جدیدترین مطالب

عقب‌نشینی نیروهای روسیه از قفقاز جنوبی؛ راهبرد یا تاکتیک؟

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: به دنبال انتشار خبری مبنی بر آنکه کرملین به طور ضمنی تأیید کرد که صلح‌بانان روس از منطقه قره‌باغ عقب می‌کشند و سلاح‌ها و تجهیزات خود را به همراه می‌برند، این پرسش به طور جدی مطرح است که آیا روسیه می‌خواهد منطقه قفقاز جنوبی را به غرب واگذار کند؟

اهمیت راهبردی کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شبه قاره گفت: هند و امارات متحده عربی کار بر روی اولین مرحله از ایجاد کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا معروف به کریدور آی‌مک (عرب‌مِد) که به عنوان مسیری جایگزین برای تنگه هرمز و طرح جاده ابریشم چین معرفی شده بود را آغاز کرده‌اند. اگرچه برخی گمانه‌زنی‌ها مطرح است که با ادامه جنگ در غزه و التهاب در خاورمیانه، ممکن است کار بر روی این کریدور به حاشیه رانده شود.

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

Loading

أحدث المقالات

نیویورک‌تایمز: نتانیاهو در حال بررسی اداره غزه توسط ائتلاف عربی-اسرائیلی است

رسانه آمریکایی روز جمعه گزارش داد مقامات دفتر «بنیامین نتانیاهو» درحال سبک و سنگین کردن نقشه‌هایی برای اداره غزه پس از جنگ با کمک ائتلافی از کشورهای عربی از جمله مصر، عربستان سعودی و امارات عربی متحده هستند.

شکست محافظه‌کاران بریتانیا در رای‌گیری محلی؛ حزب کارگر خواستار برگزاری انتخابات پارلمانی شد

رأی دهندگان بریتانیایی در انگلستان و ولز روز پنجشنبه برای انتخاب شهرداران، اعضای شوراهای شهر و کمیسرهای پلیس پای صندوق‌ رای رفتند. همچنین حوزه انتخابیه بلکپول جنوبی، شاهد برگزاری یک انتخابات میان دوره‌ای برای پارلمان بریتانیا بود. رای دهندگان در مجموع بیش از ۲۵۰۰ عضو شورای شهر را انتخاب کردند.

Loading
در گزارش ارتش رژیم صهیونیستی مطرح شد

چالش های امنیتی اسرائیل در خاورمیانه

۱۳۹۵/۱۱/۰۹ | موضوعات

شورای راهبردی آنلاین - رسانه ها: از آنجایی که در سوریه جنگ در جریان است، مرز اسرائیل غیرقابل پیش‌بینی است. در منطقه «جولان» سوریه، نیروهای دولت سوریه، گروههای مسلح، حزب‌الله و تکفیری‌های داعش به صورت روزانه با یکدیگر درگیر هستند و برخی اوقات این خشونت‌ها به مرز کشیده می‌شود و تهدیدی برای تپه‌های جولان به حساب می آید.

پایگاه اطلاع‌رسانی ارتش جنگ رژیم صهیونیستی در گزارشی با عنوان چالش‌های امنیتی اسرائیل به مشکلاتی اشاره کرد که این رژیم در خاورمیانه با آن روبرو است.

در مقدمه این گزارش آورده شده است که اسرائیل با سوریه، غزه، کرانه باختری، لبنان و سینا مرز دارد که تمامی این بخش‌های عملیاتی، چالش‌های مربوط به خود را دارند.

در این گزارش ارتش اسرائیل آمده است، از آنجایی که در سوریه جنگ در جریان است، مرز اسرائیل غیرقابل پیش‌بینی است و توضیح داده است در منطقه «جولان» سوریه، نیروهای دولت سوریه، گروههای مسلح، حزب‌الله و تکفیری‌های داعش به صورت روزانه با یکدیگر درگیر هستند و برخی اوقات این خشونت‌ها به مرز کشیده می‌شود و تهدیدی برای تپه‌های جولان به حساب می آید.

ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که تل‌آویو سیاست عدم دخالت در درگیری‌های سوریه را همچنان حفظ کرده است اما اگر نظامیان و غیرنظامیان این رژیم تهدید شوند، ارتش این رژیم بر طبق آن، پاسخ خواهند داد.

ارتش رژیم صهیونیستی در گزارش خود همچنین مدعی شد که کمک‌های پزشکی در اختیار مردم سوریه در مرز قرار می‌دهد و آنها را در بیمارستان اسرائیل تحت مداوا قرار می‌دهد.

پیش از این گزارشهایی درباره معالجه تروریست‌های معارض سوری در بیمارستانهای رژیم صهیونیستی منتشر شده بود.

«گادی آیزنکوت» رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی اخیراً در کنفراسی مدعی شد که 6.7 میلیون دلار از بودجه ارتش اسرائیل قرار است صرف کمک‌های پزشکی به مجروحان سوری شود.

این گزارش سپس به مرز غزه اشاره کرد و مدعی شد که حماس، مدرسه، بیمارستان و خانه نمی‌سازد بلکه شبکه تونلی مرزی خود را بنا می‌کنند و با آرامش زیرساخت‌های زیرزمینی خود را گسترش می دهند.

این گزارش مدعی شد که در یکسال گذشته، کمک بین‌المللی به غزه افزایش چشمگیری داشته است اما این به مفهوم آن نیست که شهروندان غزه از این کمک‌ها نفع می‌برند بلکه دو مرتبه در سال 2016، مشخص شد که حماس این کمک‌های انساندوستانه را برای عملیات‌های تروریستی تخصیص می‌دهد.

در این گزارش اشاره شد که حماس و دیگر گروههای فلسطینی که در غزه فعالیت می‌کنند، در سال جاری میلادی 16 راکت به سمت صهیونیست‌ها پرتاب کردند.

ارتش رژیم صهیونیستی تأکید کرد که حماس را مسئول حملات علیه رژیم صهیونیستی که از غزه انجام می‌گیرد می‌داند.

ارتش اسرائیل مدعی شد که از طریق هماهنگ‌کننده واحد فعالیت‌های دولتی در قلمروها (COGAT) همچنان انتقال کمک‌های انسانی به مردم غزه را تسهیل می‌کند.

ارتش اسرائیل همچنین مدعی شد که بیش از یکصد تن تجهیزات پزشکی هر هفته به غزه منتقل می‌شود و دهها تن کالا هر روز از اسرائیل وارد غزه می‌شود.

بخشی دیگر از این گزارش به کرانه باختری اشاره کرد و نوشت که حملات «گرگ تنها» در سال گذشته، چالش زیادی برای تل‌آویو به همراه داشت و پیش‌بینی و ردگیری این حملات دشوار است.

در این گزارش آمده است، از اکتبر 2015 تا پایان 2016، فلسطینیان از کرانه باختری حدود 278 تیراندازی، عملیات با چاقو، حمله با خودرو و حملات بمب‌گذاری علیه صهیونیست‌ها انجام داده‌اند.

در این گزارش آمده است که شناسایی کانون عملیات تروریستی و خارج کردن سلاح‌های غیرقانونی از دستان فلسطینیانی که در این گزارش تروریست خوانده شده است، به جلوگیری از حملات علیه صهیونیست‌ها کمک می‌کند.

ارتش اسرائیل مدعی شد که در سال 2016، 445 سلاح و 43 دستگاه تولید سلاح را ضبط کرده‌اند.

بخشی از این گزارش به مرز لبنان اشاره شده بود و نوشته شده بود که مرز اسرائیل با لبنان شاید آرام به نظر برسد اما حزب‌الله همچنان به آماده شدن برای حمله علیه اسرائیل ادامه می‌دهد.

در این گزارش آمده است که 45 هزار نظامی و یکصد هزار موشک حزب‌الله در مراکزی که غیرنظامیان در انجا هستند، جاسازی شده است.

این گزارش ادامه می‌دهد، سید «حسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله به طور مداوم از گرفتن کنترل روستاهای شمال اسرائیل حرف می‌زند.

ارتش رژیم صهیونیستی با اشاره به این موارد ادامه داد که علاقه‌ای به تنش و درگیری ندارند و حزب‌الله به شدت در درگیری‌های سوریه مشارکت دارد که البته این به مفهوم آن نیست که آرامشی که همچنان در شمال اسرائیل برقرار است، ادامه دارد زیرا جنگ دوم لبنان در حین آرامش فریبنده مشابه به وقوع پیوست و جنگ بعدی مرگبارتر خواهد بود.

بخش آخر گزارش ارتش رژیم صهیونیستی به مرز سینا اشاره داشت و در آن آمده است که تشکیلات ولایت سینا که با داعش بیعت کرده‌اند، به طور مداوم با نشریات خود، اسرائیل را تهدید می‌کنند.

این گزارش ادامه داد که ولایت سینا درگیری‌های خشونت‌باری با نیروهای مصری دارند و حملاتی را نیز در گذشته علیه اسرائیل انجام داده‌اند.

ارتش رژیم صهیونیستی ادامه داد که در پنج سال گذشته، ولایت سینا، موشک‌هایی را به جنوب اسرائیل شلیک کرده‌اند و صهیونیست‌ها را هدف گرفته‌اند.

ارتش تل‌آویو ادامه داد که با علم به این تهدیدات مرگبار، ارتش اسرائیل همیشه در حال آموزش برای مقابله با حملات احتمالی مرزی داعش هستند.

این گزارش ادامه داد که واحدهایی چون گردان کاراکال به طور مداوم در مرز مستقر هستند و واحدهای ذخیره همچون واحد مبارزه با تروریسم Lotar Eilat نیز آماده‌باش هستند تا در صورت لزوم وارد  عمل شوند.

این گزارش در پایان نوشت که ارتش رژیم صهیونیستی به این نکته واقف است که داعش در سینا در حال آموزش دیدن است و کمک‌،تسلیحات و خدمات پزشکی از حماس در غزه دریافت می‌کند و اینکه تنش‌ها در مرز غزه این همکاری و مشارکت را تقویت کرده است.

منبع: فارس

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *