جدیدترین مطالب

عقب‌نشینی نیروهای روسیه از قفقاز جنوبی؛ راهبرد یا تاکتیک؟

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: به دنبال انتشار خبری مبنی بر آنکه کرملین به طور ضمنی تأیید کرد که صلح‌بانان روس از منطقه قره‌باغ عقب می‌کشند و سلاح‌ها و تجهیزات خود را به همراه می‌برند، این پرسش به طور جدی مطرح است که آیا روسیه می‌خواهد منطقه قفقاز جنوبی را به غرب واگذار کند؟

اهمیت راهبردی کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شبه قاره گفت: هند و امارات متحده عربی کار بر روی اولین مرحله از ایجاد کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا معروف به کریدور آی‌مک (عرب‌مِد) که به عنوان مسیری جایگزین برای تنگه هرمز و طرح جاده ابریشم چین معرفی شده بود را آغاز کرده‌اند. اگرچه برخی گمانه‌زنی‌ها مطرح است که با ادامه جنگ در غزه و التهاب در خاورمیانه، ممکن است کار بر روی این کریدور به حاشیه رانده شود.

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

Loading

أحدث المقالات

آیا حذف زبان فارسی در افغانستان ممکن است؟

رنگین دادفر سپنتا، وزیر خارجه و مشاور امنیت ملی پیشین افغانستان گفته است که در دوره دوم حاکمیت طالبان «فارسی‌زدایی» عملا به گونه نظام‌مند صورت می‌گیرد.

شویگو:ارتش روسیه از ابتدای امسال، کنترل 547 کیلومترمربع از قلمرو مناطق جدید را به دست گرفته

سرگئی شویگو وزیر دفاع روسیه گفت: از ابتدای سال جاری، ارتش روسیه 547 کیلومتر مربع از قلمرو مناطق جدید کشور را تحت کنترل خود درآورده است. در دو هفته گذشته شهرک های نووباخموتوفکا، سمیونوکا و بردیچی در جمهوری خلق دونتسک آزاد شدند.

عربستان و آمریکا به توافق نزدیک شدند؟

منابع آگاه اعلام کردند دولت جو بایدن و عربستان درحال بررسی‌های نهایی درباره توافقی درخصوص ضمانت‌های امنیتی آمریکا به عربستان و کمک به این کشور در زمینه هسته‌ای برای اهداف غیرنظامی هستند.

Loading

ویژگی‌های «رژیم پادگانی» اسرائیل

۱۴۰۰/۰۲/۲۶ | خبر تاپ, سیاسی, گفتگو

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در رشته مطالعات فلسطین با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی، نایب ارتش آمریکا در ساحل مدیترانه است، گفت: باید این حقیقت را که اسرائیل، رژیمی پادگانی است، در چشم جهانیان جا بیفتد، تا ضمن خنثی کردن تبلیغات پوچ غرب، سازش با رژیمی پادگانی و تبلیغ برای آن هم امتیازی به حساب نیاید.

دکتر مجتبی رحماندوست در گفتگو با سایت شورای راهبردی روابط خارجی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری به مناسبت روز قدس و تاکید ایشان مبنی بر اینکه اسرائیل یک پادگان تروریستی علیه ملت فلسطین و دیگر ملت‌های مسلمان است، خاطرنشان کرد: جبهه غرب تلاش می‌کند رژیم صهیونیستی را رژیمی دموکراتیک، پایبند به حقوق بشر و پیشرفته با انضباط اجتماعی نشان دهد، به طوری که ادعا کنند این رژیم باید رهبر خاورمیانه جدید باشد.

وی با ارائه مثالی در این باره افزود: در کتابی که اخیرا با عنوان «خاطرات گلدامایر» چاپ شده، آمده که تعجب می‌کنم چرا اعراب تا این میزان متعصب هستند؛ ما می‌خواهیم آن‌ها را به پیشرفت و توسعه حقوق بشر برسانیم، اما آن‌ها با ما می‌جنگند و مقاومت می‌کنند!

 

خنثی کردن حربه تبلیغاتی غرب

رحماندوست با بیان اینکه این ویژگی که رژیم صهیونیستی «پادگانی تروریستی» است، در نقطه مقابل این تفسیر غرب از این رژیم قرار دارد، گفت: اگر این ترفند که رژیم صهیونیستی، مبتنی بر حقوق بشر، دموکراتیک و پیشرفته تبلیغ می شود، خنثی گردد و نشان داده شود که اسرائیل، رژیمی نظامی، تروریستی و پادگانی است؛ ماهیت رژیم صهیونیستی از الگو بودن برای آنچه «خاورمیانه جدید» می‌خوانند، افشا و بی‌اعتبار و به عنوان رژیمی پادگانی معرفی می‌شود.

دبیر کل سابق جمعیت دفاع از ملت فلسطین، به اظهارات «جو بایدن» مبنی بر اینکه منافع آمریکا و غرب ایجاب می‌کند در خاورمیانه نماینده رسمی بالذات داشته باشند، ادامه داد: منافع غرب در خاورمیانه با منافع مردم و ملت‌های این منطقه همخوانی ندارد و از این رو چاره‌ای جز این ندارند که رژیم مسلحی ایجاد کنند که تنها به دنبال منافع غرب و تثبیت آن باشد. بنابراین اظهارات رسمی آن‌ها هم موید این مسئله است که رژیم صهیونیستی در جایگاهی است که با سلاح، اهدافش را به پیش ببرد.

 

رژیم صهیونیستی، نایب ارتش آمریکا در ساحل مدیترانه

رحماندوست با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی، نایب ارتش آمریکا در ساحل مدیترانه است، گفت: در مواجهه با برخی اتفاقات شاهدیم قدرت‌های بزرگ جهانی ناو هواپیمابرشان را همراه با نیروهای نظامی‌‌اش، در نزدیک‌ترین نقطه از آن کشور مستقر می‌کنند که در صورت لزوم از روی ناو پروازهای جنگی انجام دهند و نیرو بفرستند، اسرائیل هم چنین نقشی را در ساحل مدیترانه برای تامین منافع غرب و آمریکا بازی می‌کند، بنابراین ایجاب می‌کند که مسلح باشد و هست؛ در واقع شرایط فعلی‌اش با فلسفه وجودی‌اش تطبیق می‌کند.

 

شهروندان رژیم صهیونیستی، شهروندانی عادی نیستند و مسلحند

وی با بیان اینکه تا جایی که اطلاع دارم، شهروندان رژیم صهیونیستی، شهروندانی عادی نیستند و مسلحند، توضیح داد: آن‌ها چون به محض اینکه در مقابل فلسطینیان به مشکل برمی خورند، دست به اسلحه می‌برند، شهروندی عادی نیستند.

 

زندگی پادگانی در اراضی اشغالی

این استاد دانشگاه گفت: همه شهروندان صهیونیستی، به جز کهنسالان، سالی یک بار به اردوگاه‌های آموزش نظامی می‌روند. فقط یک رژیم پادگانی است که می‌خواهد مردمش نظامی‌گری یادشان نرود و استفاده از اسلحه را فراموش نکنند. عملا در هر مقطعی از سال یک‌دوازدهم جمعیت در پادگان زندگی می‌کنند، بنابراین تا پایان سال همه جمعیت یک دور آموزش‌های نظامی را دیده‌اند و در واقع یک زندگی پادگانی دارند.

رحماندوست به بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه فلسطین غصب شده را از روز اول به یک پایگاه تروریسم تبدیل کرده‌اند، اشاره کرد و ادامه داد: از ابتدا، این رژیم به عنوان یک مهمان به منطقه نیامد، بلکه از ابتدا با زور اسلحه جلو آمد. وقتی رژیمی با زور اسلحه زمینش را اضافه می‌کند و فضای زندگی خود را توسعه می‌دهد، مگر می توان آن را با واژه ای غیر از «رژیمی جعلی با اقداماتی تروریستی» توصیف کرد؟

 

مبارزه با اسرائیل مبارزه با ظلم است

وی اضافه کرد: قطعا مبارزه با اسرائیل مبارزه با ظلم است، اما نمی توان چشم امیدی به سران و دولت‌های سازشکار منطقه داشت. آن‌ها با مذاکرات صلح و قراردادهای سازش با رژیم صهیونیستی کاملا خلع سلاح شده و خود را از مبارزه با رژیم صهیونیستی محروم و منفعل ساخته اند.

این تحلیلگر مسائل فلسطین با اشاره به بیانات رهبر انقلاب مبنی بر سست و بی‌پایه بودن منطق پوشالی تاسیس رژیم صهیونیستی، افزود: اگر دزدانی ساکنان خانه‌ای را به زور بیرون کنند، آیا ابتدایی ترین مسئله‌ای که به ذهن این دزدان ساکن جدید در این خانه غصبی و اشغالی می‌رسد، این نیست که سلاح و ابزار دفاعی فراهم کنیم که اگر صاحبخانه خواست خانه را پس بگیرد به او حمله کنیم؟

رحماندوست گفت: این ابزار دفاعی در شرایط فعلی، اسلحه‌ای است که در اختیار ساکنین مناطق اشغالی و رژیم پادگانی صهیونیستی قرار گرفته است.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *