طیب اردوغان در پی کودتای نافرجام ژوئیه ٢٠١۶ در ترکیه برای دستگیری و مجازات عاملان و هواداران کودتا، کنترل اوضاع و نیز تثبیت موقعیت خود، شرایطی پدید آمده است که به وخامت بیشتر در روابط میان ترکیه و آلمان و در سطحی گسترده تر، در روابط این کشور و اتحادیه اروپا منجر گردیده است. این در حالی است که طی سالیان گذشته، ترکیه همواره به دنبال نزدیکی بیشتر به اروپا بود و موضوع الحاق ترکیه به اتحادیه اروپا را با جدیت دنبال می کرد. در این شرایط، به نظر می رسد، تیرگی در روابط دو کشور به نفع هیچ یک از دو طرف نباشد. نوشتار حاضر در پی بررسی علل و عوامل تیرگی روابط میان دو کشور و پیامدهای آن برای هر یک از دو طرف می باشد.

رای دسترسی به فایل این مطلب اینجا را کلیک کنید.

منبع:مرکز تحقیقات استراتژیک  مجمع تشخیص مصلحت نظام 

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *