جدیدترین مطالب

اعتراف‌ها و نگرانی اندیشکده آمریکایی از شکست سیاسی رژیم صهیونیستی در غزه

شورای راهبردی آنلاین-رصد: اندیشکده آمریکایی سیاست خاور نزدیک واشنگتن با اعتراف به اینکه رژیم صهیونیستی در جنگ غزه فاقد راهبرد است، هشدار داد سطح جنایات این رژیم به حدی رسیده است که حتی نزدیک‌ترین متحدانش هم نمی‌خواهند در آن‌ها شریک باشند.

ابعاد و پیامدهای سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: سفر اخیر اردوغان به عراق، آن هم بعد از آخرین حضورش در بغداد که به 13 سال قبل برمی‌گردد، یکی از تحولات مهم سیاسی، اقتصادی و امنیتی در روابط دو کشور ارزیابی می‌شود.

عقب‌نشینی نیروهای روسیه از قفقاز جنوبی؛ راهبرد یا تاکتیک؟

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: به دنبال انتشار خبری مبنی بر آنکه کرملین به طور ضمنی تأیید کرد که صلح‌بانان روس از منطقه قره‌باغ عقب می‌کشند و سلاح‌ها و تجهیزات خود را به همراه می‌برند، این پرسش به طور جدی مطرح است که آیا روسیه می‌خواهد منطقه قفقاز جنوبی را به غرب واگذار کند؟

اهمیت راهبردی کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شبه قاره گفت: هند و امارات متحده عربی کار بر روی اولین مرحله از ایجاد کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا معروف به کریدور آی‌مک (عرب‌مِد) که به عنوان مسیری جایگزین برای تنگه هرمز و طرح جاده ابریشم چین معرفی شده بود را آغاز کرده‌اند. اگرچه برخی گمانه‌زنی‌ها مطرح است که با ادامه جنگ در غزه و التهاب در خاورمیانه، ممکن است کار بر روی این کریدور به حاشیه رانده شود.

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

Loading

أحدث المقالات

اعتراف‌ها و نگرانی اندیشکده آمریکایی از شکست سیاسی رژیم صهیونیستی در غزه

شورای راهبردی آنلاین-رصد: اندیشکده آمریکایی سیاست خاور نزدیک واشنگتن با اعتراف به اینکه رژیم صهیونیستی در جنگ غزه فاقد راهبرد است، هشدار داد سطح جنایات این رژیم به حدی رسیده است که حتی نزدیک‌ترین متحدانش هم نمی‌خواهند در آن‌ها شریک باشند.

ابعاد و پیامدهای سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: سفر اخیر اردوغان به عراق، آن هم بعد از آخرین حضورش در بغداد که به 13 سال قبل برمی‌گردد، یکی از تحولات مهم سیاسی، اقتصادی و امنیتی در روابط دو کشور ارزیابی می‌شود.

امیرعبداللهیان وارد گامبیا شد + فیلم

تهران- ایرنا- حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در راس هیاتی به‌ منظور شرکت در پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی وارد بانجول پایتخت گامبیا شد.

اهانت دوباره به قرآن کریم در سوئد

تهران- ایرنا- یک زن سوئدی افراطی و ضد اسلام روز جمعه در شهر مالمو در سوئد در اقدامی شنیع یک نسخه از قرآن کریم را به آتش کشید.

Loading

اهداف و پیامدهای سفر رئیس رژیم صهیونیستی به امارات

۱۴۰۰/۱۱/۱۸ | خبر تاپ, سیاسی, گفتگو

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک تحلیلگر مسائل رژیم صهیونیستی با اشاره به سفر رئیس رژیم صهیونیستی به امارات، این سفر نمایشی را تلاشی برای موفقیت‌آمیز جلوه دادن «توافق ابراهیم» دانست که محور مقاومت باید در برابر آن هشیاری به خرج دهد.

علی عبدی در گفتگو با سایت شورای راهبردی روابط خارجی، بابیان اینکه تحت‌فشار قرار دادن و ایجاد فضای روانی علیه ایران یکی دیگر از اهداف این سفر بود، افزود: ازآنجاکه رئیس‌جمهور رژیم صهیونیستی مقامی تشریفاتی است و اختیارات اجرایی و دولتی ندارد، این سفر ویژه و مهمی نبود و برای هیچ‌یک از دو طرف دستاورد عملیاتی و اجرایی نداشت. درواقع سفری که نفتالی بنت چندی پیش به امارات داشت از این سفر مهم‌تر بود.

عبدی در همین حال، سفر «اسحاق هرتزوگ» به امارات و اعلام حمایت رژیم صهیونیستی از ابوظبی در برابر هرگونه تهدید را دارای ابعاد سیاسی، دیپلماتیک و تبلیغاتی دانست.

 

پیامدهای حضور رژیم صهیونیستی در خلیج‌فارس

وی با تأکید بر ضرورت توجه جدی محور مقاومت بر پیامدهای این روابط اضافه کرد: حضور رژیم صهیونیستی در منطقه قطعاً پیامدهای شدید سیاسی، امنیتی، اقتصادی، دیپلماتیک و منطقه‌ای دارد و اراده و جدیتی که امارات نسبت به این روابط دارد، بر ابعاد این پیامدها می‌افزاید و علی‌رغم اینکه این سفر ممکن است خروجی مفصلی نداشته باشد، اما نباید به‌سادگی از کنار آن عبور کرد.

عبدی به پیامدهای حملات یمن به امارات و تشدید تقابل منطقه‌ای میان محور مقاومت و کشورهایی که به دنبال سازش با رژیم صهیونیستی هستند، اشاره کرد و گفت: قطعاً در این شرایط، سفر رئیس رژیم صهیونیستی می‌تواند فضای تخاصم منطقه‌ای را تشدید کند، چراکه حملات انصارالله به امارات، در این راستا بود که این کشور را به تجدیدنظر در روابطش با رژیم صهیونیستی و تغییر در معادلات منطقه‌ای‌اش وادار کند؛ اما با استقبالی که امارات انجام داد، نشان داد می‌خواهد مسیر گذشته را با جدیت دنبال کند. این شرایط بر التهابات منطقه خواهد افزود و می‌تواند پیامدهای محاسبه نشده‌ای داشته باشد.

این کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی به‌ضرورت بهره‌گیری از اهرم‌های متعدد برای وادار کردن امارات به تغییر رفتار منطقه‌ای خود اشاره کرد و افزود: نباید مناسبات و نظم منطقه‌ای، خصوصاً در خلیج‌فارس، با این مناسبات بر هم بخورد.

وی با اشاره به آشکار شدن ضعف دفاعی امارات یادآور شد: امارات تلاش کرد با اعمال سانسور شدید و تعیین مجازات سنگین برای درز دادن تصاویر و اطلاعات حملات، نوعی بازدارندگی ایجاد کند؛ اما روشن شد بازدارندگی و پدافندی که با صرف میلیاردها دلار فراهم کرده بود، ارزش این میزان سرمایه‌گذاری را نداشته است. قطعاً ادامه این شرایط آسیب‌های جدی به ابوظبی خواهد زد.

 

طرح آمریکا برای منطقه

عبدی در خصوص تلاش آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای عربی برای تغییر چهره سیاسی و امنیتی منطقه، اظهار داشت: اگر مفروض بدانیم که آمریکا در حال جابجایی تمرکز خود از منطقه خاورمیانه به شرق آسیاست، قطعاً باید زیرساخت‌های مطمئنی برای خود طراحی و آماده کند که در غیابش، منافعش لطمه نبیند. به نظر می‌رسد، قرار است رژیم صهیونیستی نیابت آمریکا را بر عهده داشته باشد.

وی توضیح داد: البته رژیم صهیونیستی به‌تنهایی این بار را بر دوش نخواهد کشید. آمریکا به دنبال این است که بلوک منطقه‌ای شکل دهد که منافعش را حفظ کند که در آن رژیم صهیونیستی، حاکمان حاشیه جنوبی خلیج‌فارس و مصر حضور دارند و برای ترکیه هم نقش‌هایی تعریف کرده‌اند؛ اما سیادت این نظم منطقه‌ای درهرحال با رژیم صهیونیستی است. توافق ابراهیم نیز در این چارچوب تحلیل می‌شود.

عبدی با اشاره به اقدامات متعدد آمریکا برای پیشبرد زیرساخت‌های توافق موسوم به «ابراهیم» و همچنین توافق سه‌جانبه میان اردن، امارات و تشکیلات خودگردان فلسطین برای تأمین آب اردن توسط رژیم صهیونیستی و تأمین برق اردن توسط این رژیم و میانجی‌گری امارات و سرمایه‌گذاری روی آن، گفت: باید بحث کریدور انرژی منطقه‌ای که میان سواحل جنوبی خلیج‌فارس با منطقه شامات و رژیم صهیونیستی در حال تعریف است نیز در این راستا موردتوجه قرار گیرد. درواقع آن‌ها تلاش می‌کنند به شکلی خطوط انرژی، مالی و اقتصادی طراحی شود که رژیم صهیونیستی حتماً در بخشی از زیرساخت‌های صنعتی و اقتصادی آن باشد.

این کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی ادامه داد: در حوزه امنیتی نیز چندی پیش اعلام شد سازمان سیا آمریکا با انحلالِ گروه ایرانِ خود، همه اختیارات خود را به موساد رژیم صهیونیستی تفویض کرده تا ضمن پیشبرد منافع رژیم صهیونیستی، دیده‌بان سیا نیز باشد و منافع آن را هم تأمین کند. همه این‌ها نشان می‌دهد زیرساخت‌های انرژی، امنیتی و اقتصادی به‌گونه‌ای در حال طراحی است که رژیم صهیونیستی نه‌تنها بخشی از پروژه منطقه‌ای آن‌ها، بلکه محور و قطب اصلی منطقه باشد.

به اعتقاد عبدی، محور مقاومت باید شرایط را به‌درستی تحلیل کند و برای آن برنامه داشته باشد تا در شرایط اضطراری قرار نگیرد؛ باید قبل از اینکه اجازه دهد دشمن آن را به بازی خود بکشاند و مجبور به پذیرش شرایط کند، هر چه زودتر راهکارهایی طراحی کند تا پروژه کلان آمریکا برای منطقه محقق نشود.

وی تأکید کرد: باید تلاش کرد تا مبارزه با رژیم صهیونیستی تبدیل به مبارزه با یک بلوک منطقه‌ای نشود؛ چراکه در آن صورت پیچیده‌تر و پرهزینه‌تر خواهد شد، وگرنه با همه کشورهایی که منافعشان با رژیم صهیونیستی درهم‌تنیده شده، وارد چالش جدی می‌شویم.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *