جدیدترین مطالب

بازاندیشی در نگاه کلاسیک به استراتژی کلان

بازاندیشی در نگاه کلاسیک به استراتژی کلان

علی اسماعیلی اردکانی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: ویراستاران کتاب «استراتژی کلان» تری بالزاک، پیتر دامبروفسکی و سیمون ریک، درک نسبتاً انعطاف‌پذیری از استراتژی کلان طرح می‌کنند که شامل روش‌ها و ابزارهایی است که دولت‌ها برای تعقیب اهداف استراتژیک خود به کار می‌گیرند، حالا به هر شکل که آنها را تعریف کنند.

تهدید هوش مصنوعی علیه ۸ میلیون شغل در انگلیس

“موسسه پژوهش سیاست‌های عمومی” در انگلیس (Institute for Public Policy Research) در گزارشی برآورد کرد با سیاست‌های جاری دولت انگلیس، فناوری هوش مصنوعی، حدود ۸ میلیون شغل را در این کشور تهدید می‌کند.

شمار شهدای غزه به ۳۲ هزار و ۵۵۲ نفر رسید

وزارت بهداشت حماس پنجشنبه اعلام کرد شمار شهدای فلسطینی از آغاز جنگ بین اسرائیل و حماس در نوار غزه به ۳۲ هزار و ۵۵۲ نفر رسید.
بنا بر اعلام وزارت بهداشت حماس، در ۲۴ ساعت گذشته، ۶۲ فلسطینی دیگر به شهادت رسیدند.

Loading

أحدث المقالات

انتخابات محلی ترکیه؛ زورآزمایی سیاسی اردوغان با امام‌اوغلو و حزب رفاه نوین

اپوزیسیون ترکیه که در انتخابات عمومی سال ۲۰۲۳ میلادی مقابل رجب طیب اردوغان شکست خورد، اکنون قصد دارد در انتخابات محلی این کشور که روز یکشنبه برگزار می‌شود، تا حدودی این شکست را جبران کند و برای این کار نیز بزرگترین امیدش کسی نیست جز اکرم امام‌اوغلو، شهردار استانبول.

Loading
دکتر خرازی در دیدار با وزیر امور خارجه سوریه:

باید حاکمیت به تمام سرزمین سوریه برگردد

۱۳۹۶/۱۱/۰۱ | خبرهای شورا

شورای راهبردی آنلاین: به رغم پیروزی های اخیر در صحنه میدانی، باید تلاش هایی صورت پذیرد که حاکمیت به تمام سرزمین سوریه برگردد و قوانین طوری تنظیم شود که آینده درازمدت سوریه مدنظر قرار گیرد.

آقای دکتر خرازی، رئیس شورای راهبردی روابط خارجی که در سوریه به سر می برد، امروز با آقای ولید معلم وزیر امور خارجه این کشور ملاقات نمود. در این ملاقات، آخرین تحولات در صحنه نظامی و سیاسی سوریه مورد گفتگو قرار گرفت. آقای ولید معلم اظهار داشت: با توجه به تحولاتی که در صحنه میدانی صورت گرفته انتظار می رفت کشورهای حامی تروریست در منطقه، دست از دخالت در امور سوریه بردارند، اما به نظر می‌رسد، آمریکا اصرار دارد این کشورها به مداخلات خود ادامه دهند.

وی افزود: امروز صحنه سیاسی در پیش بردن مسائل سوریه اهمیت پیدا کرده است. به طوریکه امروزه، نشست هایی در آستانه، سوچی، ژنو و وین برگزار می شود که در آنها مسائل سوریه با شرکت گروه های مختلف و مخالفین مورد بررسی قرار گرفته و نتایجی نیز از آنها حاصل شود؛ ولی واقعیت این است که هر تصمیمی باید براساس منافع مردم و بدون تحمیل نظرات خارجی و بویژه دشمنان مردم سوریه باشد. در این رابطه بحث قانون اساسی اهمیت پیدا کرده که ضرورت دارد این قانون در داخل سوریه و با شرکت همه گروه ها تدوین گردد. طبیعتا مردم سوریه قانون اساسی را نخواهند پذیرفت که از خارج از خاک سوریه بخواهد بر مردم سوریه تحمیل گردد.

دکتر خرازی نیز ضمن تائید نظرات آقای ولید معلم بر هماهنگی بیشتر کشورهای متحد سوریه تاکید نمود و اظهار داشت: به رغم پیروزی های اخیر در صحنه میدانی، باید تلاش هایی صورت پذیرد که حاکمیت به تمام سرزمین سوریه برگردد و قوانین طوری تنظیم شود که آینده درازمدت سوریه مدنظر قرار گیرد.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *