جدیدترین مطالب

لزوم توجه ویژه به کشورهای حوزه تمدنی ایران و فارسی زبان

لزوم توجه ویژه به کشورهای حوزه تمدنی ایران و فارسی زبان

اشکان پیرزاده در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: یکی از اصولی که در سیاست خارجی دولت سیزدهم پیگیری می شود تعامل موثر با کشورهای همسایه خصوصا تعامل با کشورهای حوزه تمدنی ایران و کشورهای فارسی زبان بوده است که در دولت های قبل به دلیل عدم اهتمام به این راهبردها، خالق تهدیداتی برای کشور شد.

یک گام تا تشکیل کشور فلسطین ؟!

یک گام تا تشکیل کشور فلسطین ؟!

همانطور که از قبل هم قابل پیش‌بینی بود و مقامات آمریکایی هم اعلام کرده بودند، ایالات متحده قطعنامه عضویت دائم فلسطین در سازمان ملل را وتو کرد؛ اقدامی مسجل، اما پرحاشیه برای جو بایدن که خود را در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا می‌بیند. در گزارش‌های پیشین «ایران» به این نکته اشاره شده بود که تداوم حمایت‌های سیاسی، دیپلماتیک، نظامی، اقتصادی و تجاری آمریکایی ها از اشغالگران آثار مخربی را برای رئیس جمهور آمریکا به دنبال داشته است تا جایی که آمارها از احتمال شکست او خبر می‌دهند. با این وجود دولت بایدن تصمیم گرفت کماکان به سیاست خود مانند هفت ماه گذشته برای حمایت از رژیم صهیونیستی ادامه دهد.

چشم‌انداز روابط اقلیم کردستان با بغداد

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل عراق گفت: با نزدیک شدن ترکیه به دولت مرکزی عراق، اقلیم کردستان در آینده از بسیاری از ادعاهایی که درباره خودمختاری این منطقه داشته است، فاصله خواهد گرفت و بیشتر به دولت مرکزی وابسته می‌شود.

Loading

أحدث المقالات

ادعای بلینکن در مورد همکاری‌های نظامی چین و روسیه

تهران- ایرنا- «آنتونی بلینکن» وزیر امورخارجه آمریکا مدعی شد که چین با تامین قطعات کلیدی تسلیحات روسیه، به جنگ در اوکراین دامن زده و بزرگترین تهدید را علیه امنیت اروپا از زمان جنگ سرد ایجاد کرده است.

واکنش عراق به حادثه اخیر اصفهان: تنش اخیر نباید باعث منحرف شدن نگاه‌ها از اتفاقات غزه شود

وزارت خارجه عراق نسبت به اقدام تخریبی در اصفهان و خطرات تنش نظامی در منطقه هشدار داد. وزارت خراجه عراق تاکید کرد: این تنش نباید باعث منحرف شدن نگاه‌ها از اتفاقات غزه و ویرانی و کشته شدن مردم بی‌گناه در آن باریکه شود.

Loading
دکتر خرازي در ديدار دبیر دولت در وزارت امور خارجه فرانسه:

اجرای تعهدات برجامی اروپا، آزمون بزرگ استقلال

۱۳۹۸/۰۲/۲۴ | خبرهای شورا

شورای راهبردی آنلاین: رئیس شورای راهبردی روابط خارجی گفت: اجرای تعهدات اروپا در برجام و تسریع در فراهم ساختن شرایط بهره‌مندی ایران از مبادلات اقتصادی و تجاری با اروپا، آزمایش بزرگی برای استقلال اروپاست، زیرا آمریکا در تلاش است با تهدید و فشار برجام را نابود سازد و اروپا را نیز تحقیر نماید.

دکتر سیدکمال خرازی، رئیس شورای راهبردی روابط خارجی عصر دوشنبه در پاریس با لوموئن، دبیر دولت در وزارت امور خارجه فرانسه ملاقات کرد.

لوموئن در این جلسه با اشاره به دیدار وزیران خارجه فرانسه، آلمان و انگلیس در بروکسل اظهار داشت: با وجود فشارهای آمریکا، ما صادقانه در تلاش هستیم اینستکس را عملیاتی کنیم تا توافق هسته‌ای به حیات خود ادامه دهد.

وی افزود: اجرای توافق هسته‌ای فقط یک آزمایش برای استقلال اروپا نیست، بلکه برای حفظ معاهده NPT است.

وی همچنین ابراز امیدواری کرد که ایران نیز با ادامه تعهدات برجامی خود به این فرایند کمک کند.

لوموئن با مهم خواندن روابط دیرینه دو کشور بر تقویت همکاری‌های دوجانبه و گفتگوهای منطقه‌ای تأکید کرد.

دکتر خرازی هم با استقبال از تلاش فرانسه و شرکای اروپایی آن برای عملیاتی کردن اینستکس اظهار داشت: اجرای تعهدات اروپا در برجام و تسریع در فراهم ساختن شرایط بهره‌مندی ایران از مبادلات اقتصادی و تجاری با اروپا آزمایش بزرگی برای استقلال اروپاست، زیرا آمریکا در تلاش است با تهدید و فشار برجام را نابود سازد و اروپا را نیز تحقیر نماید.

دکتر خرازی افزود: بدانید که تصمیم اخیر تهران، تصمیم نظام و قطعی است و لذا امیدواریم با اجرای سریع تعهدات اروپا نیازی به برداشتن گام‌های بعدی در تعلیق تعهدات ایران نباشد.

دکتر خرازی همچنین با اشاره به حملات ائتلاف عربستان به یمن و ادامه بمباران مردم بیگناه آن کشور، ضرورت توقف فروش تسلیحات به عربستان و قطع بمباران‌ها را مورد تأکید قرار داد و ابراز امیدواری کرد که با ادامه روند سیاسی استکهلم مردم یمن بتوانند آزادانه و بدون دخالت بیگانگان برای سرنوشت خود تصمیم بگیرند.

دکتر خرازی در ادامه با تشریح نقش ثبات آفرین جمهوری اسلامی ایران در منظقه و اعلام آمادگی برای گفتگو با سایر کشورهای منطقه برای توسعه صلح و امنیت، ابراز نگرانی اروپا از موشک‌های ایران را بی اساس خواند و اظهار داشت: موشک‌های ایران قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای ندارد و جنبه دفاعی دارد.

رئیس شورای راهبردی رواطب خارجی علاوه بر این، مذاکره درباره سلاح‌های استراتژیک کشورها را غیرقابل توجیه دانست و گفت هیچ کشوری چنین دخالتی را نمی‌پذیرد.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *