جدیدترین مطالب

عقب‌نشینی نیروهای روسیه از قفقاز جنوبی؛ راهبرد یا تاکتیک؟

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: به دنبال انتشار خبری مبنی بر آنکه کرملین به طور ضمنی تأیید کرد که صلح‌بانان روس از منطقه قره‌باغ عقب می‌کشند و سلاح‌ها و تجهیزات خود را به همراه می‌برند، این پرسش به طور جدی مطرح است که آیا روسیه می‌خواهد منطقه قفقاز جنوبی را به غرب واگذار کند؟

اهمیت راهبردی کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شبه قاره گفت: هند و امارات متحده عربی کار بر روی اولین مرحله از ایجاد کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا معروف به کریدور آی‌مک (عرب‌مِد) که به عنوان مسیری جایگزین برای تنگه هرمز و طرح جاده ابریشم چین معرفی شده بود را آغاز کرده‌اند. اگرچه برخی گمانه‌زنی‌ها مطرح است که با ادامه جنگ در غزه و التهاب در خاورمیانه، ممکن است کار بر روی این کریدور به حاشیه رانده شود.

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

Loading

أحدث المقالات

پیام اضطراری مکرون به اروپا: خطری مرگبار در کمین است

نشریه اکونومیست این هفته سرمقاله خود را به مصاحبه‌ای با امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه درباره چشم انداز بدبینانه او برای آینده اروپا اختصاص داده است. آقای مکرون معتقد است که خطراتی قریب الوقوع این منطقه را تهدید می‌کند که باید فورا به آنها رسیدگی شود.

واکنش مسکو به سخنان کامرون درباره حق کی یف برای استفاده از تسلیحات انگلیسی جهت حمله به روسیه

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت، سخنان دیوید کامرون، وزیر خارجه بریتانیا در مورد حق کی یف برای استفاده از تسلیحات بریتانیا برای حمله به خاک روسیه، اولین اعتراف صریح غرب به جنگ با روسیه با دستان اوکراین است.

آخرین وضعیت گورهای دسته‌جمعی در بیمارستان‌های غزه؛ رژیم صهیونیستی اعضای بدن قربانیان را سرقت می‌کند

وضعیت اجساد در گور‌های دسته‌جمعی بیمارستان‌های ناصر و الشفا شهر غزه گمانه‌زنی‌هایی را درباره سرقت اعضای بدن و شکنجه و زنده به گور کردن قربانیان ایجاد کرده است.

غریب آبادی: ۲۸ زندانی پاکستانی در جریان سفر رئیس قوه قضائیه به استان هرمزگان آزاد می‌شوند

معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه ضمن اعلام این که در جریان سفر رئیس قوه قضائیه به استان هرمزگان ۲۸ زندانی پاکستانی آزاد خواهند شد، گفت که همزمان؛ برخی اتباع ایرانی زندانی در پاکستان نیز در آستانه آزادی هستند.

واکنش کنعانی به شهادت بیش از 140 خبرنگار فلسطینی

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به شهادت 140 خبرنگار فلسطینی نوشت: مدعیان دروغین آزادی بیان و گردش آزاد اطلاعات، نه‌ تنها در مقابل کشتار این همه خبرنگار طی هفت ماه سکوت کرده‌اند، بلکه حمایت از قاتلان آنان را با تمام توان ادامه می‌دهند!

Loading

اکنون زمان آغاز گفتگو با ایران است

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ | موضوعات

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها:روزنامه المصری «الیوم» با اشاره به وضعیت کنونی منطقه و اهمیت انجام گفت‌وگو بین کشورهای منطقه و ایران نوشت: اکنون زمان آغاز گفتگو با ایران است چرا که زمینه‌های مشترک برای گفتگو با ایران بسیار فراوان و متعدد است.

روزنامه المصری «الیوم » در مقاله‌ای به قلم «عبدالناصر سلامه» با عنوان «جنگ علیه ایران دریمن!» با انتقاد از تداوم جنگ خونبار یمن، به هزینه‌های ۴۰۰ میلیارد دلاری جنگ یمن برای رژیم آل سعود و گزارش واشنگتن پست در مورد پیروزهای کمیته‌های مردمی و نیروهای انصار الله در عمق سعودی و نابودی ۹۸ پایگاه نظامی سعودی در نجران، جیزان، عسیر، ظهران و خمیس و ۷۶ پایگاه نظامی بر اساس گزارش‌های اطلاعاتی و کشته شدن ۲۳۲۶ سرباز و افسر و ۲۲ ژنرال عالی رتبه از جمله «محمد الشعلان»  فرمانده نیروهای هوایی و بیش از ۳۶ خلبان و انفجار تعداد زیادی از جنگنده های نظامی در پایگاه هایشان و سکوهای موشکی و صدها تانک زرهی و نفربر و تجهیزات نظامی دیگر و در مقابل خسارت های انسانی اکثرا از زنان و کودکان و غیرنظامیان و هزاران مجروح و سه میلیون آواره و خسارت های سنگین به تاسیسات زیربنایی یمن اشاره کرده و می‌نویسد: جنگ یمن میزان عدم وجود وجدان انسانی در عرصه جهانی و میزان زوال و سقوط پایتخت‌های عربی و اتحادیه عرب را ثابت کرد. باید اذعان کنیم که در مقابل جنگ‌های نیابتی قرار داریم که زیان کننده اول و آخر آن مردم این مناطق هستند.
این روزنامه‌نگار ادامه می‌دهد: هدف اول جنگ یمن ایران است. هدف از حمایت مالی از جنگ سوریه  و حمایت از تنش و انفجارها در عراق، لبنان و بحرین نیز توقف نفوذ ایران است، ولی این سیاست‌ها هرگز منجر به توقف نفوذ ایران در منطقه نشده و کاملا بر عکس موجب توسعه پیشروی و نفوذ بیش از پیش ایران حتی در داخل همه کشورهای خلیج فارس شده است. باید به دنبال راهبرد دیگری مبتنی بر ورود به روابط قوی و متوازن با نظام‌های مورد اشاره باشیم.
وی همچنین تاکید می‌کند: اکنون زمان آغاز گفتگو با ایران است چراکه زمینه‌های مشترک برای گفتگو با ایران بسیار فراوان و متعدد است و علیرغم برخی اختلافات، هیچ کسی نمی‌تواند حمایت همه جانبه ایران از مسائل عربی را انکار کند. به عنوان مثال پایان اشغالگری اسرائیل در اراضی عربی بدون ارتباط پایتخت‌های عربی با ایران امکان پذیر نبوده و نیست.

منبع: ایسنا

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *