جدیدترین مطالب

تردید عربستان درباره توافق تجارت آزاد شورای همکاری خلیج فارس با چین

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: دیپلمات پیشین کشورمان درباره تردید عربستان برای تعامل با چین در چارچوب توافق تجارت آزاد چین و کشورهای شورای همکاری خلیج فارس گفت: این موضوع صرفا دلیل اقتصادی یا سیاسی ندارد، ضمن آنکه دلایل این تعلل و تاخیر با توجه به تحولات منطقه و بین‌الملل به‌طور لحظه‌ای تغییر کرده و قطعا در راستای منافع هر یک از کشورهای طرف توافق است.

تحلیلی بر قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای عضویت کامل فلسطین

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: پاره کردن منشور سازمان ملل از سوی نماینده رژیم اسرائیل در واکنش به قطعنامه عضویت کامل فلسطین به‌معنای پذیرش پایان دادن به دولتی به اسم اسرائیل توسط نماینده این رژیم است.

نقش آمریکا در عملیات نظامی رژیم‌ صهیونیستی در رفح

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: از ابتدای تأسیس رژیم ‌صهیونیستی تاکنون، آمریکا همواره بخش مهمی از «سیاست‌های جنگ‌طلبانه» این رژیم‌ در منطقه بوده است. جنگ غزه و حمله به رفح نیز از این قاعده مستثنا نیست.

راهبرد تحریمی آمریکا در حوزه هوش مصنوعی و الزامات مقابله با آن

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: مدیرکل نظام فنی، اجرایی و ارزشیابی وزارت نفت گفت: هوش مصنوعی این قابلیت را دارد که فاصله کشورهای کمتر توسعه یافته با کشورهای توسعه یافته را به‌سرعت در حوزه علم و فناوری کاهش دهد، از این ‌رو، آمریکا به‌دنبال اعمال تحریم بر هوش مصنوعی در کشورهای رقیب خود ازجمله ایران است.

Loading

أحدث المقالات

Loading
شورای روابط خارجی آمریکا بررسی کرد

بایدها و نبایدهای واشنگتن در قبال سوریه

۱۳۹۳/۱۲/۱۵ | موضوعات

شورا آنلاین – ترجمه: شورای روابط خارجی آمریکا نشستی را به ریاست ریچارد هاس، با موضوع سوریه و با حضور سخنرانانی از جمله رایان کراکر، سفیر اسبق آمریکا در سوریه، چارلز دونه، رییس برنامه خاورمیانه در خانه آزادی (Freedom House) و رییس سابق کارکنان شورای امنیت ملی در امور عراق، پاول پیلار، افسر سابق اطلاعات ملی آمریکا در امور خاور نزدیک و جنوب آسیا در سیا، برگزار کرد.

هدف از برگزاری این نشست طرح موضوعات مربوط به سوریه در جهت اثرگذاری بر افکار عمومی بود. در این نشست ابتدا درباره سوریه طرح مساله و سپس به بررسی این امر پرداخته شد که چرا این موضوعات برای آمریکا اهمیت دارد.

محورهای اصلی این سخنرانی ها به شرح زیر بود:

  • وقوع فاجعه انسانی در سوریه
  • اختلافات و شکاف عمیق بین مخالفان نظام بشار اسد
  • عدم تحقق وعده های بین المللی برای کمک رسانی به مردم
  • طیف افراطی مخالفان سوریه به گونه ای است که حتی القاعده هم نمی خواهد با آن در ارتباط باشد
  • آمریکا باید نگران صادرات خشونت از سوریه به دیگر کشورها باشد
  • خیزش رادیکالیسم خشونت گرا و مشکل آوارگان، مسایل راهبردی ناشی از درگیری در سوریه است
  • جایگاه ایران در پی این بحران در منطقه تقویت شده است
  • بی عملی آمریکا در قبال تحولات سوریه منجر به این گرایش شده که تصمیم گیرندگان در خاورمیانه، تصمیمات خود را بدون در نظر گرفتن ملاحظات آمریکا اتخاذ کنند
  • آمریکا ممکن است در آینده قادر نباشد تسلیحاتی را که در اختیار شورشیان می گذارد، باز پس گیرد.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *