جدیدترین مطالب

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

Loading

أحدث المقالات

ظریف: آنانکه دل‌شان برای آمریکا لک می‌زند باید بدانند آمریکا چه کرد

وزیر خارجه دولت‌های یازدهم و دوازدهم گفت: کسانی که دل‌شان برای آمریکا لک می‌زند باید بدانند آمریکا چه کرد. می‌دانید که البته من معروف به ضدآمریکایی بودن نیستم ولی خب تاریخ را نمی توان فراموش کرد.

ظریف: آنانکه دل‌شان برای آمریکا لک می‌زند باید بدانند آمریکا چه کرد

وزیر خارجه دولت‌های یازدهم و دوازدهم گفت: کسانی که دل‌شان برای آمریکا لک می‌زند باید بدانند آمریکا چه کرد. می‌دانید که البته من معروف به ضدآمریکایی بودن نیستم ولی خب تاریخ را نمی توان فراموش کرد.

شمال یمن بمباران شد

جنگنده‌های ائتلاف متجاوز آمریکایی ـ انگلیسی امشب شمال استان صعده را هدف قرار دادند.

شمال یمن بمباران شد

جنگنده‌های ائتلاف متجاوز آمریکایی ـ انگلیسی امشب شمال استان صعده را هدف قرار دادند.

ویدیو / ریزش مرگبار اتوبان در چین

تاکنون دستکم ۱۹ نفر جان خود را در پی ریزش بخشی از یک بزرگراه در جنوب چین، از دست داده، ۱۸ خودرو بر اثر ریزش آسیب دیده و امدادگران ۳۰ نفر را به بیمارستان منتقل کرده‌اند.

Loading

گزینه جایگزین غول های اقتصادی اروپا

۱۳۹۷/۰۳/۰۲ | اقتصادی

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها: عضو کمیسیون شوراها و امورداخلی کشور در مجلس شورای اسلامی تاکید دارد که پس از خروج آمریکا از برجام، شرکت های چینی و روس جایگزین شرکت های بزرگ اروپایی در ایران می شوند.

محمد محمودی شاه‌نشین در خصوص روابط ایران با شرکت‌های اروپایی پس از خروج آمریکا از برجام، اظهار داشت: طبقه پایین شرکت‌های اروپایی کوچک هستند و با آمریکا مبادلات فراوانی ندارند، طبقه متوسط شرکت‌های اروپایی که بیشتر پیمانکار هستند و اندکی هم در سرمایه گذاری و فاینانس فعالیت دارند، از سوی آمریکا تحت فشار زیادی قرار نمی‌گیرند.

عضو کمیسیون شوراها و امورداخلی کشور در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: برخی شرکت‌ها مانند توتال، شرکت‌های بزرگی هستند که سرمایه گذاری‌های فروانی را انجام می‌دهند و بیشتر از آنکه پیمانکار باشند، سرمایه گذاری می‌کنند.

وی افزود: ایران بعد از خروج آمریکا از برجام در انجام مبادلات با شرکت‌های کوچک و متوسط به مشکل بر نمی‌خورد و همچنان ارتباط با این شرکت‌ها برقرار خواهد بود.

محمودی شاه نشین ادامه داد: شرکت‌های بزرگ از آنجایی که چند ملیتی هستند ارتباط شان با ایران دچار مشکل می‌شود و اروپا باید تلاش کند تا مبادلات ایران و این شرکت‌ها کاملا قطع نشود.

نماینده مردم شهریار، قدس و ملارد در مجلس گفت: حمایت‌های اروپا، ارتباط شرکت‌های متوسط و پایین با ایران را حفظ می‌کند و وجود رابطه با این شرکت‌ها نیز مفید خواهد بود، زیرا خرید ماشین‌های صنعتی، دارو، لوازم صنعتی و کشاورزی از شرکت‌های کوچک و متوسط انجام می‌شود.

وی افزود: مشکلات ایران با شرکت‌های بزرگی است که قرار بود در صنعت نفت ایران سرمایه گذاری کنند ولی با تحریم‌های آمریکا، فعالیت آن‌ها در ایران با مشکل مواجه شده است.

عضو کمیسیون شوراها و امورداخلی کشور در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: می‌توان به جای شرکت‌های بزرگ چندملیتی حاضر در اروپا، از شرکت های بزرگ چینی و روسی استفاده کنیم؛ البته یک شرکت چینی بزرگ جایگیزین توتال می‌شود./

منبع: مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *