جدیدترین مطالب

بازاندیشی در نگاه کلاسیک به استراتژی کلان

بازاندیشی در نگاه کلاسیک به استراتژی کلان

علی اسماعیلی اردکانی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: ویراستاران کتاب «استراتژی کلان» تری بالزاک، پیتر دامبروفسکی و سیمون ریک، درک نسبتاً انعطاف‌پذیری از استراتژی کلان طرح می‌کنند که شامل روش‌ها و ابزارهایی است که دولت‌ها برای تعقیب اهداف استراتژیک خود به کار می‌گیرند، حالا به هر شکل که آنها را تعریف کنند.

تهدید هوش مصنوعی علیه ۸ میلیون شغل در انگلیس

“موسسه پژوهش سیاست‌های عمومی” در انگلیس (Institute for Public Policy Research) در گزارشی برآورد کرد با سیاست‌های جاری دولت انگلیس، فناوری هوش مصنوعی، حدود ۸ میلیون شغل را در این کشور تهدید می‌کند.

شمار شهدای غزه به ۳۲ هزار و ۵۵۲ نفر رسید

وزارت بهداشت حماس پنجشنبه اعلام کرد شمار شهدای فلسطینی از آغاز جنگ بین اسرائیل و حماس در نوار غزه به ۳۲ هزار و ۵۵۲ نفر رسید.
بنا بر اعلام وزارت بهداشت حماس، در ۲۴ ساعت گذشته، ۶۲ فلسطینی دیگر به شهادت رسیدند.

Loading

أحدث المقالات

آیا کندی بازی را در انتخابات آمریکا به هم می‌زند؟

از زمان ورود به عرصه انتخابات در آوریل سال گذشته، کندی عمدتا توانسته ۱۰ تا ۲۰ درصد آرا را در نظرسنجی‌ها به خود اختصاص دهد. نظرسنجی انجام شده در هفته اخیر در ایالت‌های سرنوشت ساز نشان داد که حضور وی سبب شده تا فاصله ترامپ با بایدن یک درصد بیشتر شود. ترامپ در شبکه اجتماعی خود در واکنش به حضور کندی نوشت: «او رقیب سیاسی جو بایدن قلابی است نه من. خیلی دوست دارم که او هم در انتخابات حضور دارد.»

اعضای سازمان ملل باید به تصمیمات دیوان بین‌المللی دادگستری پایبند باشند

نیویورک – ایرنا- استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل در پی دستور دیوان بین المللی دادگستری مبنی بر انجام اقدامات موثر برای کمک رسانه به مردم غزه گفت: اعضای سازمان ملل باید به تصمیمات دیوان بین المللی دادگستری پایبند باشند.

Loading

گرفتاری متحدان آمریکا به دلیل تحریم‌های تسلیحاتی بر ضد روسیه

۱۳۹۷/۰۲/۰۴ | دفاعی و امنیتی

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها:کارشناسان می‌گویند تحریم‌های آمریکا علیه صادرات تسلیحاتی روسیه باعث شده تا کشوری چون هندوستان نتواند از این کشور خرید سلاح داشته باشد و ممکن است این ممنوعیت سایر متحدان آمریکا در آسیا را نیز به دردسر بیاندازد.

براساس قانون ارائه شده از سوی دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در اوت، هر کشوری که با بخش‌های اطلاعاتی و دفاعی روسیه همکاری داشته باشد، با تحریم روبه‌رو می‌شود.

این قانون برای مجازات ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه در پی الحاق شبه جزیره کریمه اوکراین در سال ۲۰۱۴، “دخالت در جنگ داخلی سوریه” و “مداخله در انتخابات ۲۰۱۶ ریاست جمهوری آمریکا” صورت گرفته است.

اما متحدان ایالات متحده که از روسیه سلاح و تجهیزات می‌خرند، با این قانون جدید دچار مشکل می‌شوند.

نمونه واضح آن هندوستان است که به دنبال خرید پنج سیستم دفاع موشکی اس-۴۰۰ از روسیه است. این سیستم‌ها برای مقابله با موشک‌های بالستیک و رادارگریز چین و مقابله با ظرفیت‌های پاکستان قرار است خریداری شوند.

این توافق میان پوتین و نخست وزیر هندوستان به عنوان بخشی از توافق شش میلیارد دلاری دو طرف در سال ۲۰۱۶ است که حالا در هاله‌ای ابهام قرار گرفته است.

دیگر کشورهایی که از این قانون جدید تحریمی آمریکا آسیب می‌بینند، اندونزی و ویتنام هستند که می‌خواهند از روسیه سلاح بخرند اما متحد و شریک منطقه‌ای آمریکا نیز محسوب می‌شوند. جاکارتا قرارداد ۱.۱۴ میلیارد دلاری خرید جنگنده‌های سوخو را اخیرا امضا کرده، درحالیکه ویتنام به دنبال خرید بمب افکن از روسیه است.

ویتنام که جنگنده‌های نیروی هوایی‌اش سوخو-۳۰ روسیه و سیستم‌های دفاع موشکی‌اش اس-۳۰۰ هستند، به دنبال تداوم مدرنیزه کردن نیروهای دفاعی و نظامی خودش است.

منبع: ایسنا

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *