جدیدترین مطالب

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

Loading

أحدث المقالات

برگزاری بیش از ۲ هزار تظاهرات در نیویورک از آغاز جنگ اسرائیل

نیویورک – ایرنا- پلیس نیویورک در پی یورش خود به دانشگاهها برای سرکوب تظاهرات دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا و دانشگاه نیویورک و رفتارهای خشونت آمیزش اعلام کرد: از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ و آغاز جنگ اسرائیل علیه غزه بیش از ۲ هزار تظاهرات در سراسر شهر نیویورک برگزار شده است.

Loading
دکتر خرازی در دیدار رئیس بنیاد صلح ژاپن پیشنهاد کرد:

همکاری ایران و ژاپن در زمینه صلح و امنیت

۱۳۹۵/۱۲/۱۵ | خبرهای شورا

شورای راهبردی آنلاین: دکتر سید کمال خرازی گفت: جمهوری اسلامی ایران تاکنون نقش مهمی در حفظ صلح و امنیت منطقه داشته است؛ ژاپن هم‌چنین مسئولیتی در شرق دور دارد. تبادل این تجربیات می‌تواند به صلح و امنیت کمک کند.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی عصر یکشنبه در دیدار با ساساکاوا، رئیس بنیاد صلح ژاپن گفت: خوشبختانه با حمایت مردم و تلاش مسئولان، الان کشور ما در امنیت به سر می‌برد.

وی بابیان اینکه «ایران در منطقه خاورمیانه مسئولیت‌هایی به عهده دارد» ادامه داد: صلح و امنیت منطقه برای ایران اولویت دارد.

دکتر خرازی با اشاره به مقابله ایران با تروریسم در منطقه از بدو پیدایش گروه‌های تروریستی گفت: به خاطر امنیت ملی خود و کشورهای همسایه، تصمیم گرفتیم با تروریست‌ها مبارزه کنیم.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی با تأکید بر اینکه «حضور ما در سوریه و عراق، به دعوت دولت‌های قانونی این کشورها و برای جنگیدن با تروریست‌ها بوده است» ادامه داد: متأسفانه بعضی دولت‌ها در منطقه از این گروهای تروریستی حمایت کرده‌اند؛ پول و سلاح به آن‌ها داده‌اند و می‌دهند و گروه‌های تروریستی را به ارتش تروریستی تبدیل کرده‌اند.

دکتر خرازی همچنین با اشاره به روابط تاریخی ایران و ژاپن، بر وجود ظرفیت‌های بسیار در تقویت روابط دو کشور تأکید و تصریح کرد: گسترش فعالیت‌های گردشگری، تبادل دانشجو و برگزاری نمایشگاه‌ها برای شناخت بیشتر مردمان دو کشور، می‌تواند بستر خوبی برای فعالیت‌های دیگر شود.

وی گفت: ژاپن کشوری شناخته‌شده در ایران است و ایران و مردم ایران برای فرهنگ ژاپن احترام قائل‌اند؛ خوب است که ژاپنی‌ها نیز بافرهنگ و میراث فرهنگی ایران بیشتر آشنا شوند. اگر روابط مستحکمی بین مردمان دو کشور برقرار شود، روابط دو دولت نیز مستحکم خواهد شد.

ساساکاوا هم در این دیدار با اشاره به پیشینه روابط ایران و ژاپن که به قرن هشتم میلادی بازمی‌گردد، گفت: تاریخ روابط دو کشور بسیار مثبت ارزیابی می‌شود و هر دو کشور از آن بهره می‌برند.

رئیس بنیاد صلح ژاپن ادامه داد: گرچه متأسفانه در سال‌های اخیر روابط دوجانبه تحت تأثیر بعضی مسائل بین‌المللی قرارگرفته، اما شهروندان ژاپنی احساس می‌کنند که ایران کشوری است که به آن‌ها نزدیک است.

وی در همین حال پیشنهاد کرد: البته خوب است در مواقعی که روابط دوجانبه بعضاً تحت‌فشارهایی قرار دارد، روابط سازمان‌های غیردولتی گسترش یابد.

ساساکاوا با اشاره به سفرهای اخیر مسئولان و شخصیت‌های ایرانی و ژاپنی به کشورهای یکدیگر گفت: دنبال این هستیم که نخست‌وزیر ژاپن از جمهوری اسلامی ایران دیدار کند.

وی همچنین گفت: بنیاد صلح ژاپن یک بنیاد غیردولتی است و می‌توان گفت که بزرگ‌ترین بنیاد صلح در آسیا به شمار می‌رود. در همین راستا فردا عازم میانمار هستم تا بتوانم به نحوی درگیری‌های نیروهای دولتی و گروه‌های مخالف را پایان دهم.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *