جدیدترین مطالب

اهمیت راهبردی کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شبه قاره گفت: هند و امارات متحده عربی کار بر روی اولین مرحله از ایجاد کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا معروف به کریدور آی‌مک (عرب‌مِد) که به عنوان مسیری جایگزین برای تنگه هرمز و طرح جاده ابریشم چین معرفی شده بود را آغاز کرده‌اند. اگرچه برخی گمانه‌زنی‌ها مطرح است که با ادامه جنگ در غزه و التهاب در خاورمیانه، ممکن است کار بر روی این کریدور به حاشیه رانده شود.

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

Loading

أحدث المقالات

بلینکن: پیشنهاد آتش بس فعلی در غزه ثابت می‌کند که اسرائیل آماده است برای دستیابی به یک معامله امتیازاتی بدهد / راه‌های دیگری به جای حمله به رفح وجود دارد

در پی تهدیدهای مداوم مقامات اسرائیل به انجام حمله زمینی به «رفح» در جنوب نوار غزه، وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد که این دولت می‌تواند از طریق دیگری با تیپ‌های جنبش حماس در این منطقه مقابله کند.بلینکن درباره اظهارات «بنیامین نتانیاهو» درباره حمله به رفح نیز افزود: مردم حرف‌هایی را به زبان می‌آورند، اما بیایید روی عمل تمرکز کنیم.

طنین انداز یک محاکمه تاریخی

طنین انداز یک محاکمه تاریخی

به گزارش نیویورک تایمز روز دوشنبه، دادستان ها به طور رسمی این پرونده را به ۱۲ عضو هیئت منصفه ارائه و برای اولین بار خواستار محاکمه یک رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا هستند. محاکمه ای که می تواند نام ترامپ را در سراسر کشور آمریکا به عنوان مجرم طنین انداز کند.
Loading

تلاش عربستان برای کاهش فشارهای داخلی و منطقه‌ای بر رژیم صهیونیستی

۱۳۹۶/۱۰/۲۲ | گفتگو

شورای راهبردی آنلاین - رسانه ها: کشورهای مرتجع و وابسته منطقه شرایطی را تحت تأثیر فشار آمریکا پدید می‌آورند که فشارهای داخلی و منطقه‌ای بر رژیم صهیونیستی کاهش یابد.

«سید رضا صدرالحسینی»، کارشناس و تحلیلگر مسائل غرب آسیا در خصوص مواضع اخیر عربستان مبنی بر اینکه کشورهای عربی به محض حل منازعه فلسطین، رژیم صهیونیستی را به رسمیت می‌شناسند، با اشاره به اینکه ریاض به دنبال کاهش فشارهای داخلی و منطقه‌ای بر رژیم صهیونیستی است، بیان داشت: اقدامات عربستان به سرنگونی داخلی این رژیم می­نجامد.

وی با توجه به روند ارتباطات پنهانی سعودی­ها با رژیم صهیونیستی گفت: این ارتباطات در حالی آشکار می­‌شود که تنفر مردم منطقه از این رژیم و حامی اصلی آن یعنی آمریکا به دنبال تصمیم رئیس‌جمهور این کشور مبنی بر انتقال سفارتخانه به قدس شریف افزایش پیدا کرد.

تحلیلگر مسائل غرب آسیا با تأکید بر تلاش عربستان برای عادی کردن روابط خود با صهیونیست­‌ها اشاره داشت: این مسئله حائز اهمیت است که ریاض در ماه‌های اخیر علیرغم افزایش آگاهی و بصیرت مردم منطقه در خصوص جنایات رژیم صهیونیستی و رژیم آل سعود در حال تبدیل کردن ارتباطات پنهان خود با صهیونیست­‌ها به روابط آشکار است.

وی با اشاره به مواضع اخیر الجبیر تأکید داشت: وزیر امور خارجه عربستان در روزهای اخیر اعلام کرده که باید هر چه زودتر منازعات فلسطین و رژیم صهیونیستی به پایان برسد و کشورهای اسلامی این رژیم را به عنوان کشوری مستقل به رسمیت بشناسند. این موضوع نشان‌دهنده نیات پلید آل سعود است.

صدرالحسینی در پاسخ به این پرسش که «علت اصلی این‌گونه موضع‌گیری‌ها از جانب آل سعود برای آشکار کردن روابط خود با رژیم صهیونیستی چیست؟» بیان داشت: به نظر می‌رسد فشار آمریکا بر کشورهای عربی برای از انزوا خارج کردن رژیم صهیونیستی علت اصلی این امر است.

وی با توجه به سفر اخیر هیئت بحرینی به سرزمین­‌های اشغالی گفت: تعدادی از وابستگان دستگاه پادشاهی بحرین در ماه­‌های اخیر به فلسطین اشغالی سفری داشتند و سخن از ارتباطات رسمی به میان آمد. این مسئله بدین معنا است که کشورهای مرتجع و وابسته منطقه شرایطی را تحت تأثیر فشار آمریکا پدید می‌آورند که فشارهای داخلی و منطقه‌ای بر رژیم صهیونیستی کاهش یابد.

کارشناس مسائل غرب آسیا با تأکید بر پیش‌بینی نتیجه اقدام سعودی­‌ها و برخی از کشورهای عربی برای به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی اشاره داشت: به نظر می‌رسد این اقدامات غیرعاقلانه رژیم آل سعود و برخی از کشورهای مرتجع منطقه به سرنگونی درونی رژیم صهیونیستی و تغییرات عمده در رأس کشورهای مرتجع بینجامد. آگاهی و بیداری مردم منطقه در تغییرات اساسی این کشورها تأثیر مستقیم خواهد داشت.

منبع: تسنیم

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *