جدیدترین مطالب

اهمیت راهبردی کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شبه قاره گفت: هند و امارات متحده عربی کار بر روی اولین مرحله از ایجاد کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا معروف به کریدور آی‌مک (عرب‌مِد) که به عنوان مسیری جایگزین برای تنگه هرمز و طرح جاده ابریشم چین معرفی شده بود را آغاز کرده‌اند. اگرچه برخی گمانه‌زنی‌ها مطرح است که با ادامه جنگ در غزه و التهاب در خاورمیانه، ممکن است کار بر روی این کریدور به حاشیه رانده شود.

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

Loading

أحدث المقالات

گسترش حضور پکن در آمریکای لاتین/توافق تجارت آزاد اکوادور- چین لازم‌الاجرا شد

تهران- ایرنا- توافق تجارت آزاد که اکوادور به عنوان چهارمین کشور آمریکای لاتین با چین، این غول آسیایی امضا کرده است، از دیروز (چهارشنبه/ یکم مه ۲۰۲۴) لازم‌الاجرا شد و مقام‌های دو کشور، این «نقطه عطف تاریخی» را با برگزاری مراسمی در کیتو، پایتخت اکوادور گرامی داشتند.

Loading

افزایش استفاده از حملات پهپادی در دوره ترامپ

۱۳۹۷/۰۳/۱۸ | دفاعی و امنیتی

شورای راهبردی آنلاین: بر اساس بررسی که نتایج آن روز پنجشنبه منتشر شد، استفاده از پهپادهای جنگی در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ در حالی افزایش یافته است که پهپادهای کنترل از راه دور کمتر در معرض اقدامات امنیتی هستند.

این بررسی را که مرکز استیمسون، مرکز تحقیقاتی غیر سیاسی مستقر در واشنگتن، منتشر کرده، به سال اول ریاست جمهوری ترامپ در آمریکا می‌پردازد که بازنگری در محدودیت‌های رئیس جمهور پیشین آمریکا را در این خصوص خواستار بود.
مرکز استیمسون اعلام کرد: «ترامپ دست کم مجوز 80 حمله را در پاکستان، یمن و سومالی در سال نخست ریاست جمهوری خود صادر کرد، این روند از این ماجرا حکایت دارد که ممکن است از دو رئیس جمهور سابق آمریکا نیز جلوتر باشد که این موضوع ممکن است نشانه اراده بیشتر برای توسل به نیروی مرگبار باشد.»
به عنوان مقایسه، اوباما در هشت سال ریاست جمهوری خود مجوز 550 مورد حمله را صادر کرده بود.
این میلیاردر جمهوریخواه، ابتکار عمل بیشتری به فرماندهان نظامی حاضر در میدان داده تا حملات هواپیماهای بدون سرنشین جنگی را بدون درخواست مجوز از کاخ سفید یا مقامات نظامی ارشد در واشنگتن ، تایید کنند.
وزارت دفاع آمریکا عقیده دارد این موضوع به فرماندهان حاضر در میدان اجازه می دهد سریعتر تصمیم بگیرند.
به گفته مرکز استیمسون، سازمان سیا همچنین خواهان هدایت حملات در مناطق جنگی مانند افغانستان است، در حالی که این مسئولیت به طور معمول به ارتش آمریکا واگذار شده است. این منبع افزود:«چنین اقدامی تغییر در فعالیت های سیا در افغانستان محسوب می شود و توسعه ظرفیت های این سازمان برای حملات پنهانی در عملیات ضد تروریستی است که سطح شفافیت اقدامات را نیز کاهش می دهد.»
ریچل استول، نویسنده این بررسی مدت‌ها از استفاده از پهپادهای جنگی در دوران اوباما انتقاد می‌کرد، اما اکنون وی تلاش های رئیس جمهور سابق آمریکا برای بهبود شفافیت عمومی درمورد استفاده از پهپادهای جنگی را «نوستالژیک» قلمداد می‌کند.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *