جدیدترین مطالب

اکثر اسراییلی ها مخالف حمله به ایران هستند

اکثر اسراییلی ها مخالف حمله به ایران هستند

در این افکارسنجی که توسط دانشگاه عبری اورشلیم انجام گرفت، از پاسخگویان پرسیده شد که آیا به نظر آنها، اسرائیل باید به حمله شنبه شب ایران پاسخ دهد؟ ۵۲ درصد گفتند که بهتر است واکنشی نشان داده نشود تا دور کنونی نزاع خاتمه یابد. در عوض ۴۸ درصد پاسخ دادند که اسرائیل باید پاسخ دهد، حتی اگر به معنی گسترش نزاع کنونی باشد.

یک سالگی جنگ داخلی سودان

۱۵ آوریل ۲۰۲۳ صدای تیراندازی و دود ناشی از انفجار در خارطوم پایتخت سودان، بعد از چند هفته تنش میان دو ژنرال قدرتمند کشور، از شروع یک درگیری ویرانگر و فرسایشی خبر داد.

داعش خراسان؛ چالش مشترک مسکو و واشنگتن ‌

داعش خراسان؛ چالش مشترک مسکو و واشنگتن ‌

هم‌زمان با افزایش نگرانی‌ها از رشد تروریسم در افغانستان و به‌ویژه قدرتمندشدن داعش خراسان مستقر در این کشور، ارتش روسیه و تاجیکستان در مرز افغانستان‌ برگزاری یک رزمایش مشترک نظامی چهارروزه را آغاز کردند که تا امروز ادامه دارد. وزارت دفاع روسیه با انتشار اطلاعیه‌ای در کانال تلگرامی این وزارتخانه اعلام کرد که این رزمایش مشترک نظامی در پایگاه نظامی شماره ۲۰۱ روسیه در منطقه ختلان و «حرب میدان» تاجیکستان که در ۲۰کیلومتری مرزی افغانستان قرار دارد، انجام می‌شود.

نشست شورای امنیت درباره غزه 

وزیر امور خارجه کشورمان به منظور به کار گیری بالاترین سطح از ظرفیت‌های دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به منظور پایان دادن به بحران در غزه وارد نیویورک شد.

Loading

أحدث المقالات

روایت جدید روزنامه اسرائیلی معاریو از عملیات ایران: موشک‌ها به سه پایگاه اسرائیل اصابت کرد/ درصد رهگیری ۸۴ درصد بوده نه ۹۹ درصد مورد ادعای ارتش اسرائیل

روزنامه معاریو اعلام کرد: «نرخ رهگیری موشک‌ها و پهپادهای تهاجمی ایران به اسرائیل ۸۴ درصد بوده و نه ۹۹ درصدی که ارتش ادعا کرده است همچنین به احتمال زیاد، موشک‌ها به راکتور هسته‌ای دیمونا و پایگاه‌های نواتیم و روامون اصابت کرده است.»

اکثر اسراییلی ها مخالف حمله به ایران هستند

اکثر اسراییلی ها مخالف حمله به ایران هستند

در این افکارسنجی که توسط دانشگاه عبری اورشلیم انجام گرفت، از پاسخگویان پرسیده شد که آیا به نظر آنها، اسرائیل باید به حمله شنبه شب ایران پاسخ دهد؟ ۵۲ درصد گفتند که بهتر است واکنشی نشان داده نشود تا دور کنونی نزاع خاتمه یابد. در عوض ۴۸ درصد پاسخ دادند که اسرائیل باید پاسخ دهد، حتی اگر به معنی گسترش نزاع کنونی باشد.

تحلیلگر عرب: نتانیاهو برای حمله به ایران به آمریکا نیاز دارد/ موضع واشنگتن محتاطانه و پایگاه های آن در تیررس ایران است

نویسنده و تحلیلگر مسائل سیاسی عرب گفت: بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل برای حمله به ایران از نظر لجستیکی به آمریکا نیاز دارد اما این کشور درا…

حزب‌الله: عملیات «وعده صادق» منطقه را وارد مرحله جدیدی کرد

یکی از مسئولان حزب‌الله با اشاره به اینکه عملیات «وعده صادق» ایران مایه افتخار و شادی مردم فلسطین و همه آزادگان و مقاومت است تاکید کرد این عملیات معادلات جدیدی را تثبیت کرد و مرحله بعد از آن در منطقه مانند مرحله قبل از این عملیات نخواهد یود.

اربعین پدیده فراملی و فرا دینی است/ معرفی ابعاد زیباشناختی اربعین + فیلم

کربلا- ایرنا- رئیس کمیته فرهنگی ستاد مرکزی اربعین گفت: اربعین پدیده‌ای فراملی، فرامذهبی و فرا دینی است و برای جهانی شدن آن به عنوان یک حرکت الهی، نیازمند وحدت نخبگان، تبیین صحیح، و گفتمان‌سازی است. 

Loading

اختلافات عربستان و قطر هیچ ارتباطی با ایران ندارد

۱۳۹۶/۰۳/۱۶ | نمای راهبردی

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها:کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا گفت: ماهیت اختلافات میان سعودی ها و قطر هیچ ارتباطی با ایران ندارد و آنها می خواهند از آب گل آلود در راستای ایران هراسی به سود خودشان بهره ببرند.

سید هادی سیدافقهی کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا، پیرامون برخی اتهام زنی ها به ایران در مساله تحریم های اخیر قطر از جانب سعودی ها و هم پیمانان آن در گفتگویی اظهار داشت: این خط اتهام زنی به ایران توسط سعودی ها و رسانه های غربی حامی آل سعود از مدتها پیش، دنبال می شده و اوج این اتهامات را پس از برگزاری نشست ریاض شاهد بودیم.

سید افقهی افزود: دستور کار کنفرانس ریاض تشکیل جبهه عربی، صهیونیستی، آمریکایی علیه ایران و جبهه مقاومت بود، پر واضح است پس از آن اجلاس، باید توافقات صورت گرفته از یک جا وارد فاز عملیاتی می شد.

کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا با بیان اینکه بحث قطر یک مسئله ویژه است که همچون شمشیر دو لبه می ماند، تصریح کرد: قطر و عربستان یک سری اختلافات دیرینه و تضادهای آشتی ناپذیری با یکدیگر دارند، پر واضح است که قطر از برخی گروه های تروریستی همچون جبهه النصره حمایت می کند و همچنین حمایت های مالی و لوجستیکی بسیاری را هم از اخوان المسلمین داشته است.

وی خاطرنشان کرد: بنابراین اختلافات میان  قطر و عربستان هیچ ارتباطی با ایران ندارد و اختلافاتی دیرینه است و در این راستا تاکنون چندین مرتبه عربستان به خاک قطر حمله کرده و این دو با یکدیگر رقابت های استراتژیک در سطح منطقه و حتی بین الملل دارند که در پرونده های مختلفی همچون سوریه، عراق و یا در شاخ آفریقا شاهد رقابت میان این دو بازیگر هستیم.

سید افقهی ادامه داد: بنابراین در مناسبات و شرایط مختلف همواره قطری ها با سعودی ها مشکل داشتند و مواضع متفاوتی با آنها اتخاذ می کردند و یکی از مشکلات برجسته آنها هم بحث اخوان المسلمین بود. به طور مثال حضور چندین ساله پدر معنوی جریان اخوان المسلمین در قطر یکی از موارد اختلافی میان ریاض و دوحه است و در کنار این مسئله حضور برخی از چهره های سرشناس جریان حماس در قطر را هم اضافه کنید که این نیز سبب دلخوری عربستان از آنها بوده و هست.

کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا با بیان اینکه قطر همواره سعی کرده از اطاعت پذیری صرف نسبت به سیاست های عربستان فاصله بگیرد اظهار داشت: در کنار قطر، کشورهای عمان و کویت هم از اتخاذ رویکرد خصمانه عربستان نسبت به ایران و دعوت از آقای ترامپ برای حضور در نشست ریاض ناراضی هستند.

وی گفت: ماهیت اختلافات میان سعودی ها و قطر هیچ ارتباطی با ایران ندارد و آنها می خواهند از آب گل آلود در راستای ایران هراسی به سود خودشان بهره ببرند اما ایران همواره سعی داشته که اختلاف منطقه ای را کاهش دهد و ما شاهدیم در خصوص همین مسئله هم ایران موضع خیلی انسانی، عقلانی و حکیمانه ای را در قالب دیپلماتیک اتخاذ و طرفین را به گفتگو و آرامش توصیه کرده تا تنش ها در منطقه بیشتر نشود.

سید افقهی خاطرنشان کرد: ایران آمادگی دارد در این مسئله وساطت کند تا مشکلات این کشورها حل شود، اما دلیل اینکه برخی در این مساله به ایران اتهام می زنند چرا که محاصره قطر را شکسته است.

وی ادامه داد: ایران علیرغم برخی اختلاف نظرهای سیاسی با قطر، به دلیل آنکه مردم آن کشور تحت فشار واقع شدند و این تحریم های ناجوانمردانه به طور یکجانبه و بدون کسب مجوز از شورای همکاری خلیج فارس، اتحادیه عرب و شورای امنیت سازمان ملل علیه این کشور اعمال شد و از طرفی قطر به ایران پناه آورد، در این مساله ورود پیدا کرد.

کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا با اشاره به اینکه ما شاهد این مسئله هستیم که از میان ۵۴ کشور شرکت کننده در نشست ریاض، تنها چهار کشور حاضر به همراهی با طرح عربستان شدند ادامه داد: اینکه آمریکا در این مسئله با عربستان همراهی نکرده و روابط دیپلماتیک خود را با قطر قطع نکرده، در حالی که طراح این آشوب و فتنه انگیزی خود آمریکا بوده است جای سوال دارد.  این مساله به وضوح مشخص است که از زمان ورود خانم ترزا می و آقای ترامپ به منطقه، ما دائماً شاهد افزایش تنش ها در منطقه هستیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: تصور من این است که ایران باید در این مسئله با عقلانیت برخورد کرده و همانطور که تاکنون حسن نیت و انسانیت خودش را به اثبات رسانده، پس از این نیز با همین رویکرد ادامه دهد.

منبع: خبرگزاری مهر 

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *