جدیدترین مطالب

اعتراف‌ها و نگرانی اندیشکده آمریکایی از شکست سیاسی رژیم صهیونیستی در غزه

شورای راهبردی آنلاین-رصد: اندیشکده آمریکایی سیاست خاور نزدیک واشنگتن با اعتراف به اینکه رژیم صهیونیستی در جنگ غزه فاقد راهبرد است، هشدار داد سطح جنایات این رژیم به حدی رسیده است که حتی نزدیک‌ترین متحدانش هم نمی‌خواهند در آن‌ها شریک باشند.

ابعاد و پیامدهای سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: سفر اخیر اردوغان به عراق، آن هم بعد از آخرین حضورش در بغداد که به 13 سال قبل برمی‌گردد، یکی از تحولات مهم سیاسی، اقتصادی و امنیتی در روابط دو کشور ارزیابی می‌شود.

عقب‌نشینی نیروهای روسیه از قفقاز جنوبی؛ راهبرد یا تاکتیک؟

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: به دنبال انتشار خبری مبنی بر آنکه کرملین به طور ضمنی تأیید کرد که صلح‌بانان روس از منطقه قره‌باغ عقب می‌کشند و سلاح‌ها و تجهیزات خود را به همراه می‌برند، این پرسش به طور جدی مطرح است که آیا روسیه می‌خواهد منطقه قفقاز جنوبی را به غرب واگذار کند؟

اهمیت راهبردی کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شبه قاره گفت: هند و امارات متحده عربی کار بر روی اولین مرحله از ایجاد کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا معروف به کریدور آی‌مک (عرب‌مِد) که به عنوان مسیری جایگزین برای تنگه هرمز و طرح جاده ابریشم چین معرفی شده بود را آغاز کرده‌اند. اگرچه برخی گمانه‌زنی‌ها مطرح است که با ادامه جنگ در غزه و التهاب در خاورمیانه، ممکن است کار بر روی این کریدور به حاشیه رانده شود.

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

Loading

أحدث المقالات

اعتراف‌ها و نگرانی اندیشکده آمریکایی از شکست سیاسی رژیم صهیونیستی در غزه

شورای راهبردی آنلاین-رصد: اندیشکده آمریکایی سیاست خاور نزدیک واشنگتن با اعتراف به اینکه رژیم صهیونیستی در جنگ غزه فاقد راهبرد است، هشدار داد سطح جنایات این رژیم به حدی رسیده است که حتی نزدیک‌ترین متحدانش هم نمی‌خواهند در آن‌ها شریک باشند.

ابعاد و پیامدهای سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: سفر اخیر اردوغان به عراق، آن هم بعد از آخرین حضورش در بغداد که به 13 سال قبل برمی‌گردد، یکی از تحولات مهم سیاسی، اقتصادی و امنیتی در روابط دو کشور ارزیابی می‌شود.

امیرعبداللهیان وارد گامبیا شد + فیلم

تهران- ایرنا- حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در راس هیاتی به‌ منظور شرکت در پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی وارد بانجول پایتخت گامبیا شد.

اهانت دوباره به قرآن کریم در سوئد

تهران- ایرنا- یک زن سوئدی افراطی و ضد اسلام روز جمعه در شهر مالمو در سوئد در اقدامی شنیع یک نسخه از قرآن کریم را به آتش کشید.

Loading

انفعال و ناکارآمدی سازمان ملل در قبال تهدیدات رژیم صهیونیستی

۱۴۰۰/۰۶/۱۴ | خبر تاپ, سیاسی, گفتگو

شورای راهبردی آنلاین- گفتگو: یک کارشناس مسائل خاورمیانه با اشاره به تهدیدهای اخیر نفتالی بنت، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که گفته بود تل‌آویو برای جلوگیری از دستیابی تهران به سلاح اتمی، حمله به تأسیسات و زیرساخت‌های هسته‌ای ایران را ادامه خواهد داد، اظهار داشت این تهدیدهای نفتالی بنت با توجه به جایگاه سیاسی وی به‌عنوان نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی کاملاً ناشیانه و بدون توجه به شرایط بین‌المللی و مغایر با حقوق و قواعد بین‌المللی بوده است.

جعفر قنادباشی، کارشناس مسائل خاورمیانه در گفتگو با سایت شورای راهبردی روابط خارجی در خصوص انفعال سازمان ملل در مواجهه با چنین تهدیدهایی علیه یک کشور دیگر اظهار داشت: ماهیت سازمان ملل از ابتدا برخلاف آنچه تبلیغ‌شده ماهیتی پوششی برای توجیه و پنهان کردن سیاست‌های استعماری و سلطه‌گرانه قدرت‌های بزرگ بوده و متأسفانه در اغلب رویدادهای بین‌المللی برخلاف منافع ملت‌ها، عمل کرده است.

قنادباشی ادامه داد: نه‌تنها در بیرون از سرزمین‌های اشغالی بلکه در داخل و در فضاهای رسانه‌ای و سیاسی بین‌المللی نیز هیچ بهایی برای چنین سخنانی قائل نیستند. حتی شاهد هستیم که در داخل رژیم صهیونیستی به دلیل اختلافات شدید و جایگاه بی‌اعتبار بنت، اشتباهات او را گوشزد نمی‌کنند و ترجیح می‌دهند که در برابر اشتباهاتی که برای یک نخست‌وزیر زیان‌بار است، سکوت اختیار کنند.

قنادباشی با اشاره به این موضوع که بنت از درون حزب کوچکی از رژیم صهیونیستی برخاسته که تاکنون فاقد مکانیسم مشخص و واحدهای ویژه مربوط به تدوین و تنظیم مواضع بین‌المللی و خارجی بوده است، تأکید کرد: «لذا آنچه از زبان او جاری می‌شود بیش از آنکه برخاسته از محاسبات سیاسی و محاسبات مبتنی بر قواعد متعارف موازنه‌های نظامی و سیاسی در منطقه باشد، منعکس‌کننده نگرانی‌ها و خشم او از موقعیت بسیار متزلزل رژیم صهیونیستی و سرچشمه گرفته از شتاب‌زدگی و سردرگمی ناشی از ناکامی‌های دوران پساترامپ محسوب می‌شود.»

این کارشناس مسائل خاورمیانه در پاسخ به این پرسش که آیا سازمان ملل هیچ مسئولیتی در برابر مطرح‌شدن چنین تهدیداتی علیه یک کشور دیگر ندارد،‌ توضیح داد: اصلی‌ترین وظیفه و هدف سازمان ملل تأمین امنیت کشورها است. لذا اگر اراده‌ای در سازمان ملل برای تحقق اصلی‌ترین وظیفه‌اش وجود داشته باشد، مقامات سازمان ملل باید اظهارات سیاستمداران رژیم صهیونیستی را به‌منزله عاملی برای تهدید امنیت منطقه‌ای و حتی جهانی تلقی کنند و آن را اقدامی علیه صلح و آرامش محسوب کرده و بر این اساس این‌گونه موضع‌گیری‌های بنت را دستاویزی برای پیگرد شخص نخست‌وزیر و دیگر سرکردگان رژیم صهیونیستی قرار دهند.

قنادباشی با اشاره به پرونده تاریک سازمان ملل در جانب‌داری ناحق از رژیم صهیونیستی توضیح داد: «متأسفانه سازمان ملل از ابتدای تأسیس تاکنون یعنی حتی زمانی که ده‌ها قطعنامه سازمان ملل، رژیم صهیونیستی را به انواع تجاوزات نظامی، جنایات جنگی و عدول از مقررات بین‌المللی محکوم کردند، هیچ اقدام عملی صورت نداده است. همچنین در بسیاری دیگر از موارد، آمریکایی‌ها همواره با بهره‌برداری از حق وتو از هرگونه تعقیب و یا محکومیت رژیم صهیونیستی جلوگیری کرده‌اند. ازاین‌رو می‌توان گفت در محافل سیاسی و رسانه‌ای امیدی وجود ندارد که سازمان ملل، رژیم صهیونیستی را مورد تعقیب یا محاکمه قرار دهد.»

وی درباره دلیل این مسئله نیز گفت: «چراکه اگر کشورها چنین روندی را در ‍پیش بگیرند سرانجام یا با وتوی آمریکا مواجه می‌شوند یا قطعنامه آن‌ها سرنوشتی شبیه به ده‌ها قطعنامه‌ای که در شورای امنیت و همچنین صدها قطعنامه‌ای که در مجمع عمومی سازمان ملل به تصویب رسیده و هیچ‌کدام جنبه عملی ‍پیدا نکرده‌ است ‍پیدا می‌کند.»

به گفته این کارشناس، ماهیت سازمان ملل از ابتدا برخلاف آنچه تبلیغ‌شده ماهیتی پوششی برای توجیه و پنهان کردن سیاست‌های استعماری و سلطه‌گرانه قدرت‌های بزرگ بوده و متأسفانه در اغلب رویدادهای بین‌المللی برخلاف منافع ملت‌ها، عمل کرده است.

وی ادامه داد: «نشانه روشن و شاهد این امر آن است که هیچ‌یک از ملت‌های جهان و هیچ‌یک از احزاب سیاسی و هیچ‌کدام از شخصیت‌های سیاسی، از سازمان ملل متحد به‌عنوان سازمانی که از حقوق ملت‌ها دفاع می‌کند نام نمی‌برند و عنوان سازمان «ملل متحد» را یک عنوان غیر واقعی به‌حساب می‌آورند.»

قناد باشی ازجمله موانعی که بر سر دولت‌های غربی برای اقدام علیه تهدیدات و تحرکات رژیم صهیونیستی در سازمان ملل وجود دارد را لابی‌گری‌های این رژیم اشغالگر عنوان کرد و گفت: «نفوذ پنهانی و سری لابی‌های اسرائیلی در دولت آمریکا، در دولت‌های اروپایی و حتی درون سازمان ملل تأثیر بسزایی در واکنش آن‌ها به تحرکات تل‌آویو داشته و دارد. چراکه صهیونیست‌ها همواره با استفاده از لابی‌گری گسترده‌شان توانسته‌اند بر همه اقدامات غیرقانونی و جنایتکارانه خود طی بیش از هفت دهه اخیر سرپوش بگذارند.»

به گفته این کارشناس مسائل خاورمیانه نه تنها در قضیه رژیم صهیونیستی بلکه در دیگر مسائل جهانی نیز اغلب ملت‌های جهان، سازمان ملل یا دادگاه لاهه را به‌عنوان مجامعی که حقوق ملت‌ها را دنبال کنند نمی‌شناسند و می‌دانند که قدرت و لابی‌گری در جهان امروز می‌تواند مانع از احقاق حق ملت‌ها شود.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *