جدیدترین مطالب

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

Loading

أحدث المقالات

۳۰۰ تحریم جدید آمریکا علیه نهادهای روسی، چینی و دیگر کشورها به بهانه جنگ اوکراین

نیویورک – ایرنا- وزارت امور خارجه و وزارت خزانه‌داری آمریکا در تداوم سیاست های تحریمی واشنگتن ، حدود ۳۰۰ نهاد در روسیه، چین و دیگر کشورها را به بهانه  حمایت از مسکو در جنگ با اوکراین تحریم کرد.

فرانسه برای کاهش تنش‌ها در مرز شمالی سرزمین‌های اشغالی پیشنهاد برگزاری نشست سه جانبه داد

تهران- ایرنا- رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه برای آرام کردن اوضاع در مرز سرزمین‌های اشغالی با لبنان، پیشنهاد برگزاری نشست سه جانبه را داده است.

سرگیجه بزرگ!

«مقام های اسرائیلی و رسانه های متحدشان، بر این باورند که آنچه در قالب اعتراض علیه جنایات رژیم اشغالگر قدس در نوار غزه در آمریکا و دیگر کشورهای جهان روی می دهد، اعتراضی علیه ایدئولوژی غیرانسانی صهیونیسم نیست بلکه باید آن را اعتراضی علیه آیین یهودیت دانست!»

Loading

نقش و منافع رژیم صهیونیستی در جلوگیری از توافق هسته‌ای

۱۴۰۱/۰۶/۳۰ | خبر تاپ, سیاسی, گفتگو

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک تحلیلگر مسائل رژیم صهیونیستی با اشاره به اقداماتی که رژیم صهیونیستی در راستای مانع تراشی در مذاکرات هسته‌ای و جلوگیری از توافق انجام داده است، گفت: این رژیم با اعمال نفوذ و همراهی کامل آمریکا با آن، اجازه نداده‌ توافق هسته‌ای با ایران به سرانجامی برسد و اروپا نیز با وجود اینکه اعلام می‌کند توافق هسته‌ای منافع آن‌ها را تامین می‌کند، در راستای اهداف رژیم صهیونیستی حرکت کرده است.

علی عبدی در گفتگو با سایت شورای راهبردی روابط خارجی تصریح کرد: رژیم صهیونیستی بخشی از نظام جهانی سلطه است، در واقع این رژیم «در» نظام سلطه و ایران «بر» نظام سلطه تعریف می‌شود و ماهیت انقلاب اسلامی در سال 57، ماهیتی ضدسلطه بود.

وی با بیان اینکه صهیونیسم در تفسیر امام (ره) و رهبری معظم انقلاب، قرارگاه مرکزی، قلب و مغز نظام جهانی سلطه شناخته می‌شود و منظور از صهیونیسم، تنها رژیم صهیونیستی  نیست، افزود: صهیونیسم ماهیت فرااسرائیلی دارد، از این جهت رژیم صهیونیستی وضعیت ویژه‌ای پیدا می‌کند؛ چرا که با توجه به پیوستگی‌اش با صهیونیسم بین‌الملل، توان بسیار بالایی از جهت اثرگذاری در ساختار قدرت، تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری نظام جهانی سلطه داراست.

این کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی گفت: بنابراین در خیلی از تصمیمات غرب درباره جمهوری اسلامی ایران، رژیم صهیونیستی همواره به طور آشکار و پنهان، مستقیم و غیرمستقیم، یک بازیگر اصلی در زمینه تصمیم‌سازی و تصمیم گیری بوده است.

عبدی ادامه داد: رژیم صهیونیستی چند رکن را در سیاست‌های خود در منطقه دنبال می‌کند؛ از جمله اینکه در دکترین امنیتی این رژیم، هیچ کشور و قدرت دیگری در خاورمیانه، جز این رژیم، حق هسته‌ای شدن به ویژه به لحاظ نظامی را ندارد. براساس دکترین امنیتی «بگین» که بعد از حمله در سال 1981 به رآکتور اتمی اوسیراک عراق شکل گرفت، رژیم صهیونیستی سعی می کند که هیچ کشور و قدرت دیگری در خاورمیانه به قدرت و توانمندی هسته‌ای، حتی صلح‌آمیز دست نیابد.

وی با بیان اینکه توان رژیم صهیونیستی برای بازیگری در پرونده هسته‌ای از حیث سلبی و ایجابی بالا است، اضافه کرد: به لحاظ سلبی، با توجه به توانمندی، نفوذ و اثرگذاری که این رژیم در فرآیندهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری در آمریکا و اروپا دارد، می‌تواند در این تصمیمات اثرگذاری مستقیم و جدی داشته باشد. از حیث ایجابی نیز، آن‌ها با سرمایه‌گذاری سنگین به لحاظ تبلیغاتی، رسانه‌ای و گفتمان‌سازی تلاش دارند تصویر و انگاره به شدت منفور و ضدبشری از جمهوری اسلامی ایران ارائه دهند.

این تحلیلگر مسائل رژیم صهیونیستی یادآور شد: این رژیم سعی می‌کند در نظام بین‌الملل و در راستای منافع خود، گفتمان ضدصهیونیستی را با گفتمان ضدیهودی و یهودستیزی تطبیق دهد و همپوشانی ایجاد کند. در صورتی که انقلاب اسلامی از بدو پیدایش تمایز جدی میان آن‌ها قائل شده و مرز پررنگی میان آن‌ها کشیده است.

عبدی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی با اعمال نفوذی که همواره می‌کند و آمریکا نیز همراهی کاملی با آن‌ها داشته است، اجازه نمی دهد توافق هسته‌ای با ایران به سرانجامی برسد، تاکید کرد: حل نشدن این موضوع به طور صددرصدی برای صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها آورده داشته است. در واقع با حل شدن این مساله، بسیاری از پروژه‌های امنیتی و سیاسی آن‌ها در مقابل ایران و در منطقه، منتفی شده به شکست منتهی می شود. از این جهت، صهیونیست‌ها همیشه به پرونده هسته‌ای، به عنوان یک فرصت علیه ایران نگاه کرده‌اند.

عبدی با بیان اینکه اروپا حاضر نیست روابط با ایران را فدای روابط با رژیم صهیونیستی کند، به سکوت آن‌ها در برابر ترور دانشمندان هسته‌ای ایران، خرابکاری‌ها و تهدیدات این رژیم علیه ایران اشاره کرد و ادامه داد: در هفته‌های گذشته رژیم صهیونیستی بارها از طرف‌های غربی برجام خواسته میز مذاکرات با ایران را ترک کنند و به گفتگوها برای احیای توافق هسته‌ای با ایران پایان دهند.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *