جدیدترین مطالب

اهمیت راهبردی کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شبه قاره گفت: هند و امارات متحده عربی کار بر روی اولین مرحله از ایجاد کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا معروف به کریدور آی‌مک (عرب‌مِد) که به عنوان مسیری جایگزین برای تنگه هرمز و طرح جاده ابریشم چین معرفی شده بود را آغاز کرده‌اند. اگرچه برخی گمانه‌زنی‌ها مطرح است که با ادامه جنگ در غزه و التهاب در خاورمیانه، ممکن است کار بر روی این کریدور به حاشیه رانده شود.

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

Loading

أحدث المقالات

اسرائیل: درصورت صدور حکم بازداشت مقام‌های ما، اقداماتی می‌کنیم که می‌تواند منجر به فروپاشی تشکیلات خودگردان فلسطین شود

اسرائیل به آمریکا «هشدار داده» که اگر دیوان کیفری بین‌المللی لاهه حکم بازداشت رهبران سیاسی و فرماندهان نظامی اسرائیل را صادر کند، اقداماتی انجام خواهد داد که «می‌تواند منجر به فروپاشی تشکیلات خودگردان فلسطینی شود».

تهدید اتحادیه راه آهن آلمان علیه دولت

اتحادیه راه آهن آلمان با توجه به کاهش وضعیت ایمنی و افزایش حملات به کارکنان این بخش تهدید کرده که در صورت بهبود نیافتن اوضاع با افزایش پرسنل امنیتی به وظایف خود در دوران بازی‌های فوتبال قهرمانی اروپا عمل نخواهد کرد.

شمار شهیدان غزه به ۳۴ هزار و ۵۹۶ نفر رسید

وزارت بهداشت فلسطین در غزه، آمار شهدای حملات رژیم اشغالگر به این منطقه را ۳۴ هزار و ۵۹۶ تن و مجروحان را ۷۷ هزار و ۸۱۶ نفر از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون اعلام کرد.

Loading
27 ارديبهشت 1395

رسانه ها؛ حمایت وزارت خارجه از طرح دریافت غرامت از آمریکا و …

۱۳۹۵/۰۲/۲۷ | رصد

شورا آنلاین: حمایت وزارت امور خارجه از طرح دریافت غرامت از آمریکا، نیاز به زمان برای مدیریت روابط بین المللی بانک ها با ایران، هزینه 100 میلیارد دلاری عربستان برای ترویج وهابیت و افزایش واردات نفت ایران در کره جنوبی از مهم ترین خبرهای روابط خارجی بود که در رسانه ها بازتاب یافت. در ادامه گزیده ای از این خبرها را مرور می کنیم.

خبرگزاری صدا و سیما: معاون حقوقی و امور بین الملل وزارت امور خارجه از حمایت این وزارتخانه از طرح دو فوریتی مجلس شورای اسلامی در مورد الزام دولت به پیگیری و دریافت غرامت بابت خسارت‌های وارد شده از امریکا به ایران در طول 63 سال گذشته خبر داد. (لینک)

ایرنا: سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه این کمیسیون درباره بررسی طرح قانون الزام دولت به پیگیری جبران خسارت ناشی از اقدامات و جنایات آمریکا علیه ایران و اتباع ایرانی گفت : عراقچی تصریح کرد که این طرح مغایرتی با برجام ندارد و به علاوه در روابط بین الملل اصل بر اقدام متقابل است. (لینک)

خبرگزاری صدا و سیما: معاون وزیر خارجه ایتالیا گفت: روابط بین‌المللی بانک‌ها موضوعی است که باید فرصت دهیم تا مدیریت لازم در این زمینه انجام شود. آمن دولا در همایش اقتصادی ایران و ایتالیا افزود: ما در این رابطه می‌توانیم صحبت کنیم تا راهکاری برای مدیریت این موضوع پیدا کنیم. (لینک)

مهر: «کریس مورفی» سناتور ارشد آمریکایی در شورای روابط خارجی آمریکا اعلام کرد: در پاکستان ۲۴ هزار مدرسه دینی وجود دارد و عربستان سعودی با تأمین بودجه هزاران مدرسه دینی در پاکستان به ترویج افکار وهابیت و افراطی گرایی می‌پردازد. وی در ادامه می‌افزاید: عربستان سعودی از سال ۱۹۶۰ تا کنون ۱۰۰ میلیارد دلار برای ترویج افکار وهابی گرایانه در دنیا هزینه می‌کند. (لینک)

مشرق: اندیشکده آمریکایی «بیکر» و مرکز مطالعات انرژی آمریکا، به طور مشترک میزبان سمیناری یک روزه با عنوان «درون توافق هسته‌ای با ایران» در ماه گذشته در دانشگاه رایس واقع در هیوستون تگزاس بودند که در آن روابط ایران و آمریکا پس از توافق، از جنبه‌های مختلف مورد بحث قرار گرفت. (لینک)

ایسنا: در بیانیه وزارت خارجه ایران به مناسبت سالروز اشغال فلسطین (روز نکبت) آمده است: جمهوری اسلامی ایران ضمن حمایت مجدد از همبستگی و آشتی ملی فلسطینیان در رویارویی یک پارچه با رژیم صهیونیستی، تشدید مخالفت‌های جهانی با اقدامات غیرقانونی و ضدانسانی این رژیم از جمله در زمینه شهرک‌سازی را به فال نیک گرفته و خواهان مقابله جهانی برای پایان دادن به توطئه‌های رژیم اشغالگر قدس در حق ملت فلسطین است. (لینک)

ایرنا: شاید بتوان دونالد ترامپ را یک ‘پدیده منحصر بفرد’ در تاریخ انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نامید، زیرا او نه تنها باعث انشقاق و اختلاف کم سابقه درحزب جمهوریخواه شده، بلکه اظهارات جنجالی و ساختارشکنانه اش، انتقاد رهبران و سیاستمداران آمریکایی و اروپایی را به دنبال داشته است. (لینک)

تسنیم: روزنامه آلمانی “دی ولت” نوشت، پایان جولای دوره تحریم های اقتصادی اتحادیه اروپا علیه روسیه خاتمه می یابد. سیاستمداران بلند پایه احزاب مهم آلمانی خواستار پایان این تحریم ها علیه مسکو هستند. (لینک)

میزان: هند روز گذشته (یکشنبه) موشک مافوق صوت با قابلیت رد یابی موشک های بالستیک را با موفقیت در شرق این کشور آزمایش کرد. به گزارش رادیو دولتی پاکستان، سرتاج عزیز که ریاست دستگاه دیپلماسی پاکستان را نیز برعهده دارد، گفت: این گونه آزمایش های موشکی موجب برهم خورد توازن قدرت در منطقه می شود و در چنین شرایطی پاکستان نیز چاره ای جز تقویت توانمندی های دفاعی خود از طریق بکار گرفتن “فناوری های پیشترفته” ندارد. (لینک)

فارس: کره جنوبی از ایران در ماه آوریل نسبت به مدت مشابه سال گذشته 67 درصد نفت بیشتری معادل 210 هزار و 996 بشکه در روز خرید. (لینک)

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *