جدیدترین مطالب

عقب‌نشینی نیروهای روسیه از قفقاز جنوبی؛ راهبرد یا تاکتیک؟

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: به دنبال انتشار خبری مبنی بر آنکه کرملین به طور ضمنی تأیید کرد که صلح‌بانان روس از منطقه قره‌باغ عقب می‌کشند و سلاح‌ها و تجهیزات خود را به همراه می‌برند، این پرسش به طور جدی مطرح است که آیا روسیه می‌خواهد منطقه قفقاز جنوبی را به غرب واگذار کند؟

اهمیت راهبردی کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شبه قاره گفت: هند و امارات متحده عربی کار بر روی اولین مرحله از ایجاد کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا معروف به کریدور آی‌مک (عرب‌مِد) که به عنوان مسیری جایگزین برای تنگه هرمز و طرح جاده ابریشم چین معرفی شده بود را آغاز کرده‌اند. اگرچه برخی گمانه‌زنی‌ها مطرح است که با ادامه جنگ در غزه و التهاب در خاورمیانه، ممکن است کار بر روی این کریدور به حاشیه رانده شود.

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

Loading

أحدث المقالات

تصاویری از درگیری دانشجویان و پلیس در تظاهرات حمایت از فلسطین در آمریکا

در روزهای اخیر دانشگاه‌های معتبر آمریکایی به دلیل تلفات بالای غیرنظامیان در نوارغزه در عملیات نیروهای اسرائیل و کمک های ارائه شده توسط آمریکا به تل آویو، به کانون خشم و اعتراض نسبت به عملیات اسرائیل تبدیل شده‌اند. این گالری اسپوتنیک به اعتراضات دانشجویی در آمریکا اختصاص دارد.

پلیس فرانسه وارد دانشگاه «ساینس‌پو» شد

پلیس فرانسه امروز جمعه دوم ماه مه برای متفرق کردن تظاهرات گروه‌های دانشجویی حامی فلسطین وارد دانشگاه معتبر «مطالعات سیاسی پاریس»، معروف به «ساینس پو» شد.

«جنگ ترکیبی و فعالیت‌های خصمانه‌ روسیه در سراسر اروپا»؛ ناتو زنگ خطر را به صدا درآورد

ائتلاف نظامی غرب تحت رهبری ایالات متحده نسبت به آنچه «فعالیت هیبریدی» مسکو در جمهوری چک، استونی، آلمان، لتونی، لیتوانی، لهستان و بریتانیا خواند، به شدت ابراز نگرانی کرد. سازمان پیمان آتلانتیک شمالی، ناتو ضمن طرح این نگرانی در خصوص «فعالیت‌های خصمانه» روسیه در سراسر اروپا هشدار داده است.‌

افراد مبتلا به ایدز،هپاتیت و سرطان اکنون برای خدمت در ارتش اوکراین آماده محسوب می شوند

وزارت دفاع اوکراین دستور حاوی فهرستی از بیماری هایی منتشر کرد که افراد مشمول خدمت سربازی حتی در صورت ابتلا به آنها برای خدمت در ارتش اوکراین آماده محسوب می شوند – در میان این بیماری ها اشکال خاصی از عقب ماندگی ذهنی و بیماری روانی وجود دارد.

Loading
15اسفند ماه 1397

رسانه ها؛ پیامد شکست گفتگوهای ویتنام و…

۱۳۹۷/۱۲/۱۵ | گزیده های راهبردی

شورای راهبردی آنلاین: بازسازی سایت آزمایش‌های موشکی کره شمالی در پی شکست گفتگوهای ویتنام، آمادگی ارتش امریکا برای جنگ زیرزمینی ، هشدار دوباره پوتین به خروج آمریکا از پیمان منع موشک‌های میانبرد ، نشست کمیسیون مشترک برجام با محوریت سازوکار مالی اروپا در اتریش، دیدار وزیر دفاع ترکیه و نماینده ویژه آمریکا در امور سوریه، ادامه مذاکرات آمریکا و طالبان افغانستان در دوحه، کاهش تنش های هند و پاکستان، مخالفت پارلمان های محلی اسکاتلند و ولز با اجرایی شدن توافق برگزیت و بازگشت خوان گوایدو به ونزوئلا و ادامه اختلافات تنش در روابط پکن و لندن با اعزام ناو هواپیمابر بریتانیا به دریایی چین جنوبی از مهم‌ترین خبرهای روابط خارجی بود که در رسانه ها بازتاب یافت. در ادامه گزیده ای از آنها را مرور می کنیم.

یورونیوز: برخی منابع در کره جنوبی و ایالات متحده آمریکا می‌گویند کرۀ شمالی در حال بازسازی بخشی از سایت آزمایشهای موشکی است که سال گذشته پس از دیدار با دونالد ترامپ تخریب کرد. بنا بر گزارش خبرگزاری یونهاپ کرۀ جنوبی و دو اتاق فکر آمریکا در روز سه‎‌شنبه مبتنی بر تصاویر ماهواره‌ای، عملیات بازسازی در ایستگاه پرتاب ماهوارۀ «سوهائی» در سایت موشکی «تونگ چانگ-ری» در جریان است. عملیات بازسازی در حالی آغاز شده که جان بولتون، مشاور امنیت ملی آمریکا هشدار داده است چنانچه پیونگ‌یانگ برنامۀ تسلیحات هسته‌ای خود را رها نکند، تحریم‌های بیشتری علیه این کشور به اجرا گذاشته خواهد شد.

اسپوتنیک روسیه: آمریکا خبر از آماده سازی ارتش این کشور برای مقابله با جنگ زیر زمینی داد. به گزارش اسپوتنیک، به نقل از بیانیه منتشره در سایت اداره تحقیقات پیشرفته وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا DARPA ، پنتاگون تصمیم گرفته است اجرای پروژه های “حفاری” به نام «تونل های تاکتیکی» برای مقابل با دشمن در زیر زمین را آغاز نماید.

خبرگزاری فارس: رئیس‌جمهور روسیه، خروج آمریکا از پیمان منع موشک‌های میانبرد، را اقدامی در جهت بی‌ثباتی امنیت جهانی ارزیابی کرد. به گزارش خبرگزاری فارس، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه امروز چهارشنبه از تصمیم آمریکا برای خروج از پیمان منع موشک‌های میانبرد (INF) انتقاد کرد.پوتین گفت: «خروج واشنگتن از پیمان منع موشک‌های میانبرد، اقدامی در جهت بی‌ثباتی امنیت جهانی است.»

خبرگزاری تسنیم: یازدهمین کمیسیون مشترک برجام در سطح مدیران سیاسی و معاونان وزرای خارجه ایران و گروه۱+۴ (آلمان،‌ انگلیس، فرانسه، روسیه و چین) امروز در حالی در وین آغاز به کارکرد که شرکت‌کنندگان قرار است درباره جزئیات سازوکار مالی جدید اروپا رایزنی کنند.به گزارش خبرگزاری تسنیم، «هلگا اشمید» دبیرکل سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا ریاست این نشست را بر عهده دارد.

الکوثرفارسی: وزیر دفاع ترکیه و نماینده ویژه آمریکا در امور سوریه با محوریت تحولات سوریه دیدار و گفت‌وگو کردند.به گزارش پایگاه شبکه الکوثر،  خلوصی آکار، وزیر دفاع ترکیه و جیمز جفری، نماینده ویژه آمریکا در امور سوریه در آنکارا دیدار و گفت‌وگو کردند.بر اساس اعلام وزارت دفاع ترکیه، در این دیدار آخرین تحولات در سوریه و در صدر آن وضعیت شرق فرات ومنبج مورد بررسی قرار گرفت.

رادیو چین: مذاکرات نمایندگان طالبان افغانستان و آمریکا روز چهارشنبه 27 فوریه در دوحه قطر ادامه دارد.دو طرف در ادامه مذاکرات درباره سازوکار عقب نشینی نیروهای آمریکایی از افغانستان و همچنین تضمین های طالبان مبنی بر اینکه از خاک افغانستان برای حمله به دیگران استفاده نخواهند کرد، تبادل نظر کردند.

خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا):  وزیر امور خارجه پاکستان گفت: به نظر می‌رسد تنش‌های اخیر بین هند و پاکستان در حال کم شدن است و اسلام آباد نیز از این پیشرفت استقبال می‌کند. با این حال برخی اخبار از تبادل آتش نیروهای هندی و پاکستانی در منطقه به شدت نظامی شده مرز کشمیر حکایت دارد. به گزارش ایسنا، شاه محمود قریشی ، وزیر امور خارجه پاکستان به خبرنگاران گفت: به نظر می‌رسد تنش‌های میان هند و پاکستان رو به کاهش است و این یک قدم مثبت است.

 خبرگزاری مهر:   پارلمان های محلی اسکاتلند و ولز در یک رای گیری با اجرایی شدن توافق برگزیت مخالفت کردند.به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اروپا آنلاین، پارلمان‌های محلی اسکاتلند و ولز نشستی را در خصوص بحث و رأی گیری درباره برگزیت برگزار کردند.

دویچه وله : خوان گوایدو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا از تشدید فشار بر دولت مادورو خبر داده است. نیکلاس مادورو، رئیس جمهوری این کشور نیز گفته است که به زودی به آشوب این “اقلیت مجنون” که خواستار سرنگونی او هستند، پایان خواهد داد.گوایدو پس از یک سفر ده روزه به کشورهای آمریکای جنوبی روز دوشنبه ۱۳ اسفند (چهارم مارس) به ونزوئلا بازگشت.

پارس تودی : بدنبال تصمیم بریتانیا، برای اعزام یک فروند ناو هواپیمابر به منطقه دریای چین جنوبی و اعتراض شدید مقامات چینی به لندن، سفر وزیر دارایی بریتانیا به پکن لغو شد.به گزارش پارس تودی، وزارت دارایی بریتانیا روز چهارشنبه در بیانیه ای اعلام کرد، «فیلیپ هاموند» وزیر دارایی این کشور که قصد داشت با مقامات چینی در پکن دیدار و گفت و گو کند، پس از اظهارات انتقادی مقامات چین، سفر وی لغو شده است.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *