جدیدترین مطالب

پیام ایران به اسرائیل: از این پس دیگر می‌زنیم

پیام ایران به اسرائیل: از این پس دیگر می‌زنیم

اعظم ملایی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به حمله اول آوریل رژیم اسرائیل به کنسولگری ایران در سوریه، بیش از ۳۰۰ موشک و پهپاد روانه سرزمینهای اشغالی کرد تا یک پیام روشن به اسرائیل بدهد؛ از این پس دیگر می زنیم؛ آن هم نه از طریق نیروهای جبهه مقاومت، بلکه مستقیم از خاکمان به سرزمین‌های اشغالیتان!

اسرائیل در استفاده از توان هسته ای علیه ایران درنگ نخواهد کرد!

اسرائیل در استفاده از توان هسته ای علیه ایران درنگ نخواهد کرد!

مرتضی موسوی خلخالی با تاکید بر این نکته می گوید که اسرائیل تنها بازیگر خاورمیانه دارای قدرت اتمی است و متذکر می‌شود که، «اگر سلسله کنش‌ها و واکنش‌ها و حملات و ضدحملات بین تهران و تل‌آویو ادامه پیدا کند تا نقطه‌ای که اسرائیل موجودیت خود را در خطر ببیند، برای استفاده از تمام قدرت خود درنگ نخواهد کرد». به همین دلیل دیپلماته پیشین کشورمان دامن زدن به شرایط کنونی را و به تبعش احتمال وقوع یک جنگ منطقه‌ای با اسرائیل را به هیچ وجه به نفع خاورمیانه نمی‌داند، چرا که امنیت و حتی موجودیت کل غرب آسیا به شکل جدی تحت الشعاع قرار خواهد گرفت.

اسرائیل بدون توجه به مقررات به فکر حمله به ایران خواهد بود؟

اسرائیل بدون توجه به مقررات به فکر حمله به ایران خواهد بود؟

یوسف مولایی می گوید که چون شورای امنیت بدون صدور قطع‌نامه و حتی بیانیه‌ای برای محکومیت حمله ایران به کار خود پایان داده است، از یک سو می‌تواند دست اسرائیل را برای حمله متقابل علیه ایران را ببندد. چرا که پشتوانه و چراغ سبز شورای امنیت را ندارد، اما مولایی همزمان اذعان داد که قوانین و حقوق بین‌الملل مُصرح توسط کشورها رعایت نمی‌شوند، به خصوص اسرائیل که سابقه طولانی در نادیده گرفتن قوانین و حقوق بین‌الملل دارد. از این حیث وی هشدار می‌دهد که تل‌‌آویو با برخورداری از حمایت سیاسی قدرت‌های بین‌المللی به راحتی می‌تواند این حق را برای خود متصور شوند که از توسل به زور با هر شدتی بهره ببرد. در نتیجه به گفته این حقوقدان، «اسرائیل شاید بدون توجه به آنکه شورای امنیت چه نگاهی دارد مستقیماً دست به اقداماتی بزند».

فضای ملتهب اقتصادی و اجتماعی در روزهای آتی فروکش می‌کند

فضای ملتهب اقتصادی و اجتماعی در روزهای آتی فروکش می‌کند

علی مطهری می گوید: چون اگر بنیامین نتانیاهو حمله متقابلی به ایران داشته باشد تنها به گرفتاری و بحران‌های فعلی خود اضافه کرده است. در حال حاضر اسرائیل و نتانیاهو با مشکلات بسیار زیادی دست به گریبان است. به همین دلیل من تصور می‌کنم که نتانیاهو مجبور است از کنار آن بگذرد و پاسخی به ایران ندهد. به هر حال اسرائیل دو هفته پیش با حمله به سفارت ایران در دمشق یک اشتباه جدی مرتکب شد و بایستی تاوان آن را می‌داد؛ اکنون هم که ایران این حمله را انجام داده است، من بعید می‌دانم که نتانیاهو بخواهد موضوع را بیش از این ادامه بدهد.

ایران تصویر جدیدی از موازنه قوا در منطقه ایجاد کرد

کارشناس مسائل بین الملل گفت: ایران در دفاع موشکی و پهپادی خودش، تصویر جدیدی را در زمینه موازنه قوا در منطقه ایجاد کرده که حامل این پیام برای رژیم صهیونیستی است که این رژیم نمی‌تواند به تجاوزات خود ادامه دهد و هر تجاوز با هزینه سنگینی مواجه خواهد شد.

Loading

أحدث المقالات

نامه وزیر خارجه اسرائیل به ۳۲ کشور برای قراردادن سپاه در لیست تروریسم و تحریم برنامه موشکی ایران

کاتز وزیر امور خارجه اسرائیل در نامه‌ای به ۳۲ کشور از آن‌ها خواست تا تحریم‌هایی را علیه برنامه موشکی ایران اعمال کنند و سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار دهند.

پاسخ نظامی اسرائیل به تهران ممکن است در قالب حمله به نیرو‌های نیابتی در خارج از ایران باشد / انتظار نمی‌رود که تل آویو مقامات ارشد ایرانی را هدف قرار دهد

مقامات ایالات متحده انتظار دارند که پاسخ احتمالی اسرائیل به حمله آخر هفته ایران محدود باشد و به احتمال زیاد شامل حمله به نیرو‌های نظامی ایران و نیرو‌های نیابتی تحت حمایت ایران در خارج از ایران باشد.

بورل: اتحادیه اروپا در شرایط فعلی نمی‌تواند سپاه را «تروریستی» اعلام کند / تحریم‌های جدید علیه تهران مستلزم وجود چیز‌هایی است که قابل تحریم باشد

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در سخنانی گفت که این اتحادیه در شرایط فعلی نمی‌تواند سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران را «تروریستی» اعلام کند.

Loading
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی:

نیاز به روش‌های نامتقارن برای حل مشکلات منطقه

شورای راهبردی آنلاین: رئیس شورای راهبردی روابط خارجی گفت: برای حل مشکلات منطقه به روش‌های نامتقارن، چه در عرصه‌های سیاسی و چه در عرصه‌های نظامی نیاز است؛ زیرا دیپلماسی رایج که از طریق سازمان‌های بین‌المللی یا گفتگو با قدرت‌های جهانی پیگیری می‌شود، کارساز نیست.

دکتر سیدکمال خرازی عصر امروز در ملاقات با سرکیس نعوم و ناصر قندیل، از روزنامه‌نگاران و تحلیلگران برجسته جهان عرب گفت: این دیدگاه، راهبرد محور مقاومت را تشکیل می­دهد.

وی در این ملاقات، پاسخگوی سوالات این دو روزنامه‌نگار برجسته لبنانی در خصوص تحولات منطقه به‌ویژه پس از اقدام آمریکا به ترور سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی بود و با تبیین منطق و عزم مقاومت ملت ایران و محور مقاومت در برابر توطئه‌های آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی رژیم‌های مرتجع عربی تصریح کرد: با دیدن تصاویر تشییع میلیونی پیکر شهید سلیمانی، میزان اثرگذاری شهادت ایشان بر مردم ایران به خوبی قابل درک است.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی با اشاره به پاسخ قاطع ایران به اقدام تروریستی آمریکا و هدف قرار دادن پایگاه عین الاسد در عراق که پایگاه بزرگ آمریکایی‌ها بود، تصریح کرد: این قدرت‌نمایی بزرگ بی‌سابقه بود، چرا که تا به حال هیچ کشوری جرات نداشته است به صورت مستقیم پایگاه آمریکایی‌ها را در تلافی‌ اقدام تروریستی آمریکا هدف فرار دهد.

دکتر خرازی با بیان اینکه رویدادهای اخیر تفاوت میان ایران مستقل و برخی رژیم‌های عربی وابسته را به خوبی آشکار ساخته است، گفت: برخلاف برخی کشورهای منطقه که به گاو شیرده آمریکا تبدیل شده‌اند، ایران تنها با اتکاء بر مردم، استقلال خود را حفظ و در برابر هیچ قدرتی کوتاه نمی‌آید.

وی تاکید کرد: این روحیه ناشی از انقلابی است که بیش از چهار دهه قبل به رهبری امام خمینی (ره) در ایران به ثمر نشست و هفته آینده، سالگرد آن را جشن می‌گیریم.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی با تاکید بر مبانی فکری جمهوری اسلامی در خصوص مقابله با ظلم و حمایت از مظلومان و مستضعفین تاکید کرد: رژیم صهیونیستی و آمریکا به عنوان حامی این رژیم به همین خاطر ایران را خطری برای خود می‌دانند و از این رو به هر توطئه‌ای علیه ایران و دوستانش در منطقه متوسل می‌شوند.

دکتر خرازی با اشاره به توطئه‌هایی همچون تلاش برای براندازی دولت های سوریه و عراق با کمک داعش تصریح کرد: اگر حزب الله لبنان به کمک سوریه نمی‌شتافت، امروز لبنان داخل مرزهایش با داعش درگیر بود.

وی با اشاره به اقدامات ایران برای مقابله با توطئه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی تاکید کرد: هدف بلندمدت و راهبردی جمهوری اسلامی ایران، خروج آمریکایی‌ها از منطقه است. البته تحقق این هدف بستگی به خواست ملت‌های منطقه به ویژه عراق و سوریه دارد. ما شاهد بودیم که مجلس عراق بر چنین تصمیمی تاکید کرده است.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی در همین حال بر دیدگاه ایران برای تامین امنیت منطقه توسط کشورهای منطقه و عدم مداخله بیگانگان تاکید کرد و گفت: ما همیشه آماده بوده‌ایم با عربستان گفتگو کنیم، اما متاسفانه حکام این کشور خودشان تصمیم‌گیرنده نیستند، بلکه منافع آمریکا در این میان دخیل است. آمریکایی‌ها تلاش دارند از این آب گل‌آلود ماهی بگیرند و برای همین نمی‌گذارند حکام سعودی مستقلاً تصمیم‌گیری کنند.

دکتر خرازی بر ضرورت تغییر سیاست‌های تجاوزکارانه عربستان و همچنین امارات به ویژه در جنگ علیه یمن تاکید کرد و گفت: بیش از چهار سال جنگ علیه یمن ثابت کرد که جنگ نمی‌تواند مشکلات سعودی و امارات را حل کند، بلکه نیاز است بدون دخالت بیگانگان، به خواست مردم یمن تن دهند و اجازه دهند حکومتی دموکراتیک مبتنی بر اراده مردم در این کشور تشکیل شود.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *