جدیدترین مطالب

اهمیت راهبردی کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شبه قاره گفت: هند و امارات متحده عربی کار بر روی اولین مرحله از ایجاد کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا معروف به کریدور آی‌مک (عرب‌مِد) که به عنوان مسیری جایگزین برای تنگه هرمز و طرح جاده ابریشم چین معرفی شده بود را آغاز کرده‌اند. اگرچه برخی گمانه‌زنی‌ها مطرح است که با ادامه جنگ در غزه و التهاب در خاورمیانه، ممکن است کار بر روی این کریدور به حاشیه رانده شود.

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

Loading

أحدث المقالات

حمله راکتی مقاومت به «نتساریم»

منابع فلسطینی در حالی از حمله مقاومت به مرکز نظامی رژیم صهیونیستی خبر دادند که کابینه جنگ رژیم صهیونیستی تا ساعاتی دیگر جلسه مهمی برگزار خواهد کرد….

ببینید | سلفی مردم روسیه با تانک‌های آمریکایی در «پارک پیروزی»

برپایی نمایشگاهی از تسلیحات و تجهیزات جنگی که در عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین به دست نظامیان روس افتاده است، با استقبال شمار قابل توجهی از شهروندان مسکو در نخستین روز نمایشگاه همراه شد. جمعی از شهروندان مسکو با حضور در پارک پیروزی، از این تجهیزات دیدن کردند و با آنها عکس یادگاری گرفتند. این نمایشگاه تسلیحات ضبط شده متعلق به اوکراین و ۱۱ کشور حامی کی‌یف در مصاف نظامی با روسیه را نشان می‌دهد. منبع: ایرنا

Loading

نقدی بر “دانشگاه در همه جا”

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ | موضوعات

شورا آنلاین – ترجمه: فراهم کردن دسترسی رایگان به باشگاه های ورزشی موجب می‌شود. مردم سالم و باانگیزه به استفاده بیشتر از این اماکن تشویق شده و در نتیجه سالم‌تر می‌مانند. اما نمی توان انتظار داشت صرف دسترسی به باشگاه های ورزشی سلامتی را در مورد افرادی با سلامتی کمتر، به ویژه آنهایی که از مشکلات خاصی رنج می برند، به ارمغان آورد، چرا که بعضی به یک مربی درمانگر شخصی نیاز دارند و بعضی نیز نیازمند مراقبت مستمری هستند که پزشکان و بیمارستان‌ها ارائه میکنند.

اندرو پی. کلی در مقاله‌ای که اندیشکده امریکن اینترپرایز منتشر کرد، نوشت: با همین قیاس، دوره های آموزشی آنلاین نیز در راستای فراگیری مهارت های جدید، گام بزرگی محسوب می شوند، اما به گونه ای هستند که بیشتر به افرادی که از هوش بالاتری برخوردارند، کمک می کنند تا تواناتر شوند و برای آنهایی که از نظام آموزشی فعلی عقب افتاده باشند، کار چندانی نمی کنند.

کوین کری در کتاب جدید و بحث‌انگیز خود می‌نویسد: در آینده تمامی کتاب‌ها، مقالات، سخنرانی ها، فیلم ها و عکس‌ها به صورت دیجیتال و از طریق اینترنت، در دسترس تمام مردم در هر کجای دنیا قرار خواهد گرفت و در نتیجه آموزش سطح عالی که به طور تاریخی محدود به دانشگاه‌ها با هزینه های بالا بوده، همه جا در اختیار همه قرار خواهد گرفت.

کری می‌پذیرد که عدم شخصی بودن و سازگاری با ویژگی های فردی از نواقص عمده این شیوه از آموزش است، اما امیدوار است که این امر با پیشرفت‌های آتی در زمینه هوش مصنوعی برطرف گردد.

در مقابل با کمی دقت در می‌یابیم که شیوه های آموزش آنلاین تا حد زیادی از سوی دانشجویان فعال و باانگیزه که در سطح مطلوبی از تحصیلات هستند، مورد استفاده قرار می گیرد و در میان آنها که اینگونه نیستند، چندان مورد استقبال نیست.

محرک‌های آموزشی در حال حاضر گزینشی، نیازمند تماس مستقیم و نسبتا گران هستند. دانش آموزان اغلب 60 ساعت در هفته را در همکاری نزدیک با مربیان و همسالان خود در پروژه های گروهی می گذرانند و این محرک ها با آنچه که در دوره های آموزشی مجازی فراهم می‌شود، شباهت چندانی ندارد.

از سوی دیگر کری عقیده ویلیام بونز در خصوص اینکه چگونه فناوری می تواند تحصیلات عالی را تغییر دهد تشریح می کند، اما باید توجه داشت نظر بونز نتیجه بررسی دوره های مرکب (حضوری و مجازی) در کالج‌های 4 ساله بود، نه آنهایی که به صورت تماما آنلاین در دسترس همه بوده اند.

در مجموع می توان گفت از آنجا که مجموعه دانش آموزان و دانشجویان آینده بزرگ و متنوع است، آینده آموزش یک چادر بزرگ خواهد بود که شامل ایده های جدید می شود، نه فقط شیوه های آموزش مجازی. بعضی از شیوه های آموزشی از جمله همین شیوه‌های مجازی کم هزینه و با ارتباطات بین فردی اندک خواهند بود و بعضی دیگر از طریق تماس های منظم و هزینه های مالی قابل توجه و به این ترتیب پیشگامان این عرصه محصولات متنوع و مختلفی را در این رابطه ایجاد خواهند کرد، چرا که محصلان تمایلات مختلفی دارند.

نویسنده (اندرو پی. کلی) با این دیدگاه کری موافق است که تحصیلات عالی سنتی به سرعت در حال رفتن در یک بحران عمیق است و بنابراین نیازمند یک جایگزین. وی همچنین می‌پذیرد که تحصیلات تکمیلی باز منجر به ایجاد طیف گسترده ای از محصولات می شود که به خوبی به نیازهای دانش آموزان امروز پاسخ می گوید، اما تصریح می کند که باید پذیرفت آینده آموزش فراتر از آموزش های آنلاین صرف است. “دانشگاه در همه جا” برای عده ای یک شیوه عالی است، اما دانشگاه برای همه نیست.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *