جدیدترین مطالب

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

Loading

أحدث المقالات

۳۰۰ تحریم جدید آمریکا علیه نهادهای روسی، چینی و دیگر کشورها به بهانه جنگ اوکراین

نیویورک – ایرنا- وزارت امور خارجه و وزارت خزانه‌داری آمریکا در تداوم سیاست های تحریمی واشنگتن ، حدود ۳۰۰ نهاد در روسیه، چین و دیگر کشورها را به بهانه  حمایت از مسکو در جنگ با اوکراین تحریم کرد.

فرانسه برای کاهش تنش‌ها در مرز شمالی سرزمین‌های اشغالی پیشنهاد برگزاری نشست سه جانبه داد

تهران- ایرنا- رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه برای آرام کردن اوضاع در مرز سرزمین‌های اشغالی با لبنان، پیشنهاد برگزاری نشست سه جانبه را داده است.

سرگیجه بزرگ!

«مقام های اسرائیلی و رسانه های متحدشان، بر این باورند که آنچه در قالب اعتراض علیه جنایات رژیم اشغالگر قدس در نوار غزه در آمریکا و دیگر کشورهای جهان روی می دهد، اعتراضی علیه ایدئولوژی غیرانسانی صهیونیسم نیست بلکه باید آن را اعتراضی علیه آیین یهودیت دانست!»

Loading

تحمیل شناسایی پایتختی بیت‌المقدس به کوزوو توسط دولت آمریکا و رژیم‌صهیونیستی

۱۴۰۰/۰۱/۱۰ | خبر تاپ, سیاسی, گفتگو

شورای راهبردی آنلاین - گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینکه مسئله پایتختی بیت المقدس نه فقط برای مسلمانان و جهان اسلام، بلكه برای برخی از سران، مقامات كشورهای اروپایی هم قابل پذیرش نیست، گفت: شناسایی بیت المقدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی از سوی کوزوو، آثار قابل توجه و منافع بزرگی برایش ندارد.

سید رضا صدرالحسینی در گفتگو با سایت شورای راهبردی روابط خارجی با اشاره به اعلام انتقال سفارت کوزوو در رژیم صهیونیستی از تل آویو به بیت المقدس، اظهارداشت: با نگاهی به روند اعلام عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی با برخی کشورهای اسلامی، مشاهده می کنیم که این رژیم برای مشروعیت بخشی به اقدامات سیاسی خود از دریوزگی، تهدید یا تطمیع کشورهای کوچک هم نمی گذرد و با چنین اقداماتی سیاست‌های خود را پیش می برد. اقداماتی که نشان دهنده شکست سیاست‌های آمریکا نیز در رابطه مشروعیت بخشی به این رژیم است.

وی افزود: این رژیم سعی می کند در قاره های مختلف با کشورهای متعدد وارد مذاکره و روابط دیپلماتیک شود و در جاهایی که برایش امکان دارد، سفارتخانه تاسیس کند و یا اینکه بتواند بیت المقدس را به عنوان پایتخت خود که یک منطقه اشغالی است، با شناسایی کشورها، به عنوان پایتختش جا بیندازد و مقبولیت بین المللی پیدا کند.

این کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به اینکه حتی اروپا و یا کشورهای دیگر غیر اروپایی چنین اقدامی را دنبال نکردند، گفت: با توجه به اینکه هم در حوزه روابط این رژیم با کشورها و هم در ارتباط با شناسایی بیت المقدس به عنوان پایتخت این رژیم، بسیاری از کشورهای اروپایی و آسیایی و به ویژه اسلامی تحفظات جدی را دارند، رژیم تلاش کرده با ترغیب کشورهای کوچک که داری مشکلات مختلف هستند، برای شناسایی این اقدام را تسریع  و تداوم ببخشد.

صدرالحسینی با اشاره به تلاش های آمریکا برای شناسایی بیت المقدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی، ادامه داد: برخی دولت‌های کوچک مانند کوزوو که البته کشوری اسلامی نیست؛ اما اکثریت مردم آن مسلمان هستند، تحت فشار دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی به این امر تن داده اند تا د‌یگران به‌ویژه در غرب آسیا و آفریقا.

وی با تاکید بر اینکه این اقدامات نمی تواند به مشروعیت بخشی رژیم صهیونیستی کمک شایانی کند، به چالش های سیاسی و اجتماعی موجود در اراضی اشغالی اشاره کرد و گفت: مهم ترین مشکلی که اکنون رژیم صهیونیستی با آن مواجه است، مسائل داخلی خودش است. ساکنان سرزمین های اشغالی دولت را به گونه ای نمی پذیرند که در حقیقت نمی تواند به آرامش و ثباتی برسد و آن را حفظ کند. بنابراین به میزانی که رژیم در داخل دچار مشکلات مشروعیت ناپذیری و عدم مقبولیت می شود تلاش می کند در حوزه سیاست خارجی فعالیتش را افزایش دهد و بتواند توازنی بین سیاست خارجی و داخلی خود ایجاد کند.

این کارشناس مسائل غرب آسیا اضافه کرد: پوسیدگی ریشه های هویتی این رژیم، اختلافات عدیده ای که در آن وجود دارد و عدم مقبولیت دولت و عدم احساس تعلق اکثریت جمعیت این رژیم به سرزمین اشغالی به میزانی است که اقداماتی از این دست، یعنی پذیرش پایتخت توسط بعضی از کشورها و یا عادی سازی با بعضی از کشورهای اسلامی، نمی تواند جبران این مشکل باشد.

وی در عین حال با اشاره به اعتراضات و واکنش مسلمانان دنیا نسبت به برخی اقداماتی که از سوی دولت هایشان در راستای به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی و یا پایتختی بیت المقدس بروز پیدا کرده است، خاطرنشان کرد: اکثریت جمعیت در کوزوو مسلمانان هستند، اما به نظر می رسد مانند برخی کشورهای دیگر که ممکن است مسلمانان در آن اکثریت باشند، نوع حکومت هایشان اجازه بروز و ظهور به خواسته های این مسلمانان را نمی دهد.

صدرالحسینی تاکید کرد: مسلما مسئله پایتختی بیت المقدس نه فقط برای مسلمانان و جهان اسلام، بلکه برای برخی از سران، مقامات و دولتمردان کشورهای اروپایی هم قابل پذیرش نیست.

این تحلیلگر مسائل غرب آسیا با اشاره به سیاست های دموکرات ها در آمریکا در قبال رژیم صهیونیستی و برخی تفاوت ها با دولت ترامپ در این رابطه، گفت: به نظر می رسد با آمدن بایدن در کاخ سفید مسئله به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی از سوی دولت های اسلامی با کندی بیشتری رو به رو شود. با توجه به اینکه بایدن به سیاست دو پایتختی اعتقاد دارد، انجام چنین اقداماتی از سوی کوزوو منافع قابل‌توجهی جز بدنامی برایش ندارد.

وی گفت: انتظار می‌رود مسلمانان کشورهای اروپایی اسلامی مانند کوزوو اعتراضات شدید خودشان را نسبت به این اقدامات غیرقانونی و غیرمشروع به صورت های گوناگون در غالب نهادها و گروه های مردمی و غیر دولتی و یا با برگزاری اجلاس ها و وبینارها و به هر شکل ممکن نشان دهند.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *