جدیدترین مطالب

ریزپرنده‌های ساقط شده هیچ خسارتی برجا نگذاشتند

وزیر امور خارجه در واکنش به ساقط شدن چند ریزپرنده توسط پدافند کشورمان در اصفهان گفت: حامیان رسانه‌ای رژیم صهیونیستی در تلاشی مذبوحانه سعی داشتند از شکست مجددشان، پیروزی بسازند و این موضوع را بزرگ‌نمایی کنند.

عضویت فلسطین در سازمان ملل مانع آزادی اسرائیل برای کشتار است

کارشناسان روابط بین الملل می‌گویند: اسراییلی‌ها با هرگونه هویت یابی دولت فلسطینی مخالفند، زیرا امروز از آزادی عمل برای کشتن، تخریب و نابودکردن برخوردارند در حالیکه اگر فلسطین عضو سازمان ملل شود در آن شرایط هرگونه اقدام تهاجمی اسراییل می‌تواند آثار و پیامد‌های پرمخاطره‌ای را بوجود بیاورد.

گرامیداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در مسکو

مراسم گرامیداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور سفرا و شخصیت‌های سیاسی بیش از ۸۰ کشور جهان و نیز مقامات بلندپایه دفاعی و مدیران اندیشکده‌های راهبردی روسیه در مسکو برگزار شد.

Loading

أحدث المقالات

آمریکا چهار نهاد چینی و بلاروسی را به اتهام همکاری با پاکستان تحریم کرد

اسلام‌آباد- ایرنا- آمریکا در ادامه اقدامات یکجانبه خود علیه همکاری‌های دفاعی سایر کشورها و با ادعای طرح تقویت رژیم جهانی منع اشاعه، چهار شرکت خارجی را به اتهام همکاری با پاکستان در حوزه برنامه‌های موشک بالستیک و دوربرد آن تحریم کرد.

ببینید | تصاویر تازه از رزمایش نیروی هوایی جمهوری آذربایجان در منطقه نخجوان

برگزاری رزمایش نیروی هوایی جمهوری آذربایجان در حالی انجام شد که پیشتر آیهان حاجی‌زاده سخنگوی وزارت خارجه جمهوری آذربایجان در بیانیه‌ای با انتقاد از اقدامات فرانسه در تسلیح ارمنستان، تاکید کرد: گسترش نظامی‌گری در منطقه به نفع صلح نیست. حملات هوایی به اهداف زمینی از جمله سامانه‌های پدافند هوایی، جنگ الکترونیک، مقابله با پهپادهای انتحاری و عملیات ترابری نیروهای نظامی و تجهیزات نظامی از جمله تمرین‌هایی بود که از سوی نیروی هوایی ارتش جمهوری آذربایجان در جریان این رزمایش با موفقیت به انجام رسید./ایران تایمز

ببینید | ابتکار جدید کره برای افزایش نرخ ازدواج در جوانان؛ راه‌اندازی قطار سریع‌السیر!

دولت کره جنوبی قصد دارد با راه‌اندازی این قطار به جوانان کمک کند که محل زندگی خود را از شهرهای بزرگ به حومه ها ببرند؛ تا بتوانند با کاهش هزینه‌های مسکن و زندگی، پول لازم را برای ازدواج و فرزندآوری به‌دست آوردند. البته در کنار موانع اقتصادی، دختران کره‌ای می‌گویند تمایلی به پذیرفتن وظایفی مادری ندارند./صداوسیما

Loading
اندیشکده اروپایی هشدار داد

احتمال تشدید رویارویی قدرت ها در سوریه

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ | موضوعات

شورا آنلاین – ترجمه: یک اندیشکده اروپایی روز چهارشنبه هشدار داد احتمال درگیری ناخواسته میان قدرت های خارجی دخیل در جنگ سوریه، در حالی که این نبردها به سال پنجم خود وارد شده، افزایش یافته است.

کشورهای خارجی دخیل در این جنگ، از یک سو روسیه و ایران هستند که به حمایت از نظام سوریه می پردازند و از دیگر سو، آمریکا، ترکیه و عربستان سعودی هستند که به شورشیان مسلح سلاح و پول می دهند و از آنها حمایت سیاسی می کنند.

در این پژوهش که روز چهارشنبه منتشر شد، کارگروه ویژه اندیشکده رهبری اروپایی با اشاره به سقوط یک فروند جنگنده روسیه توسط ترکیه در خاک سوریه در ماه نوامبر، از همه کشورها خواست از اقداماتی که ممکن است باعث سوءتفاهم حمله مستقیم به نیروهای یک کشور دیگر شود، پرهیز کنند.

در این پژوهش آمده است: بر اساس تازه ترین گزارش کمیسیون مستقل بین المللی بررسی موضوع سوریه که سازمان ملل آن را تاسیس کرده، این درگیری به “جنگ نیابتی چندوجهی شامل شبکه ای از همپیمانی ها” تبدیل شده است.

این اندیشکده امنیتی که کارشناسانش از سیاستگذاران سابق روسی و برنامه ریزان دفاعی و وزیران سابق اروپایی هستند، نوشته است: در ماه های اخیر، خطر اینکه این جنگ نیابتی به درگیری مستقیم بین الدولی تبدیل شود، افزایش یافته است.

در این پژوهش آمده است: انهدام یک فروند جنگنده سو-24 به وضوح نشان داد که درگیری مستقیم دیگر غیرقابل تصور نیست و اگر روی دهد هزینه هایش به شکل بالقوه فاجعه آمیز خواهد بود.

در همین حال، آمریکا و روسیه برای احیای آتش بس و برگزاری مجدد مذاکرات صلح که در ماه آوریل و با خروج شورشیان از مذاکرات قطع شده بود، تلاش می کنند.

این گزارش خطر درگیری تصادفی و زوال آتش بس حاصل شده در ماه مارس را نیز مد نظر قرار داده و آورده است: کشورهای متعددی ظاهرا فرض شان این است که فضایی برای اقدام یکجانبه شان در سوریه وجود دارد، بدون آنکه طرف مقابل شان با آنها به مقابله برخیزد.

در ادامه این پژوهش آمده است: اما اثبات شده که این فرض صحیح نیست. کشورهای دخیل در این جنگ کنترل محدودی بر فعالیت متحدان خود دارند و در همین حال، برخی دولت ها مایل به ورود به درگیری مستقیم بین الدولی هستند.

در بخش پایانی این گزارش می خوانیم: نهایتا اینکه این خطر وجود دارد که به ویژه با توجه به فقدان مجاری ارتباطاتی، رویداد نظامی تصادفی یا اقدامی بدون مجوز، جرقه ای برای یک درگیری باشد.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *