جدیدترین مطالب

اسرائیل، متوهمی که بازنده است

اسرائیل، متوهمی که بازنده است

جنگ اسرائیل در غزه، بیش از ۳۳ هزار نفر را کشت که بیشترشان زنان و کودکان بودند. اسرائیل می گوید که دو هدف اصلی اش آزادی ۱۳۰ گروگان باقیمانده و انهدام گروه پیکارجوی حماس است، هدفی که منتقدان می گویند بیش از حد جاه طلبانه است و ناممکن.

پیام های جام جهانی قطر

پیام های جام جهانی قطر

سید رحمان موسوی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: میزبانی جام جهانی توسط قطر یک پیام مهم دیگر دارد؛ اینکه این منطقه می تواند به عنوان دانشگاهی برای همه کشورهایی که به فوتبال علاقه دارند و می توانند همه آنها را بپذیرند، باشد.
Loading

أحدث المقالات

نخست‌وزیر استرالیا: ایلان ماسک یک «میلیاردر متکبر» است

ایلان ماسک، مالک شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) بار دیگر به دلیل امتناع از حذف ویدیو‌هایی در این شبکه که برخی آن را «مروج خشونت» می‌دانند، با انتقاد‌های شدید روبرو شده است. ماسک در حال حاضر در استرالیا و در برزیل با پرونده‌های حقوقی علیه این شبکه مواجه است. در تازه‌ترین مورد، آنتونی آلبانیزی، نخست‌وزیر استرالیا، ایلان ماسک را «میلیاردر متکبر» خواند و گفت: «آقای ماسک تصور می‌کند که فراتر از قانون است.»

قطع عضو؛ سرنوشت تلخ کودکان معصوم فلسطینی

بیش از 11 هزار کودک فلسطینی در جریان حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه به شهادت رسیده یا مجروح شده اند. خبرنگار تسنیم در غزه به روایت قصه دو کودک فلسطینی که این روزها با خطر قطع عضو و مصائب و مشکلات ناشی از این دست و پنجه نرم می کنند، گفتگو کرده است.

عطای مدرک دکترای افتخاری دانشگاه کراچی به رئیسی

رئیس دانشگاه کراچی در مراسمی با حضور جمعی از مقامات ایالت سند، نمایندگان مجلس ایالتی و تعدادی از اعضای هیئت علمی دانشگاه، مدرک دکترای افتخاری این دانشگاه را به رئیس جمهور کشورمان اهدا کرد.

ادای احترام رئیسی به محمدعلی جناح «قائد اعظم»

رئیس جمهور در ادامه برنامه‌های دومین روز سفر خود به پاکستان، به شهر کراچی به عنوان مرکز ایالت سند سفر کرد و در بدو ورود با حضور در آرامگاه محمدعلی جناح، به مقام «قائد اعظم» و رهبر استقلال این کشور ادای احترام کرد.

گزارش سازمان ملل: اسرائیل هنوز مدارک کافی درباره اتهامات علیه انروا ارائه نکرده است

یک تحقیق مستقل سازمان ملل متحد درباره انروا، آژانس امداد و کاریابی این سازمان برای فلسطینیان، حاکی است اسرائیل «هنوز مدارک کافی برای اتهام‌زنی در زمینه عضویت صد‌ها تن از کارکنان انروا در گروه‌های تروریستی ارائه نکرده است». نتایج این بررسی ممکن است برخی از کشور‌های اهدا کننده کمک مالی به انروا را به از سر گیری اعطای کمک تشویق کند.

Loading
دکتر امیر هوشنگ میرکوشش در سمینار هویت های نوظهور و امنیت منطقه ای در غرب آسیا بررسی کرد

نقش هویت های نوظهور در امنیت منطقه غرب آسیا: مطالعه موردی عراق و سوریه

۱۳۹۶/۰۹/۱۳ | خبرهای شورا

شورای راهبردی آنلاین: هویت های نوظهور (قومی و مذهبی) در منطقه غرب آسیا با تعریف خود فراتر از زمینه مندی ملت_دولت (مانند؛ خلافت اسلامی و نو عثمانی گری) باز تولید ناامنی و بی ثباتی فزاینده را موجب گردیده اند.

آنچه در پی می آید، چکیده مقاله دکتر امیر هوشنگ میرکوشش و رامتین رضایی است که در کارگروه دوم سمینار هویت های نوظهور و امنیت منطقه ای در غرب آسیا ارائه شد.

پدیده امنیت در منطقه غرب آسیا بیش از آنکه در معنای فیزیکی آن و در زمینه مندی ملت_دولت تعریف و تبیین شود در معنای هویت و زمینه های هستی شناختی آن قابل تحلیل است.این نوشتار بر این باور است که هویت های نوظهور(قومی و مذهبی)در منطقه غرب آسیا با تعریف خود فراتر از زمینه مندی ملت_دولت(مانند؛ خلافت اسلامی و نو عثمانی گری) باز تولید ناامنی و بی ثباتی فزاینده را موجب گردیده اند.

امنیت و هویت دو مفهوم است که عمیقا در بسیاری از سطوح مختلف در هم تنیده شده اند و نمی توان آن ها را از یکدیگر تفکیک نمود. نظریه ادوارد آذر ، منازعات اجتماعی طولانی ، (PSC)، جدایی ناپذیری هویت و امنیت را واکاوی می نماید. منازعات اجتماعی طولانی مدت می تواند به عنوان تعاملات خصمانه بین گروه های اجتماعی تعریف شود که در تناقضات نژادی، قومی، مذهبی و فرهنگی عمیق قرار دارند و در طی مدت طولانی با شیوه های گوناگونی از خشونت ادامه  می یابد. نظریه منازعات اجتماعی طولانی از  چهار جزء ضروری تشکیل شده است که وقوع و ماهیت طولانی مدت منازعات اجتماعی  را بیان می کنند: مشارکت مؤثر، امنیت، هویت متمایز و شناخت اجتماعی هویت .

این مقاله تلاش دارد که با رویکرد روش تحلیل محتوا  و بر اساس نظریه منازعات اجتماعی طولانی مدت به این سئوال پاسخ دهد. هویت های نوظهور چه تاثیری بر امنیت کشور های عراق و سوریه بر جای می گذارد؟

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *