جدیدترین مطالب

اهمیت راهبردی کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شبه قاره گفت: هند و امارات متحده عربی کار بر روی اولین مرحله از ایجاد کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا معروف به کریدور آی‌مک (عرب‌مِد) که به عنوان مسیری جایگزین برای تنگه هرمز و طرح جاده ابریشم چین معرفی شده بود را آغاز کرده‌اند. اگرچه برخی گمانه‌زنی‌ها مطرح است که با ادامه جنگ در غزه و التهاب در خاورمیانه، ممکن است کار بر روی این کریدور به حاشیه رانده شود.

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

Loading

أحدث المقالات

از کاتیوشا تا اس-400: تصاویری از تمرین رژه پیروزی بر آلمان نازی در شهر سن پترزبورگ روسیه

در این گالری اسپوتنیک تصاویری از تمرین رژه پیروزی بر آلمان نازی در شهر سن پترزبورگ روسیه به شما تقدیم می شود. این رژه در روز 9 ماه مه هفتاد و نهمین سالگرد پیروزی در جنگ بزرگ میهنی مردم شوروی برگزار می شود.

ساخت طالبان: قصر تروریسم شرقی

ساخت طالبان: قصر تروریسم شرقی

عبدالناصر نورزاد در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: داعش همانند گذشته، حربه ای به دست قدرت های متخاصم فرامنطقه ای است که تحت نظریه بی ثبات سازی در آسیا، برنامه خود را پیش می برد. فعال سازی جمجمه های فکری داعش، تلاش برای گسترش حلقه های هدف گیری و ایجاد شبح ترسناک این پدیده ی خودساخته طالبان، تحت نظر استخبارات طالبان، نشان می دهد که داعش برای افغانستان نه، بلکه برای منطقه منحیث یک مدل کار آمد و خوب طراحی شده است تا منطقه را دچار استحاله امنیتی کند.

دفاع هوایی پاشنه آشیل اتحادیه اروپا

یک نشریه غربی در مطلبی با استناد به گفته‌های دانشمندان و کارشناسان به نقص‌ها و کمبودهای فراوان در دفاع هوایی اتحادیه اروپا و ناتو اشاره کرد و آن را بزرگترین نقطه ضعف این اتحادیه دانست.

یکی از ثمرات طوفان‌الاقصی بیداری وجدان‌های دانشجویان است

دبیرکل سازمان جوانان حقوق بشر در دیدار شیخ علی خطیب، نایب رئیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان بیان کرد که یکی از ثمرات مهم حماسه طوفان الاقصی، بیداری بی‌سابقه وجدان های مردم و دانشجویان در ایالات متحده آمریکا بود.

گسترش اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین در انگلیس

لندن – ایرنا – هم‌زمان با تداوم اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا، دانشجویان انگلیس نیز به‌پا خواسته و با تحصن در حیاط دانشگاه‌ها، خواهان تحریم تسلیحاتی رژیم صهیونیستی و توقف جنگ در غزه هستند.

حمله راکتی مقاومت به «نتساریم»

منابع فلسطینی در حالی از حمله مقاومت به مرکز نظامی رژیم صهیونیستی خبر دادند که کابینه جنگ رژیم صهیونیستی تا ساعاتی دیگر جلسه مهمی برگزار خواهد کرد….

Loading
16 اسفند ماه 1396

رسانه ها ؛ تاکید کره جنوبی بر مذاکره با پیونگ یانگ و…

۱۳۹۶/۱۲/۱۶ | گزیده های راهبردی

شورای راهبردی آنلاین: درخواست مصرانه کره جنوبی از آمریکا برای گفتگو باپیونگ یانگ، تاکید کیم جونگ اون بر اتحاد دو کره ، استقبال ترامپ از "پیشرفت‌های احتمالی" در مذاکره با کره شمالی، ادعای نتانیاهو در ایپک برای فرار از اتهام فساد مالی،ابراز نگرانی نشت هسته‌ای تاسیسات دیمونا، مخالفت مصر با توافق قرن ، واکنش روسیه به عملیات ارتش سوریه در غوطه شرقی ، گفتگوی روسای جمهور ترکیه و روسیه درباره سوریه، افشای ماموریت حریری پس از سفر ریاض، واکنش پوتین به گنجاندن روسیه، ایران و کره شمالی در یک فهرست تحریمی ، کنفرانس بین المللی صلح افغانستان در تاشکند و ابراز نگرانی سازمان ملل از حوادث خشونت بار سریلانکا ازمهم‌ترین خبرهای روابط خارجی بود که در رسانه ها بازتاب یافت. در ادامه گزیده ای از آنها را مرور می کنیم.

ان اچ کی ژاپن: کره جنوبی مصرانه از آمریکا خواستار گفت و گو با پیونگ یانگ شد. کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی و مون جه – این، رییس جمهور کره جنوبی قرار است که در اواخر ماه آوریل یک نشست سران برگزار کنند.  سئول اذعان کرد که کره شمالی تعهدش برای عاری ساختن شبه جزیره کره از سلاح های هسته ای را تایید کرده است.

یورونیوز:  کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی در دیدار با هیات عالی‌رتبه کره جنوبی، از عزم پیونگ‌یانگ برای ایجاد تاریخی نوین در اتحاد دو کره سخن گفت. به گزارش خبرگزاری رسمی کره شمالی، کیم روز دوشنبه در ضیافت شامی از گروه اعزامی از سوی مون جائه-این، رئیس جمهوری کره جنوبی «به گرمی» استقبال کرد. چونگ ایویی یونگ، رئیس دفتر امنیت ملی و سو هون، رئیس سرویس اطلاعات کره جنوبی از جمله افرادی بودند که در دیدار با رهبر کره شمالی شرکت داشتند.

دویچه وله:  رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا، دونالد ترامپ از پیام‌های آشتی‌جویانه کره شمالی که در گفت‌وگو با مقام‌های کره جنوبی ابراز شده استقبال کرد و آن را “پیشرفت احتمالی” در مسیر مذاکره با این کشور خواند.ترامپ با اشاره به مذاکرات اخیر مقام‌های ارشد کره جنوبی با رهبر کره شمالی، کیم یونگ اون در یک پیام توئیتری تاکید کرد که برای نخستین بار پس از سال‌ها همه طرف‌ها برای هموار کردن مسیر گفت‌وگو به طور جدی تلاش می‌کنند.

خبرگزاری صداو سیما:  سخنگوی رسانه ای جنبش فلسطینی فتح گفت آمریکا و اسرائیل اهمیتی برای صلح قائل نیستند و ادعاهای اخیر ترامپ و نتانیاهو برای فرار از مشکلات داخلی و بین المللی آنهاست. زیاد خلیل ابوزیاد سخنگوی رسانه ای بین المللی جنبش فتح از قدس اشغالی در مصاحبه با شبکه تلویزیونی بی بی سی عربی گفت: سخنان ترامپ واقعی نیست و گمان می کنم او با این سخنان می خواهد از بحران بین المللی که پس از به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم اشغالگر اسرائیل دامنگیر او شده است رهایی یابد.

خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا):  منابع صهیونیستی با توجه به فرسوده شدن نیروگاه هسته‌ای دیمونا از احتمال نشت مواد رادیو اکتیو و ایجاد آلودگی گسترده در صحرای نقب ابراز نگرانی می‌کنند.به گزارش ایسنا، طبق نتایج پژوهشی اسرائیلی در منطقه محل قرار گرفتن نیروگاه هسته‌ای دیمونا در صحرای نقب، احتمال نشت تشعشعات رادیواکتیو از راکتور این نیروگاه و نیز محل تخلیه زباله‌های سوختی وجود دارد و این مساله می‌تواند موجب آلودگی محیط زیست و زنجیره غذایی شود.

 خبرگزاری مهر:  منابع فلسطینی اعلام کردند که رئیس سازمان اطلاعات عمومی مصر در دیدار اخیر با هنیه به او اطمینان داده که قاهره به صورت قاطع با طرح آمریکا درباره فلسطین موسوم به «توافق قرن» مخالف است. منابع فلسطینی به روزنامه الحیات عربستان چاپ لندن گفته اند که مصر در پیامی به حماس مخالفت قاطع خود با «توافق قرن» برای صلح میان اسرائیل و فلسطین را ابلاغ کرده است.

خبرگزاری فارس: سخنگوی وزارت خارجه روسیه بر حمایت مسکو از عملیات نظامی ارتش سوریه در غوطه شرقی دمشق و در تطابق کامل با قطعنامه اخیر شورای امنیت تأکید کرد.به گزارش خبرگزاری فارس، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه امروز چهارشنبه تأکید کرد، عملیات ارتش سوریه در غوطه شرقی دمشق در تطابق کامل با قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل انجام می‌گیرد و روسیه از این عملیات حمایت می‌کند.

الکوثرفارسی: روسای جمهور ترکیه و روسیه سه شنبه شب تلفنی گفتگو و تازه ترین تحولات سوریه را بررسی کردند.به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، رجب طیب اردوغان و ولادیمیر پوتین درباره تحولات سوریه و در راس آن فاجعه انسانی در غوطه شرقی در ریف دمشق گفتگو کردند. منابع آگاه در ریاست جمهوری ترکیه اعلام کردند اردوغان و پوتین در این گفتگو بر اهمیت تلاش های مشترک روسیه ، ترکیه و ایران برای هماهنگی کامل درباره آتش بس در غوطه شرقی بر اساس قطعنامه شورای امنیت تاکید کردند.

 العالم:  روزنامه لبنانی الاخبار فاش کرد:سعدالحریری نخست وزیرلبنان پس از سفر اخیر به ریاض و بازگشت ازعربستان ماموریت یافت تا با جذب همپیمانانی جدید و تشکیل ائتلاف ها، حزب الله را در عرصه سیاسی لبنان در آستانه انتخابات پارلمانی ماه می (اردیبهشت) منزوی کند. روزنامه الاخبار  نوشت : سعد الحریری در حالی از ریاض بازگشته که تغییری در استراتژی داخلی و ائتلاف های او که در جهت منافع جریان المستقبل است به وجود نیامده و به رغم اینکه پیش بینی می شد که این جریان روابط خود را با جریان آزاد ملی و ائتلاف نیروهای لبنان قطع کند اما تنش ها میان این طرف تا حدی فروکش کرده است.

اسپوتنیک روسیه: ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه معتقد است ایالات متحده با اعمال تحریم های همزمان علیه روسیه، ایران و کره شمالی، دشمن نامیدن این کشورها و بپا کردن سرو صدا به این خاطر ضعف و بی کفایتی خود را نشان داده است. به گزارش اسپوتنیک، پوتین ضمن بیان این مطلب تاکید کرد روسیه با جمع کردن ترکیه و ایران در پشت یک میز به هیچ وجه ابتکارعمل را در روند حل و فصل درگیری سوریه از امریکا نگرفته است.

آناتولی ترکیه:  وزارت امور خارجه ازبکستان از برگزاری «کنفرانس بین المللی روند صلح افغانستان، همکاری امنیتی و منطقه‌ای» در روزهای 27 و 28 ماه جاری میلادی در تاشکند پایتخت این کشور خبر داد. وزارت امور خارجه ازبکستان طی اطلاعیه ای اعلام کرد: «کنفرانس بین‌المللی روند صلح افغانستان، همکاری امنیتی و منطقه‌ای» در روزهای 27 و 28 ماه جاری با حضور شوکت میرضیایف و اشرف غنی روسای جمهور دو کشور در شهر تاشکند آغاز خواهد شد.قرار است وزرای امور خارجه ترکیه، چین، پاکستان، روسیه، آلمان، انگلستان، هند، ایران، آمریکا، ایتالیا، فرانسه، قزاقستان، قرقزستان، تاجیکستان، ترکمنستان، امارات متحده عربی و عربستان سعودی نیز در این کنفرانس حضور یابند.

تی .آر.تی ترکیه:  سازمان ملل متحد، از بروز حوادث خشونت بار در سریلانکا که مسلمانان را مورد هدف قرار داده است، ابراز نگرانی کرد. استفان دوژاریک سخنگوی سازمان ملل متحد در مصاحبه مطبوعاتی روزانه خود اظهار داشت: از ادامه حوادث خشونت بار در سریلانکا بسیار نگران هستیم.

 

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *