جدیدترین مطالب

لزوم توجه ویژه به کشورهای حوزه تمدنی ایران و فارسی زبان

لزوم توجه ویژه به کشورهای حوزه تمدنی ایران و فارسی زبان

اشکان پیرزاده در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: یکی از اصولی که در سیاست خارجی دولت سیزدهم پیگیری می شود تعامل موثر با کشورهای همسایه خصوصا تعامل با کشورهای حوزه تمدنی ایران و کشورهای فارسی زبان بوده است که در دولت های قبل به دلیل عدم اهتمام به این راهبردها، خالق تهدیداتی برای کشور شد.

یک گام تا تشکیل کشور فلسطین ؟!

یک گام تا تشکیل کشور فلسطین ؟!

همانطور که از قبل هم قابل پیش‌بینی بود و مقامات آمریکایی هم اعلام کرده بودند، ایالات متحده قطعنامه عضویت دائم فلسطین در سازمان ملل را وتو کرد؛ اقدامی مسجل، اما پرحاشیه برای جو بایدن که خود را در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا می‌بیند. در گزارش‌های پیشین «ایران» به این نکته اشاره شده بود که تداوم حمایت‌های سیاسی، دیپلماتیک، نظامی، اقتصادی و تجاری آمریکایی ها از اشغالگران آثار مخربی را برای رئیس جمهور آمریکا به دنبال داشته است تا جایی که آمارها از احتمال شکست او خبر می‌دهند. با این وجود دولت بایدن تصمیم گرفت کماکان به سیاست خود مانند هفت ماه گذشته برای حمایت از رژیم صهیونیستی ادامه دهد.

چشم‌انداز روابط اقلیم کردستان با بغداد

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل عراق گفت: با نزدیک شدن ترکیه به دولت مرکزی عراق، اقلیم کردستان در آینده از بسیاری از ادعاهایی که درباره خودمختاری این منطقه داشته است، فاصله خواهد گرفت و بیشتر به دولت مرکزی وابسته می‌شود.

Loading

أحدث المقالات

تهدید چاد به اخراج نیروهای آمریکایی

همزمان با اینکه دولت چاد نامه‌ای تهدیدآمیز را به وزارت دفاع ایالات متحده مبنی بر خاتمه توافق امنیتی ارسال کرده است، آمریکا در خطر از دست دادن حضور نظامی خود در یک کشور آفریقایی دیگر قرار دارد و این درحالیست که روسیه سعی می‌کند حضور خود را در آفریقا گسترش دهد.

روایت «سی ان ان» از سردرگمی واشنگتن در معادلات جدید میان ایران و اسرائیل

تهران-ایرنا- تارنمای شبکه خبری «سی ان ان» در تحلیلی با اشاره به پاسخ تنبیهی ایران به حمله اسرائیل به کنسولگری این کشور در دمشق تاکید کرد: آمریکا کاملا متوجه شد که از این پس، پیش‌بینی این‌که ایران چگونه به تحریکات محسوس طرف مقابل پاسخ می‌دهد، دشوارتر از همیشه شده است.

Loading
معاون اول سنای ازبکستان در دیدار دکتر خرازی:

مشکلات بین‌المللی بدون کمک ایران حل نمی‌شود

۱۳۹۸/۰۲/۱۲ | خبرهای شورا

شورای راهبردی آنلاین: رئیس شورای راهبردی روابط خارجی که در تاشکند، پایتخت ازبکستان، به سر می‌برد در محل مجلس سنا و مجلس قانون‌گذاری آن کشور دیدارهای جداگانه‌ای با معاونان روسای دو مجلس داشت.

در ملاقات دکتر خرازی با صادق صفایف، معاون اول مجلس سنای ازبکستان دیدگاه‌های دو کشور مورد ارزیابی قرار گرفت.

صفایف اظهار داشت: ما همواره دیدگاه‌های شما را دنبال می‌کنیم و این توجه نه تنها به فرهنگ غنی ایرانیان مربوط می‌شود، بلکه جایگاه ایران را در عرصه بین‌الملل نشان می‌دهد و ما آن را درک می‌کنیم.

وی گفت: خوب می‌دانیم که مشکلات بین‌المللی بدون کمک ایران حل نخواهد شد. برای ازبکستان، ایران نه تنها یک دولت قدرتمند منطقه‌ای است، بلکه سرزمینی است که دسترسی کشور ما را به آب‌های آزاد فراهم ساخته است.

معاون اول مجلس سنای ازبکستان ادامه داد: من به عنوان یک مسئول ازبکی از جایگاه ارزشمند ایران در فراهم ساختن دسترسی ازبکستان به بازار جهانی آگاهم و اهمیت زیادی برای همکاری‌های دو کشور قائل هستم؛ لذا لازم است بعضی مشکلات را بررسی و برای آن راه‌حل پیدا کنیم و بدین جهت همکاری ازبکستان و مراکز استراتژیک ما با شورای راهبردی روابط خارجی مهم است.

صفایف تاکید کرد که همکاری با همسایگان به ویژه جمهوری اسلامی ایران در اولویت سیاست خارجی ازبکستان قرار دارد.

دکتر خرازی نیز به همکاری‌های پارلمانی دو کشور و ضرورت تقویت آن اشاره کرد و اظهار داشت پارلمان‌های کشورها عصاره ملت‌ها هستند و طبیعتا نقش مهمی در حکومت‌ها دارند.

صفایف ضمن تصدیق نظرات دکتر خرازی اشاره کرد که همکاری‌های پارلمانی دو کشور به زودی آغاز خواهد شد.

همچنین دکتر خرازی درباره همکاری در زمینه‌های علمی و فن‌آوری و نیز دانشگاهی مطالبی را مطرح کرد که معاون اول مجلس سنای ازبکستان با ابراز خوشحالی، آمادگی کشورش را برای شروع چنین فعالیت‌هایی بین دو کشور مورد تاکید قرار داد.

 

تاکید بر گسترش همکاری‌های پارلمانی ایران و ازبکستان

علاوه بر دیدار معاون اول مجلس سنای ازبکستان، دکتر خرازی با سرور اوتا مرادف، معاون مجلس قانونگذاری ازبکستان نیز در محل آن مجلس ملاقات و گفتگو نمود.

در این ملاقات که تعدادی از روسای کمیسیون‌های مجلس نیز حضور داشتند، فعالیت‌های حزبی و ارتباطات پارلمانی مجلس ازبکستان با مجالس کشورهای دیگر از سوی آقای مرادف تشریح شد. وی اظهار داشت در پی تحولات و اصلاحات جدید در کشور ازبکستان در بخش‌های پارلمانی نیز تحولاتی صورت گرفته است.

آقای مرادف و دکتر خرازی در این ملاقات در رابطه با همکاری‌های پارلمانی بین دو کشور مطالبی را مطرح کردند و قرار شد که زمینه‌های این نوع همکاری فراهم گردد؛ ضمن اینکه در مورد تبادلات فرهنگی و گردشگری و نیز تسریع در امر ایجاد زیرساخت‌ها نیز مذاکراتی به عمل آمد.

دیدار دکتر خرازی با سرور اوتا مرادف، معاون مجلس قانونگذاری ازبکستان

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *