جدیدترین مطالب

ادامه سرکوب اعتراض ضد صهیونیستی در آمریکا

تجمع‌های مسالمت آمیز ضد صهیونیستی در آمریکا، با این بهانه که اقدامات و تحرکات ضد یهودی است به شدت سرکوب می‌شود. این در حالی است که بسیاری از دستگیرشدگان شرکت کننده در این تجمع‌ها و راهپیمایی‌های ضد صهیونیستی، خود یهودی هستند.

افشای فساد جنسی یک سیاستمدار دیگر در انگلیس

جفری دونالدسون رهبر پیشین حزب سلطنت طلب و اتحادگرای ایرلند شمالی، ” دی یو پی” (DUP)، امروز در دادگاهی در ایرلند شمالی، با ۱۱ اتهام تعرض جنسی، از جمله یک فقره تجاوز جنسی روبرو و متهم شد.

Loading

أحدث المقالات

آمریکا قانونی کردن شهرک سازی‌های اسرائیل در کرانه باختری را خطرناک خواند

نیویورک – ایرنا- معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا تلاش اسرائیل قانونی کردن پاسگاه‌های شهرک‌نشینان یهودی در کرانه باختری اشغالی را محکوم کرد و هشدار داد که چنین اقدامی «خطرناک و غیرمسئولانه» است.

آمریکا: برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای تلاش می‌کنیم

نیویورک – ایرنا- معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در واکنش به ادعاهای رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی ایران مبنی بر اینکه ایران تا دستیابی به اورانیوم با غنای مورد نیاز برای تولید سلاح اتمی، چند هفته فاصله دارد، گفت که برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته ای تلاش می‌کنیم.

مسکو: قطعنامه آمریکا درباره سلاح‌های هسته‌ای در فضا فراتر از توافقنامه‌های بین‌المللی بود

تهران- ایرنا- ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه بامداد پنجشنبه گفت که قطعنامه پیشنهادی آمریکا درباره عدم استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا فراتر از چارچوب حقوقی توافقنامه‌های بین‌المللی بود و به همین دلیل، مسکو آن را وتو کرد.

Loading
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور:

اهمیت توجه جدی به سیاست همسایگی در توسعه دیپلماسی اقتصادی

شورای راهبردی آنلاین: سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور تاکید کرد برای توسعه دیپلماسی اقتصادی در ایران ضرورت دارد به ظرفیت سیاست همسایگی توجه ویژه‌ای شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای راهبردی روابط خارجی، محسن کوشش‌تبار که در نشست «بررسی سیاست‌گذاری کلان در دیپلماسی اقتصادی جمهوری اسلامی ایران» سخن می‌گفت، با تاکید بر ضرورت شکل‌گیری راهبرد صنعتی و فناوری در کشور و با تشریح اهمیت توجه به نقش بازارچه‌های مرزی در دیپلماسی اقصادی گفت: وزارت کشور با توجه به نقشی که در دستگاه حاکمیتی کشور دارد، عهده‌دار پیشرانی سیاست‌های داخلی کشور است که بخش عمده‌ای از آن با بخش‌های امنیتی متناظر است. در این راستا است که مسائل اجتماعی و اقتصادی اهمیت پیدا می‌کند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور، ضرورت تقویت دیپلماسی اقتصادی را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: بازارچه‌های مرزی به شدت تحت تاثیر فرصت‌های تجاری هستند که به واسطه محیط پیرامونی آن‌ها ایجاد می‌شوند.

وی بابیان اینکه بازارچه‌های مرزی، نقش مهم و جدی در جابجایی ثروت دارند، ادامه داد: توسعه اقتصادی و مرزی ما تحت تاثیر حضور تجار ماهر مستقر در مرزها، ترکیب فعالیت‌های تجاری و تولیدی با توجه به زیرساخت‌های مرزی و همچنین تفکر حاکم در خصوص مرزها است. این عوامل فرصت‌های تجاری برای کشور ایجاد می‌کند. برای نمونه در آفریقا شاهد فعالیت بیش از 130 بازارچه مرزی بین سنگال و چاد هستیم.

کوشش تبار، ساختار مرزنشینی در ایران را عامل تغییر راهبرد وزارت کشور در خصوص بازارچه‌های مرزی دانست و با تشریح شرایط نقاط مرزی، از جمله محرومیت و توسعه نامتوازن، نابرابری اقتصادی و فرهنگی، فقدان رفاه و درآمد و نبود فرصت‌های شغلی، گفت: توسعه بازارچه‌های مرزی، امنیت آفرین و امنیت محور هستند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور، با یادآوری وجود 13 بازارچه مرزی بین ایران و عراق افزود: انتظار می‌رود وزارت کشور به کمک استانداران در حوزه‌های بازارچه‌های مرزی اقدامات مهمی داشته باشند، اما آسیب‌شناسی‌ها نشان می‌دهد فقدان فرماندهی واحد در این رابطه، آسیب‌های متعددی به این اقدامات می‌زند؛ لذا حضور استانداران در مذاکرات با همسایگان ضروری  و مفید است.

وی ادامه داد: با توجه به مرزهای ایران با 15 کشور همسایه، توجه به فعالیت بازارچه‌های مرزی بسیار اهمیت دارد. ما با 400 میلیون نفر از طریق مرز زمینی همسایگی داریم و مرزهای دریایی ما هم مجموعه هدف 250 میلیون نفری را در اختیار قرار می‌دهد. هر کشوری که چنین ظرفیتی داشته باشد، اولویت خود را سیاست‌گذاری در حوزه روابط با همسایگان قرار می‌دهد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور اضافه کرد: در 19 استان کشور حدود 40 بازارچه مرزی رسمی داریم که 22 بازارچه فعال و 18 بازارچه غیرفعال است؛ درواقع متاسفانه سهم لازم و کافی از این فرصت نداشته‌ایم.

کوشش تبار با بیان اینکه ارزش صادرات از بازارچه‌های رسمی ما در سال گذشته 3580 میلیون دلار بوده است، تاکید کرد: نباید تنها به دنبال صادرات به همسایگان باشیم، بلکه باید برای واردات هم برنامه داشت و آن‌ها نیز در این باره به ما انتقاداتی دارند. باید به دنبال مذاکرات برد – برد با همسایگان بود تا نتیجه‌های مطلوبی فراهم شود.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *