جدیدترین مطالب

اعتراف‌ها و نگرانی اندیشکده آمریکایی از شکست سیاسی رژیم صهیونیستی در غزه

شورای راهبردی آنلاین-رصد: اندیشکده آمریکایی سیاست خاور نزدیک واشنگتن با اعتراف به اینکه رژیم صهیونیستی در جنگ غزه فاقد راهبرد است، هشدار داد سطح جنایات این رژیم به حدی رسیده است که حتی نزدیک‌ترین متحدانش هم نمی‌خواهند در آن‌ها شریک باشند.

ابعاد و پیامدهای سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: سفر اخیر اردوغان به عراق، آن هم بعد از آخرین حضورش در بغداد که به 13 سال قبل برمی‌گردد، یکی از تحولات مهم سیاسی، اقتصادی و امنیتی در روابط دو کشور ارزیابی می‌شود.

عقب‌نشینی نیروهای روسیه از قفقاز جنوبی؛ راهبرد یا تاکتیک؟

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: به دنبال انتشار خبری مبنی بر آنکه کرملین به طور ضمنی تأیید کرد که صلح‌بانان روس از منطقه قره‌باغ عقب می‌کشند و سلاح‌ها و تجهیزات خود را به همراه می‌برند، این پرسش به طور جدی مطرح است که آیا روسیه می‌خواهد منطقه قفقاز جنوبی را به غرب واگذار کند؟

اهمیت راهبردی کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شبه قاره گفت: هند و امارات متحده عربی کار بر روی اولین مرحله از ایجاد کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا معروف به کریدور آی‌مک (عرب‌مِد) که به عنوان مسیری جایگزین برای تنگه هرمز و طرح جاده ابریشم چین معرفی شده بود را آغاز کرده‌اند. اگرچه برخی گمانه‌زنی‌ها مطرح است که با ادامه جنگ در غزه و التهاب در خاورمیانه، ممکن است کار بر روی این کریدور به حاشیه رانده شود.

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

Loading

أحدث المقالات

اعتراف‌ها و نگرانی اندیشکده آمریکایی از شکست سیاسی رژیم صهیونیستی در غزه

شورای راهبردی آنلاین-رصد: اندیشکده آمریکایی سیاست خاور نزدیک واشنگتن با اعتراف به اینکه رژیم صهیونیستی در جنگ غزه فاقد راهبرد است، هشدار داد سطح جنایات این رژیم به حدی رسیده است که حتی نزدیک‌ترین متحدانش هم نمی‌خواهند در آن‌ها شریک باشند.

ابعاد و پیامدهای سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: سفر اخیر اردوغان به عراق، آن هم بعد از آخرین حضورش در بغداد که به 13 سال قبل برمی‌گردد، یکی از تحولات مهم سیاسی، اقتصادی و امنیتی در روابط دو کشور ارزیابی می‌شود.

امیرعبداللهیان وارد گامبیا شد + فیلم

تهران- ایرنا- حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در راس هیاتی به‌ منظور شرکت در پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی وارد بانجول پایتخت گامبیا شد.

اهانت دوباره به قرآن کریم در سوئد

تهران- ایرنا- یک زن سوئدی افراطی و ضد اسلام روز جمعه در شهر مالمو در سوئد در اقدامی شنیع یک نسخه از قرآن کریم را به آتش کشید.

Loading
واکنش ایران به نقض برجام؟

تقویت روابط با متحدان، پاسخ ایران به بدعهدی آمریکا

۱۳۹۵/۰۹/۱۷ | نمای راهبردی

شورای راهبردی آنلاین - رسانه ها: امروز فقط یک راه در مقابل ایران است و آن اینکه با عیان شدن بد عهدی آمریکا با تمام توان و به صورت علنی حمایتش از محور مقاومت را افزایش دهد.

سید مجتبی حیدری کارشناس مسائل غرب آسیا و شمال آفریقا درباره نقض فاحش برجام از طرف آمریکایی ها و تحولات جاری در منطقه، اظهار داشت: آمریکا برجام را فعلا پاره نخواهد کرد و بدنبال آنست تا به جای از بین بردن برجام در عمل به بد عهدی های خود ادامه دهد تا جمهوری اسلامی ایران پس از بد عهدی ها و تحریم های جدید و فشار برجام را ملغی کند.

وی گفت: اتفاقا جمهوری اسلامی ایران دست برتر را دارد و این ایران است که از طرفی ثابت کرده به تمام تعهدات خود عمل کرده و از طرفی با حمایت های روز افزون از محور مقاومت آمریکا را تحت فشار قرار داده تا اگر کسی بخواهد برجام را پاره کند آمریکایی ها عامل آن باشند.

حیدری ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران با حمایت خود از دولت هایی قانونی سوریه و عراق، داعش را زمین گیر کرده و با آزادسازی حلب عملا محور مقاومت قدرت را در دست گرفته و زنگ خطر برای آمریکا به صدا در آمده است و آمریکایی ها حداکثر می توانند در رسانه ها از ایران بخواهند سیاست های خود را در منطقه تعدیل کند و از همان رسانه ها شاهد پیروزی محور مقاومت باشند.

کارشناس مسایل غرب آسیا با بیان این مطلب که جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت بدون شک پیروز بلامنازع حوادث منطقه هستند، تصریح کردپس از پیروزی در این حوادث ایران می تواند برجام را هم پاره کند چون ایران به همه تعهدات خود عمل کرده و آمریکا مکررا آن را نقض کرده است البته این مورد بستگی به سیاست های دولت و دستگاه دیپلماسی دارد که تا چه حد و تا کجا می خواهد علی رغم بد عهدی های آمریکا، بر برجام پافشاری کند.

وی در ادامه گفت: حضور وزیر خارجه کشورمان در هند پس از نقض فاحش برجام این نوید را می دهد که دولت به سیاست های درست منطقه ای بازگردد و همه تخم مرغ هایش را در سبد برجام نگذارد و با ایجاد یک ائتلاف بین المللی اهداف خود را دنبال کند و برجام فقط سندی برای محکوم کردن سیاست های مزورانه آمریکا و فصل جدیدی برای مبارزه با استکبار باشد.

حیدری افزود: اوباما به دنبال این بود تا با کمک به عراق برای حمله به موصل هیلاری کلینتون را در موقعیت بهتری در مقابل ترامپ قرار دهد، اما حالا بر سر دو راهی مانده است چون در صورت کمک و پیروزی عراق هدف جمهوری اسلامی ایران محقق می شود و در صورتی که صحنه را ترک کند با پیروزی قطعی عراق این ایران است که به عنوان تنها حامی واقعی عراق در جنگ با داعش پیروز خواهد شد.

کارشناس غرب آسیا تاکید کرد: امروز با عیان شدن بد عهدی آمریکا جمهوری اسلامی ایران باید با تمام توان و به صورت علنی از مقاومت حمایت کند. ایران برای فزون بخشیدن قدرت خود باید بصورت جدی تر وارد ماجرای یمن شود چون یمن هم عربستان را که حافظ منافع آمریکا در منطقه و حامی تروریسم است را سر جایش می نشاند هم اینکه در صورتی که واقعا ترامپ با عربستان مشکل داشته باشد از این اتفاق بهره لازم را ببرد و عربستان را به انزوا بکشاند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ایران اضافه بر چین می تواند بیشترین بهره را از وضعیت اقتصادی روسیه ببرد و علاوه بر اینکه از روسیه به عنوان اهرم فشار در مقابل آمریکا استفاده کند روابط تجاری خود با روسیه را وسیعتر کند و در نهایت اینکه ارتباط متوازن ایران با چین، روسیه، هند و دیگر کشورهای منطقه بهبود وضعیت اقتصادی را به ارمغان خواهد داشت.

منبع: خبرگزاری مهر

بازنشر مصاحبه به معنای رد یا تایید نظرات مصاحبه شونده از سوی پایگاه اینترنتی شورای راهبردی روابط خارجی نیست.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *