جدیدترین مطالب

امریکا در فکر استفاده از ربات به جای سرباز

امریکا در فکر استفاده از ربات به جای سرباز

در جنگ‌های آینده، فرماندهان آمریکایی می‌خواهند ربات‌ها را به مقابله با اولین گلوله‌های دشمن بفرستند. روبات‌های ارتش آمریکا که روی هشت چرخ حرکت می کنند و از مهمات کافی در انبانشان برای تغذیه سلاح های دستی برخوردارند، در آن میدان رزمی، به شهر خیالی اوجن حمله کردند. روبات‌ها به خانه‌هایی که نیروی مقابل در آنها پناه گرفته بودند، تیراندازی کردند. پهپادهایی که ساعت‌ها روی میدان جنگ پرواز ‌کردند، بالای سر مک‌کردی و تیمش پرسه زده و "بمب‌ها" – در این مورد توپ‌های فومی فوتبال – را مستقیماً روی آنها پرت کردند، شلیک های دقیق توپخانه. سگ‌های روباتیک با سنسورهای روی سرشان، خانه‌ها را برای اطمینان از پاک بودن آنها جست وجو می‌کردند.
Loading

أحدث المقالات

لوکاشنکو: غربی‌ها برای کنترل اوکراین، آن را به معتاد پول و سلاح تبدیل کرده‌اند

رئیس‌جمهور بلاروس می‌گوید ائتلاف کشورهای غربی به عمد جنگ اوکراین را طولانی می‌کند، آن‌ها اوکراین را به یک معتاد به مواد مخدر تبدیل کرده‌اند که با وعده‌هایی مبنی بر دوز جدیدی از سلاح‌های اضافی و تزریق‌های مالی، افسارش را در دست داشته باشند.

واکنش سخنگوی وزارت خارجه روسیه نسبت به استقرار احتمالی تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت، چنانچه تسلیحات هسته‌ای آمریکا در خاک لهستان مستقر شود، محل استقرار آنها در شرایط فرضی درگیری مستقیم با ناتو، به هدفی مشروع برای روسیه تبدیل می‌شود.

قطعنامه پارلمان اروپا علیه ایران

پارلمان اروپا در قطعنامه‌ای عملیات تلافی جویانه ایران به اسرائیل را محکوم کرده و در خصوص حمله اسرائیل به مقر دیپلماتیک ایران به ابراز تاسف بسنده کرده است.

ببینید | توهین نتانیاهو به دانشجویان آمریکایی؛ نخست وزیر اسرائیل عصبانی شد

با افزایش اعتراضات دانشجویی در آمریکا به جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم طرفداران فلسطینی در دانشگاه‌های آمریکا را «یهودستیز» دانست و با «وحشتناک» خواندن این اعتراضات گفت که تظاهرات «باید متوقف شود.» منبع: نورنیوز

موسوی: سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکا راهبردی بود

مدیرکل آسیای جنوبی وزارت امور خارجه در خصوص سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکا گفت: سفر هیئت عالی به پاکستان و سری‌لانکا در مقطع فعلی راهبردی و برای آینده روابط دو جانبه و تحولات منطقه ای بسیار مهم و تعیین کننده است.

Loading
مهار چین چگونه ممکن است؟

دیپلماسی غیر قابل رویت، راهبرد ترامپ برای مهار چین

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ | موضوعات

شورای راهبردی آنلاین - رسانه ها:هر چند دونالد ترامپ در رقابت انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به این نکته که :« هزینه تمام و کمال استقرار ارتش آمریکا را باید خود کشورها (‌ ژاپن ، کره جنوبی و دیگر کشورها ) پرداخت کنند. » اشاره کرده ، ولی با این حال در مجموع در خصوص سیاست های امنیتی آسیا چندان حرف نزده است.

کنجی مورا مینه در روزنامه آساهی (ژاپن) نوشت:

آیا برای مقابله با چین قدرت نظامی را تقویت خواهد کرد؟
سیاست های آسیایی دولت دونالد ترامپ که از ماه ژانویه سال آینده آغاز خواهد شد ، چگونه خواهد بود؟ هر چند دونالد ترامپ در رقابت انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به این نکته که :« هزینه تمام و کمال استقرار ارتش آمریکا را باید خود کشورها (‌ ژاپن ، کره جنوبی و دیگر کشورها ) پرداخت کنند. » اشاره کرده ، ولی با این حال در مجموع در خصوص سیاست های امنیتی آسیا چندان حرف نزده است.
سرنخ سیاست های آسیایی دولت دونالد ترامپ ، در واقع از مقاله الکساندر گری ، مشاور ارشد مسائل دفاعی در ستاد انتخاباتی دونالد ترامپ ، که روز هفتم ماه نوامبر یا به عبارتی درست قبل از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در مجله آمریکایی «‌ فاین پالسی » منتشر شده است ، نشات می گیرد. گفتنی است ، الکساندر گری که به مسائل چین و مسائل نظامی آگاهی دارد ، به عنوان مشاور امنیتی فوربس ، نماینده حزب جمهوری خواه در مجلس نمایندگان آمریکا ، خدمت کرده است.
بر اساس گزارش دست اندرکاران حزب جمهوری خواه ، سران ستاد انتخاباتی دونالد ترامپ بارها مقاله را پیش از چاپ بررسی کردند.
بر اساس همین گزارش ، در این مقاله از سیاست های تعادلی اوباما به عنوان « فریادهای بدون تاثیر » ‌یاد و از آن انتقاد شده است. مقاله نامبرده ادعا کرده است ، لازم است دولت آینده ترامپ ، به منظور مقابله با فشارهای کشورهای اطراف بدست چین ، همانند دولت ریگان که نیروی دفاعی قدرتمند را بکار گرفته است ، از اهرم «‌ صلح با قدرت »‌ استفاده کند.
مقاله نامبرده با توجه ادعای چین مبنی بر اینکه:«‌ تقریبا کل دریای جنوبی چین ، حق کشورش است » از دولت آینده ترامپ ، ضرورت استقرار نیروی دریایی آمریکا ،‌ به منظور مهار چین را درخواست کرده است. گفته می شود با توجه به چنین درخواستی ، طرحی در دست اجراء ‌است که شمار ناوگان نیروی دریایی آمریکا در دریای جنوبی چین از دویست و هفتاد و چهار فروند کنونی به سیصد و پنجاه فروند افزایش خواهد یافت.
همچنین مقاله نامبرده در خصوص دولت آینده ترامپ اعلام کرد:« شک نکنید ، کشورهای هم پیمان آمریکا از جمله ژاپن ، کره جنوبی و دیگر کشورها در ایجاد ثبات منطقه آسیا مشارکت خواهند کرد. » اما در عین حال مقاله نامبرده از دولت آینده آمریکا درخواست کرده است ، از ژاپن ، کره جنوبی و چین بخواهد ، هزینه حفظ نیروی نظامی آمریکا را تقبل کنند.
اما با این حال ، مقاله نامبرده اقدام مشخصی غیر از تقویت و افزایش قدرت نظامی آمریکا نشان نداده است. مقاله نامبرده حتی پیشنهاد جایگزین برای ترک آمریکا از پیمان همکاری اقتصادی حوزه اقیانوس آرام (TPP) که در واقع سنگ بنای ثبات آسیا در زمینه امنیت به شمار می آید ، ارائه نداده است.
نگرانی هایی هم مطرح است دایر بر اینکه ، نگاه دولت آینده ترامپ به دیپلماسی و امنیت همانند نگاه به داد و ستد های تجاری است. سران اندیشکده آمریکا که به دونالد ترامپ ، رییس جمهور آینده آمریکا مشاوره می دهند ، در همین راستا خاطرنشان کردند:«‌ اعضای کابینه دولت آینده آمریکا به اقتصاد گرایش دارند و چندان به امنیت بهاء نمی دهند. لذا به همین جهت ممکن است که رویکرد دولت آینده آمریکا به سوی هماهنگی با چین پیش برود. »

منبع: اداره کل رسانه های خارجی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *