جدیدترین مطالب

اعتراف‌ها و نگرانی اندیشکده آمریکایی از شکست سیاسی رژیم صهیونیستی در غزه

شورای راهبردی آنلاین-رصد: اندیشکده آمریکایی سیاست خاور نزدیک واشنگتن با اعتراف به اینکه رژیم صهیونیستی در جنگ غزه فاقد راهبرد است، هشدار داد سطح جنایات این رژیم به حدی رسیده است که حتی نزدیک‌ترین متحدانش هم نمی‌خواهند در آن‌ها شریک باشند.

ابعاد و پیامدهای سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: سفر اخیر اردوغان به عراق، آن هم بعد از آخرین حضورش در بغداد که به 13 سال قبل برمی‌گردد، یکی از تحولات مهم سیاسی، اقتصادی و امنیتی در روابط دو کشور ارزیابی می‌شود.

عقب‌نشینی نیروهای روسیه از قفقاز جنوبی؛ راهبرد یا تاکتیک؟

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: به دنبال انتشار خبری مبنی بر آنکه کرملین به طور ضمنی تأیید کرد که صلح‌بانان روس از منطقه قره‌باغ عقب می‌کشند و سلاح‌ها و تجهیزات خود را به همراه می‌برند، این پرسش به طور جدی مطرح است که آیا روسیه می‌خواهد منطقه قفقاز جنوبی را به غرب واگذار کند؟

اهمیت راهبردی کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شبه قاره گفت: هند و امارات متحده عربی کار بر روی اولین مرحله از ایجاد کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا معروف به کریدور آی‌مک (عرب‌مِد) که به عنوان مسیری جایگزین برای تنگه هرمز و طرح جاده ابریشم چین معرفی شده بود را آغاز کرده‌اند. اگرچه برخی گمانه‌زنی‌ها مطرح است که با ادامه جنگ در غزه و التهاب در خاورمیانه، ممکن است کار بر روی این کریدور به حاشیه رانده شود.

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

Loading

أحدث المقالات

اعتراف‌ها و نگرانی اندیشکده آمریکایی از شکست سیاسی رژیم صهیونیستی در غزه

شورای راهبردی آنلاین-رصد: اندیشکده آمریکایی سیاست خاور نزدیک واشنگتن با اعتراف به اینکه رژیم صهیونیستی در جنگ غزه فاقد راهبرد است، هشدار داد سطح جنایات این رژیم به حدی رسیده است که حتی نزدیک‌ترین متحدانش هم نمی‌خواهند در آن‌ها شریک باشند.

ابعاد و پیامدهای سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: سفر اخیر اردوغان به عراق، آن هم بعد از آخرین حضورش در بغداد که به 13 سال قبل برمی‌گردد، یکی از تحولات مهم سیاسی، اقتصادی و امنیتی در روابط دو کشور ارزیابی می‌شود.

امیرعبداللهیان وارد گامبیا شد + فیلم

تهران- ایرنا- حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در راس هیاتی به‌ منظور شرکت در پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی وارد بانجول پایتخت گامبیا شد.

اهانت دوباره به قرآن کریم در سوئد

تهران- ایرنا- یک زن سوئدی افراطی و ضد اسلام روز جمعه در شهر مالمو در سوئد در اقدامی شنیع یک نسخه از قرآن کریم را به آتش کشید.

Loading
دکتر خرازی در دیدار با نخست وزیر واتیکان تاکید کرد:

تضمین عینی اروپا، شرط حفظ برجام

۱۳۹۷/۰۳/۳۰ | خبرهای شورا

شورای راهبردی آنلاین: رئیس شورای راهبردی روابط خارجی تاکید کرد منتظر اقدامات عملی و تضمین های عینی اروپا برای حفظ برجام می باشیم. اگر کشورهای اروپایی موفق نشوند تضمین های لازم را ارائه نمایند، دیگر دلیلی برای تداوم برجام از سوی ایران وجود نخواهد داشت.

دکتر سید کمال خرازی، رئیس شورای راهبردی روابط خارجی در ادامه سفر و رایزنی های خود با مقامات کشورهای حوزه جنوب اروپا، ظهر امروز در جلسه ای مشترک با پیترو پارولین نخست وزیر و پل ریچارد گالاگر وزیر امور خارجه واتیکان ملاقات و در خصوص تحولات دوجانبه، موضوع برجام و مسائل منطقه ای و بین المللی بحث و تبادل نظر کرد.

آقای خرازی در این دیدار عنوان داشت که ایران به عنوان مرکز عالم تشیع روابط بسیار خوب و مستحکمی با واتیکان دارد و گفتگوهای دوره ای بین ادیان بین ایران و واتیکان شرایط مناسبی را برای همفکری جهت حل و فصل مسائل و افزایش درک متقابل بخصوص در قبال مسائل خاورمیانه فراهم کرده است.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی افزود، مواضع پاپ فرانسیس در مورد تمایز بین افراط گرایی و جریانات تکفیری با اسلام واقعی قابل تحسین است ولی متاسفانه برخی کشورها به دنبال ترویج اسلام هراسی هستند.

پیترو پارولین، نخست وزیر واتیکان نیز ضمن ابراز خوشحالی از سفر آقای دکتر خرازی اظهار داشت باور داریم که گفتگوی همه ادیان می تواند بخشی از راه حل خروج از بن بست در موضوعات و بحران های مبتلا به امروز جهان باشد .

نخست وزیر واتیکان تاکید کرد که تمسک به هرشکلی از خشونت و سوء استفاده از دین، مذموم و از سوی واتیکان محکوم می باشد.

پل گالاگر، وزیر امور خارجه واتیکان نیز در مورد برجام گفت واتیکان و شخص پاپ همواره از توافق هسته ای حمایت کرده اند. وی در ادامه افزود  ما کاملا به گزارش های آژانس بین المللی انرژی اتمی در مورد صلح آمیز بودن فعالیت هسته ای ایران باور داریم و امیدواریم اروپا بتواند تعهدات خود در توافق هسته ای را عملی نموده و برجام به حیات خود ادامه دهد.

وزیر امور خارجه واتیکان در ادامه عنوان داشت اعتقاد داریم ایران نقش بسیار مهمی در خاورمیانه و تحقق صلح و ثبات در منطقه و اعتماد سازی میان مردم کشورهای خاورمیانه و دولت های منطقه بر عهده دارد.

وی همچنین اظهار داشت که بیت المقدس به همه ادیان الهی تعلق دارد و لازم است براساس قوانین بین المللی کنترل و مدیریت شود.

آقای گالاگر گفت که از نظر واتیکان داشتن بمب اتمی از سوی هر کشوری در جهان مردود است.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی نیز در پاسخ وزیر خارجه واتیکان اظهار داشت اقدامات یکجانبه آمریکا در ماه ها و روزهای اخیر منحصر به خروج از برجام نبوده و شاهد یکجانبه گرایی آن کشور و خروج از معاهدات و سازمان مختلف بین المللی از جمله شورای حقوق بشر، یونسکو، پیمان آب و هوایی و … هستیم.

دکتر کمال خرازی درباره برجام نیز عنوان داشت منتظر اقدامات عملی و تضمین های عینی اروپا برای حفظ برجام می باشیم. اگر کشورهای اروپایی موفق نشوند تضمین های لازم را ارائه نمایند، دلیلی برای تداوم برجام از سوی ایران وجود نخواهد داشت. وی تاکید کرد که شکست برجام تبعات و آثار امنیتی برای منطقه، اروپا و نظام بین الملل خواهد داشت.

آقای خرازی ضمن انتقاد از سیاست برخی دول اروپایی مبنی بر فروش تسلیحات به عربستان و کشتار و بمباران مردم بی گناه یمن از نخست وزیر واتیکان خواست کشورهای اروپایی را متقاعد نماید که از فروش سلاح به کشورهای عربی و خاورمیانه اجتناب نمایند.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی در پایان این دیدار ابراز امیدواری کرد که مسائل منطقه با حضور بازیگران منطقه و عدم دخالت قدرت های خارجی حل و فصل گردد.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *