جدیدترین مطالب

اعتراف‌ها و نگرانی اندیشکده آمریکایی از شکست سیاسی رژیم صهیونیستی در غزه

شورای راهبردی آنلاین-رصد: اندیشکده آمریکایی سیاست خاور نزدیک واشنگتن با اعتراف به اینکه رژیم صهیونیستی در جنگ غزه فاقد راهبرد است، هشدار داد سطح جنایات این رژیم به حدی رسیده است که حتی نزدیک‌ترین متحدانش هم نمی‌خواهند در آن‌ها شریک باشند.

ابعاد و پیامدهای سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: سفر اخیر اردوغان به عراق، آن هم بعد از آخرین حضورش در بغداد که به 13 سال قبل برمی‌گردد، یکی از تحولات مهم سیاسی، اقتصادی و امنیتی در روابط دو کشور ارزیابی می‌شود.

عقب‌نشینی نیروهای روسیه از قفقاز جنوبی؛ راهبرد یا تاکتیک؟

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: به دنبال انتشار خبری مبنی بر آنکه کرملین به طور ضمنی تأیید کرد که صلح‌بانان روس از منطقه قره‌باغ عقب می‌کشند و سلاح‌ها و تجهیزات خود را به همراه می‌برند، این پرسش به طور جدی مطرح است که آیا روسیه می‌خواهد منطقه قفقاز جنوبی را به غرب واگذار کند؟

اهمیت راهبردی کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شبه قاره گفت: هند و امارات متحده عربی کار بر روی اولین مرحله از ایجاد کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا معروف به کریدور آی‌مک (عرب‌مِد) که به عنوان مسیری جایگزین برای تنگه هرمز و طرح جاده ابریشم چین معرفی شده بود را آغاز کرده‌اند. اگرچه برخی گمانه‌زنی‌ها مطرح است که با ادامه جنگ در غزه و التهاب در خاورمیانه، ممکن است کار بر روی این کریدور به حاشیه رانده شود.

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

Loading

أحدث المقالات

اعتراف‌ها و نگرانی اندیشکده آمریکایی از شکست سیاسی رژیم صهیونیستی در غزه

شورای راهبردی آنلاین-رصد: اندیشکده آمریکایی سیاست خاور نزدیک واشنگتن با اعتراف به اینکه رژیم صهیونیستی در جنگ غزه فاقد راهبرد است، هشدار داد سطح جنایات این رژیم به حدی رسیده است که حتی نزدیک‌ترین متحدانش هم نمی‌خواهند در آن‌ها شریک باشند.

ابعاد و پیامدهای سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: سفر اخیر اردوغان به عراق، آن هم بعد از آخرین حضورش در بغداد که به 13 سال قبل برمی‌گردد، یکی از تحولات مهم سیاسی، اقتصادی و امنیتی در روابط دو کشور ارزیابی می‌شود.

امیرعبداللهیان وارد گامبیا شد + فیلم

تهران- ایرنا- حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در راس هیاتی به‌ منظور شرکت در پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی وارد بانجول پایتخت گامبیا شد.

اهانت دوباره به قرآن کریم در سوئد

تهران- ایرنا- یک زن سوئدی افراطی و ضد اسلام روز جمعه در شهر مالمو در سوئد در اقدامی شنیع یک نسخه از قرآن کریم را به آتش کشید.

Loading
گلوبال ریسرچ تاکید کرد

هیلاری کلینتون در سودای حذف پوتین

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ | موضوعات

شوراآنلاین - رسانه ها: وبگاه تحلیلی کانادایی نوشت: سیرک انتخاباتی آمریکا وسیله‌ای برای منحرف کردن اذهان از امور مهم و جدی است.

وبگاه کانادایی «گلوبال ریسرچ» در مطلبی به قلم «دایانا جانستن» تحلیلگر آمریکایی پیرامون اهداف «هیلاری کلینتون» نامزد دموکرات ریاست جمهوری آمریکا و وزیر خارجه سابق این کشور نوشت: «هیلاری کلینتون» امیال بزرگی در سر دارد و خواهان موفق شدن در تغییر نظام روسیه است. وی از حمایت حداکثری وزارت خارجه و و بخش اعظم وزارت  دفاع برخوردار بوده و کنگره نیز آماده همراهی او است.

از دیدگاه نویسنده، هیلاری کلینتون قصد تکرار شگرد «  زیبیگینو برژینسکی» مشاور امنیت ملی آمریکا در زمان «جیمی کارتر» در سال 1979 که فریفتن مسکو برای ورود به افغانستان به صورتی که آن‌ها در «ویتنام» خود درگیر شدند را دارد. از آنجایی‌که روس‌ها بیشتر مردم صلح دوستی هستند و این بیشتر به خاطر  تحمل رنج‌ دو جنگ جهانی بود، دخالت این کشور در افغانستان بسیار منفور شد و می‌توان از آن به عنوان دلیل سقوط جماهیر شوری سابق دانست.

بر این اساس، این رویکرد منجر به حکومت موقت «بوریس یلتسین» شد که همچون بتونه در دستان «بیل کلینتون» رییس جمهور وقت آمریکا قرار داشت. اینک هیلاری نیز مایل به برقراری این نوع رابطه بوده اما «ولادیمیر پوتین» رییس جمهور روسیه مانع است.

 در بخش دیگر این گزارش آمده است: نسخه جدید این راهبرد قدیمی استفاده از تلاش‌های قانونی و موجه روسیه در سوریه برای حفظ  این کشور از خطر نابودی است تا بدین طریق و با آسیب وارد شدن کافی به این کشور و به تبع آن واکنش مخالفان پوتین، سرنگونی او مهیا شود. این امر دلیل اصلی کش دادن نبرد در سوریه از سوی آمریکاست و در این راه هرکاری را به اجرا می‌گذارد .

بر این اساس، عملیات مشترک هجومی سوریه با روسیه برای باز پس‌گیری بخش شرقی حلب که منجر به خاتمه نبرد در این کشور می‌شود با هجمه تبلیغاتی آمریکا مواجه شده که این عملیات معمول نظامی را «جنایتکارانه» نامیده  و در عین حال با حمله به نیروهای داعش در موصل عراق و از شرق آن‌ها را بیرون رانده و بدین طریق به غرب سوریه رفته و علیه دولت سوریه می‌جنگند.

نویسنده با اشاره به دیگر راهبرد هیلاری کلینتون به «اوکراین» اشاره نموده و از آن به عنوان عرصه دیگر تضعیف پوتین نام برد.

وی عنوان داشت: جاه طلبی هیلاری کیلنتون که به طور صریح در ایمیل‌های او و نزدیکانش در ماجرای لیبی مشهود بود، برای این است تا جای خود را در تاریخ به عنوان یک استراتژیست «تغییر نظام کار» پیروز بدست آورد با استفاده از روش‌های نهان و آشکار (جنگ نرم) بدست آورد و در نتیجه مناطق سرسخت تحت سلطه آمریکا در خواهد آورد.

نویسنده در خاتمه عنوان می‌دارد: حامی امیال هیلاری کلینتون سلاح‌های اتمی است. البته به هیچ وجه نمی‌گویم او موفق خواهد شد اما این برنامه به وضوح مشخص است و سیرک انتخاباتی آمریکا وسیله‌ای برای منحرف کردن اذهان نسبت به امور مهم و جدی است.

منبع: فارس 

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *