جدیدترین مطالب

پیام ایران به اسرائیل: از این پس دیگر می‌زنیم

پیام ایران به اسرائیل: از این پس دیگر می‌زنیم

اعظم ملایی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به حمله اول آوریل رژیم اسرائیل به کنسولگری ایران در سوریه، بیش از ۳۰۰ موشک و پهپاد روانه سرزمینهای اشغالی کرد تا یک پیام روشن به اسرائیل بدهد؛ از این پس دیگر می زنیم؛ آن هم نه از طریق نیروهای جبهه مقاومت، بلکه مستقیم از خاکمان به سرزمین‌های اشغالیتان!

اسرائیل در استفاده از توان هسته ای علیه ایران درنگ نخواهد کرد!

اسرائیل در استفاده از توان هسته ای علیه ایران درنگ نخواهد کرد!

مرتضی موسوی خلخالی با تاکید بر این نکته می گوید که اسرائیل تنها بازیگر خاورمیانه دارای قدرت اتمی است و متذکر می‌شود که، «اگر سلسله کنش‌ها و واکنش‌ها و حملات و ضدحملات بین تهران و تل‌آویو ادامه پیدا کند تا نقطه‌ای که اسرائیل موجودیت خود را در خطر ببیند، برای استفاده از تمام قدرت خود درنگ نخواهد کرد». به همین دلیل دیپلماته پیشین کشورمان دامن زدن به شرایط کنونی را و به تبعش احتمال وقوع یک جنگ منطقه‌ای با اسرائیل را به هیچ وجه به نفع خاورمیانه نمی‌داند، چرا که امنیت و حتی موجودیت کل غرب آسیا به شکل جدی تحت الشعاع قرار خواهد گرفت.

اسرائیل بدون توجه به مقررات به فکر حمله به ایران خواهد بود؟

اسرائیل بدون توجه به مقررات به فکر حمله به ایران خواهد بود؟

یوسف مولایی می گوید که چون شورای امنیت بدون صدور قطع‌نامه و حتی بیانیه‌ای برای محکومیت حمله ایران به کار خود پایان داده است، از یک سو می‌تواند دست اسرائیل را برای حمله متقابل علیه ایران را ببندد. چرا که پشتوانه و چراغ سبز شورای امنیت را ندارد، اما مولایی همزمان اذعان داد که قوانین و حقوق بین‌الملل مُصرح توسط کشورها رعایت نمی‌شوند، به خصوص اسرائیل که سابقه طولانی در نادیده گرفتن قوانین و حقوق بین‌الملل دارد. از این حیث وی هشدار می‌دهد که تل‌‌آویو با برخورداری از حمایت سیاسی قدرت‌های بین‌المللی به راحتی می‌تواند این حق را برای خود متصور شوند که از توسل به زور با هر شدتی بهره ببرد. در نتیجه به گفته این حقوقدان، «اسرائیل شاید بدون توجه به آنکه شورای امنیت چه نگاهی دارد مستقیماً دست به اقداماتی بزند».

فضای ملتهب اقتصادی و اجتماعی در روزهای آتی فروکش می‌کند

فضای ملتهب اقتصادی و اجتماعی در روزهای آتی فروکش می‌کند

علی مطهری می گوید: چون اگر بنیامین نتانیاهو حمله متقابلی به ایران داشته باشد تنها به گرفتاری و بحران‌های فعلی خود اضافه کرده است. در حال حاضر اسرائیل و نتانیاهو با مشکلات بسیار زیادی دست به گریبان است. به همین دلیل من تصور می‌کنم که نتانیاهو مجبور است از کنار آن بگذرد و پاسخی به ایران ندهد. به هر حال اسرائیل دو هفته پیش با حمله به سفارت ایران در دمشق یک اشتباه جدی مرتکب شد و بایستی تاوان آن را می‌داد؛ اکنون هم که ایران این حمله را انجام داده است، من بعید می‌دانم که نتانیاهو بخواهد موضوع را بیش از این ادامه بدهد.

ایران تصویر جدیدی از موازنه قوا در منطقه ایجاد کرد

کارشناس مسائل بین الملل گفت: ایران در دفاع موشکی و پهپادی خودش، تصویر جدیدی را در زمینه موازنه قوا در منطقه ایجاد کرده که حامل این پیام برای رژیم صهیونیستی است که این رژیم نمی‌تواند به تجاوزات خود ادامه دهد و هر تجاوز با هزینه سنگینی مواجه خواهد شد.

Loading

أحدث المقالات

مقام روس: آمریکا دوباره آتش جنگ دیگری را در خاورمیانه شعله‌ور کرده است

تهران- ایرنا- «ویاچسلاو ولودین» رئیس دومای روسیه با اشاره به کسری بودجه آمریکا، واشنگتن را متهم کرد که با برانگیختن یک جنگ دیگر در خاورمیانه، به دنبال رهایی اقتصاد خود از “نکول” (بحران بدهی خارجی) است.

سازمان ملل: اسرائیل به محدودیت‌های «غیرقانونی» کمک به غزه ادامه می‌دهد

تهران- ایرنا- سخنگوی کمیساریای حقوق بشر سازمان ملل متحد، امروز (سه‌شنبه) از تداوم اعمال محدودیت‌های «غیرقانونی» رژیم صهیونیستی اسرائیل در زمینه ارسال کمک‌های بشردوستانه به باریکه غزه خبر داد.

Loading

امارات به دنبال کمرنگ کردن حضور عربستان در جنوب یمن

۱۳۹۶/۱۱/۲۳ | گفتگو

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها: کارشناس مسائل غرب آسیا می گوید ، ریاض و ابوظبی دولت عبدربه منصور هادی و رهبر شورای انتقالی جنوب را بر سر میز مذاکره نشاندند؛ اما قطعاً این امر پایان ماجرا نخواهد بود و حذف رقبا در آینده به شکل دیگری خود را نشان خواهد داد.

«رضا میرابیان»، کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا در گفت‌وگویی در خصوص علل درگیری­‌ها در عدن و پیامدهای آن بر ائتلاف به رهبری عربستان، با اشاره به اینکه امارات به دنبال کمرنگ کردن حضور عربستان در جنوب یمن است، بیان داشت: تنش­‌ها در بخش جنوبی پایان نیافته است.

وی با توجه به تنش­‌های موجود در جنوب یمن گفت: بحث نخست در این زمینه به رقابت‌های داخلی بین گروه‌های مسلح و گروه‌های سیاسی در یمن جنوبی و مشخصاً عدن مربوط می‌شود. این گروه‌ها عمدتاً به جنبش جنوب معروف هستند.

کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا با تأکید بر هدف شورای جنوب یمن اشاره داشت: گروه­‌های مذکور سال گذشته شورایی را تحت عنوان شورای انتقالی جنوب تشکیل دادند که این شورا یک دولت خود خوانده محسوب می­­‌شد. هدف نهایی آن­ها استقلال جنوب از بخش شمال است.وی با اشاره به دیدگاه گروه­‌های جنوب یمن نسبت به عبدربه منصور هادی تأکید داشت: گرچه آن‌ها علناً اعلام نمی‌کردند؛ اما رئیس این شورا اخیراً اعلام کرد که به دنبال شکل دادن به یک دولت جداگانه هستند. آن‌ها عبدربه منصور هادی رئیس‌جمهور در تبعید را یک شخص ناکارآمد و دولت او را فاسد قلمداد می‌کردند.

میرابیان با توجه به اینکه شورای جنوب در حال حاضر از مخالفت سیاسی وارد فاز مسلحانه شده است، افزود: دولت امارات برای تشکیل شورای انتقالی جنوب و سازمان‌دهی و تقویت آن با آن­ها همکاری می‌کرد تا عملاً جنوب را در قبضه خود قرار دهد.

وی با تأکید بر اختلافات موجود بین ریاض و ابوظبی اشاره داشت: امارات تلاش می­‌کند حضور عربستان را در بخش جنوب کمرنگ کند. علیرغم اینکه ریاض و ابوظبی در ائتلاف یمن مشارکت دارند، اما رقابت پنهانی شدیدی بین این دو کشور در این منطقه وجود دارد.

کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا با اشاره به توافق موقتی عربستان و امارات تأکید داشت: شورای انتقالی جنوب تمام پادگان‌ها را تصرف کرده و به کاخ ریاست جمهوری رسیده بود؛ اما مجدداً توافقی بین عربستان و امارات صورت گرفت.وی با توجه به چشم­ انداز تنش در جنوب یمن و اقدامات ریاض و ابوظبی گفت: طرفین دولت عبدربه منصور هادی و رهبر شورای انتقالی جنوب را بر سر میز مذاکره نشاندند؛ اما قطعاً این امر پایان ماجرا نخواهد بود و حذف رقبا در آینده به شکل دیگری خود را نشان خواهد داد.

منبع: تسنیم

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *