جدیدترین مطالب

تردید عربستان درباره توافق تجارت آزاد شورای همکاری خلیج فارس با چین

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: دیپلمات پیشین کشورمان درباره تردید عربستان برای تعامل با چین در چارچوب توافق تجارت آزاد چین و کشورهای شورای همکاری خلیج فارس گفت: این موضوع صرفا دلیل اقتصادی یا سیاسی ندارد، ضمن آنکه دلایل این تعلل و تاخیر با توجه به تحولات منطقه و بین‌الملل به‌طور لحظه‌ای تغییر کرده و قطعا در راستای منافع هر یک از کشورهای طرف توافق است.

تحلیلی بر قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای عضویت کامل فلسطین

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: پاره کردن منشور سازمان ملل از سوی نماینده رژیم اسرائیل در واکنش به قطعنامه عضویت کامل فلسطین به‌معنای پذیرش پایان دادن به دولتی به اسم اسرائیل توسط نماینده این رژیم است.

نقش آمریکا در عملیات نظامی رژیم‌ صهیونیستی در رفح

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: از ابتدای تأسیس رژیم ‌صهیونیستی تاکنون، آمریکا همواره بخش مهمی از «سیاست‌های جنگ‌طلبانه» این رژیم‌ در منطقه بوده است. جنگ غزه و حمله به رفح نیز از این قاعده مستثنا نیست.

راهبرد تحریمی آمریکا در حوزه هوش مصنوعی و الزامات مقابله با آن

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: مدیرکل نظام فنی، اجرایی و ارزشیابی وزارت نفت گفت: هوش مصنوعی این قابلیت را دارد که فاصله کشورهای کمتر توسعه یافته با کشورهای توسعه یافته را به‌سرعت در حوزه علم و فناوری کاهش دهد، از این ‌رو، آمریکا به‌دنبال اعمال تحریم بر هوش مصنوعی در کشورهای رقیب خود ازجمله ایران است.

Loading

أحدث المقالات

Loading

تعرفه‌های آمریکا تاثیر محدودی بر اقتصاد چین دارد

۱۳۹۷/۰۱/۲۲ | موضوعات

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها:دو موسسه معتبر رتبه بندی بر این باورند که تعرفه‌های تجاری آمریکا تاثیر محدود و ناچیزی بر اقتصاد چین خواهد داشت.

موسسات رتبه بندی مودی و فیچ امروز چهارشنبه اعلام کردند که تعرفه‌های تجاری آمریکا علیه چین تاثیر محدود مستقیمی بر اقتصاد چین خواهد داشت و به احتمال زیاد دو طرف به یک راهکار مسالمت آمیز از طریق مذاکره دست خواهند یافت.

شی جین پینگ رئیس جمهور چین سه شنبه در سخنانی قول داده است که اقتصاد این کشور باز و آزادتر شود و تعرفه های واردات محصولات و کالاهای مختلف از جمله خودرو کاهش پیدا کند.

اظهارات رئیس جمهور چین در شرایطی است که تنش های تجاری در روابط پکن و واشنگتن همچنان رو به افزایش است و دو طرف تعرفه های تجاری سنگینی را علیه یکدیگر وضع کرده اند.

موسسه مودی در گزارشی اعلام کرد: انتظار می رود که آمریکا و چین از تشدید منازعات تجاری جلوگیری خواهند کرد چرا که تعرفه های تجاری تاثیر منفی بر هر دو اقتصاد خواهد داشت.

این موسسه رتبه بندی افزود: تجارت سهم کمتری در رشد تولید ناخالص داخلی چین در سال های اخیر داشته و با توجه به اصلاحات انجام شده در ساختار تجاری، آسیب پذیری چین در برابر شوک های تجاری احتمالی کاملا کاهش یافته است.

این موسسه اعلام کرده است که تدابیر تجاری آمریکا علیه چین تاثیر بسیار ناچیزی بر صادرات چین به آمریکا خواهد داشت ولی می تواند تاثیرات مستقیم ولی مهارشده ای بر اقتصاد چین داشته باشد.

موسسه رتبه بندی فیچ نیز هشدار داده است که یک جنگ تجاری تمام عیار می تواند خطرات و ریسک های زیادی را برای شرکت های منطقه آسیا اقیانوسیه به وجود آورد.

آمریکا تاکنون تعرفه واردات علیه 1300 کالای چینی اعمال کرده و پکن نیز در مقابل تعرفه های تجاری را علیه واردات 234 کالای آمریکایی وضع کرده است.

منبع: تسنیم

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *