جدیدترین مطالب

عقب‌نشینی نیروهای روسیه از قفقاز جنوبی؛ راهبرد یا تاکتیک؟

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: به دنبال انتشار خبری مبنی بر آنکه کرملین به طور ضمنی تأیید کرد که صلح‌بانان روس از منطقه قره‌باغ عقب می‌کشند و سلاح‌ها و تجهیزات خود را به همراه می‌برند، این پرسش به طور جدی مطرح است که آیا روسیه می‌خواهد منطقه قفقاز جنوبی را به غرب واگذار کند؟

اهمیت راهبردی کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شبه قاره گفت: هند و امارات متحده عربی کار بر روی اولین مرحله از ایجاد کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا معروف به کریدور آی‌مک (عرب‌مِد) که به عنوان مسیری جایگزین برای تنگه هرمز و طرح جاده ابریشم چین معرفی شده بود را آغاز کرده‌اند. اگرچه برخی گمانه‌زنی‌ها مطرح است که با ادامه جنگ در غزه و التهاب در خاورمیانه، ممکن است کار بر روی این کریدور به حاشیه رانده شود.

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

Loading

أحدث المقالات

«جنگ ترکیبی و فعالیت‌های خصمانه‌ روسیه در سراسر اروپا»؛ ناتو زنگ خطر را به صدا درآورد

ائتلاف نظامی غرب تحت رهبری ایالات متحده نسبت به آنچه «فعالیت هیبریدی» مسکو در جمهوری چک، استونی، آلمان، لتونی، لیتوانی، لهستان و بریتانیا خواند، به شدت ابراز نگرانی کرد. سازمان پیمان آتلانتیک شمالی، ناتو ضمن طرح این نگرانی در خصوص «فعالیت‌های خصمانه» روسیه در سراسر اروپا هشدار داده است.‌

افراد مبتلا به ایدز،هپاتیت و سرطان اکنون برای خدمت در ارتش اوکراین آماده محسوب می شوند

وزارت دفاع اوکراین دستور حاوی فهرستی از بیماری هایی منتشر کرد که افراد مشمول خدمت سربازی حتی در صورت ابتلا به آنها برای خدمت در ارتش اوکراین آماده محسوب می شوند – در میان این بیماری ها اشکال خاصی از عقب ماندگی ذهنی و بیماری روانی وجود دارد.

Loading

بنیاد «دفاع از دمکراسی ها» از کاربران ایرانی جاسوسی می کند

۱۳۹۷/۰۳/۲۸ | علمی - فرهنگی

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها: وبلاگ اف دی دی لیکس فاش کرد: بنیاد دفاع از دمکراسی ها با جاسوسی از حساب های کاربری ایرانیان در شبکه های اجتماعی، در صدد گرفتن نقطه های ضعف از جمهوری اسلامی ایران است.

اف دی دی لیکس نوشته است: در تارنمای آمریکایی ترگوم شلیشی (Targum Shlishi) که بر موضوعات مربوط بر جامعه یهودیت تمرکز دارد، سند منتشر شده از اجرایی شدن پروژه ای حکایت دارد که به موجب آن شبکه های اجتماعی کاربران ایرانی را برای ارزیابی تاثیر تحریم های غرب بر حکومت و شناسایی نشانه هایی از نارضایتی های مردم تحلیل و بررسی می کنند.
بنا بر اطلاعات ارائه شده، بنیاد دفاع از دمکراسی ها مجری این پروژه است که از فناوری شبکه های اجتماعی در سطح نظامی برای بررسی محتوای ارتباطات کاربران ایرانی استفاده می کند تا ببیند آیا تحریم های اقتصادی بر نارضایتی در طبقه متوسط و مرفه تا کارگری تاثیری دارد.
بنا بر نوشته وبلاگ اف دی دی لیکس، این پروژه از سال 2012 (91-1390) شروع شده و تاکنون نیز دست اندرکاران آن با کمک های مالی رژیم صهیونیستی، آمریکا و تازه تر عربستان سعودی و امارات متحده عربی رقبای منطقه ای جمهوری اسلامی از مکالمات خصوصی کاربران ایرانی جاسوسی کرده اند.
در ادامه مطلب آمده است: این چیزعجیبی نیست! هر کارشناس مسائل ایران اوایل سال میلادی جاری (دی 96) پس از روی دادن نخستین وقایع اعتراضی در مشهد می توانست وجود فعالیت های عجیب را در شبکه های اجتماعی این کشور تشخیص دهد که شامل ناامید کردن ایرانیان از هرتلاشی برای اصلاح، تشویق به ادامه اعتراض و تبلیغ حمایتی از رضا پهلوی و مریم رجوی بود.
راهبرد امنیت ملی دونالد ترامپ با عنوان «تغییر حکومت» نیز با استناد به هزاران حساب کاربری جعلی ترتیب داده شد، درست مانند حساب های کاربری که برای تاثیر گذاری بر نتیجه انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 آمریکا شکل گرفت.
جالب اینکه در هر دو مورد ردپای بنیاد دفاع از دمکراسی ها دیده می شود که در رسوایی جرج نادر (George Nader) برای اعمال نفوذ بر سیاست کاخ سفید در مورد خلیج فارس نیز نقش داشت. وی همچنین با همکاری جوئل زامل (Joel Zamel) کارشناس اسرائیلی با دست بردن در شبکه های اجتماعی بر انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تاثیر گذاشت.
وبلاگ آمریکایی نوشته است: به نظر می رسد آنچه این روزها در شبکه های اجتماعی ایران روی می دهد، تلاش این گروه ها برای تبلیغ دیدگاه های موافق مداخله خارجی و حامی تغییر حکومت است.
برکسی پوشیده نیست که خروج رئیس جمهوری آمریکا از توافق هسته ای (برجام) نیز عمدتا نتیجه تلاش های بنیاد دفاع از دمکراسی ها بود. این بنیاد که به توجه و پژوهش بر محور خاورمیانه به ویژه درگیری ها و مسائل مرتبط با تل آویو تمرکز دارد، دنباله رو مواضع حزب لیکود و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل است.
در پایان مطلب وبلاگ اف دی دی لیکس آمده که بنیانگذاران اصلی این بنیاد محصول فکری یکی از روزنامه نگاران نیویورک تایمز (کلیفورد می) تقریبا همگی آمریکاییان یهودی هستند که پیشینه ای طولانی در تامین مالی سازمان های حامی رژیم صهیونیستی دارند.

منبع: ایرنا

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *